- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szerintem nem kell egymással harcolnunk, remélem nem vagyunk AMD vs. NV klub!
Én is filóztam a 380 vagy 380X mellett. Előbbinél nem győzött meg, hogy 1-6 fps-el gyorsabb pár játék, a másik meg elfogyott, és jött a karácsony.
Azért is írtam a cikkbe a másik oldalt is, és az tény, hogy a 380X megelőzi. Mellesleg elég új darab, így részletes tapasztalatok majd csak most jönnek majd a használóktól. Nézem is a megfelelő topokit rendszeresen.
A 4GB meg nem felesleges egyáltalán, később is jól jön majd. Vagy a sokat emlegetett GTA5 és a legújabb Batman kellően bizonyítja a létezését. Az új GPU és a memóriakezelése meg szépen megbirkózik a feladattal.
szerk:
A teszt alatt is a fő célom az volt, hogy nem fps-vadász módszert alkalmazok, nem a maximum a lényeg, hanem a kérdés az volt, hogy VSync-off módban mekkora a minimum és átlag fps? Ugyanis EZ határozza meg, hogy milyen lesz a kártya teljesítménye folyamatos játék közben.Ezen a téren nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest