Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.Annyit még hozzáfűznék, hogy szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ha pl segíteni akar valamiben. Senki sem hülye hogy a saját licenszét odaadja, hiszen az csak 1 számítgépre regisztrálható és használható.
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Tenisz topic
- Gitáros topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest