- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Jó lett a prodzsekt. Én egyszerűen oldottam meg az éjszakai bóklászást. Lehet kapni olyan kapcsolókat, amelyikben van kis LED jelzőfény. Ez vörösben dereng a kapcsoló elején és a kapcsoló kontúrját is megvilágítja. Így könnyű megtalálni és felkapcsolni. Ilyen van a szobákban és a kinti előszobában is.
-
Aprósólyom
addikt
"Dióhéjban: egy félautomata mozgás- és fényérzékelős világítást készítettem nekik, éjszakai irányfénnyel és 24/7-es készenléttel." Én erre gondoltam, mert az idézett mondant szerint semmi nem indokolja számomra az ardunio használtatát. Ezért gondolom, ennél többet tud. De akkor mi az, amihez ardunio kell? Azt gondoltam, hogy részletezve leírhatnád. Vagy nincsen ilyen?
-
F_Gergely
őstag
Maga a munka szép lett, illetve a létjogosultságát is értem.
A túlbonyolítottságot arra értettem, hogy beraktál egy "számítógépet" amihez irtál utasításkészletet. Én erre mondtam hogy mintha kicsit túl lenne bonyolítva. Számomra elég lenne egy 12 voltos táp, egy infra kapcsoló és a led szalag. Gondolom nálad a fényerőszabályzás miatt kellett. -
Teasüti
nagyúr
De mire való az automatizálás, ha nem arra, hogy kényelmesebbé tegye az életünket?
Igazából ez olyan dolog, hogy nem tudod, hogy szükséged van rá, amíg nincs.A másik szempont meg az volt, hogy ne szúrja ki az ember sötéthez szokott szemét azonnal a világítás.
Lehetne persze egyszerűen fel-lekapcsolni a szalagot hagyományos módon is (kapcsolóval vagy egy bináris szenzorral az mindegy), de ez így jóval barátságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest