Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor utoljára: nem. Nem a 750Ti felett van kicsivel, hanem a GTX950-el egy szinten, lásd teszt.
Igen, olvastam gbors alapos írását (valaki említette lejjebb), ami nekem is nagyon tetszett, de Ő kevesebb játékot tesztelt, mint a fenti oldal, a német cikk alapján nekem árnyaltabb a kép.De akkor már olvassuk el a témába vágó alábbi bejegyzéseket is, ezek alapján egy megfelelő árcédulával szvsz simán lesz helye a Polaris 12-nek.

IGP 2016 - az Intel HD530 tesztje
Mythbusting #2: az IGP-kről és a belépő szintű VGA-król(#66) PuMbA
Ennek magad is utánajárhatsz:
Intel Core i5-6500T - Graphics Max Dynamic Frequency 1.10 GHz
Intel Core i5-6500 - Graphics Max Dynamic Frequency 1.05 GHz
Nem az IGP fogyasztása lesz az, ami visszafogja a rendszert, vagy amiért throttling-olna a proci...
-
Oké, majd válaszolok, ha nem write only nyomod.

(#55) PuMbA + (#58) PuMbA
Nekem is volt 8470p-m, és az IGP Win7 alatt nem volt túl meggyőző, pl. anno Trine-al akartam játszani, de azt sem vitte túl júl, textúrahibákat csinált, stb. (2*4GB RAM-mal).A mostani asztali konfigomban is HD 530 csücsül az i5-6500T-n, DDR4-es dual channel RAM-mal, de nem vagyok lenyűgözve a teljesítményétől, pedig több, mint egy éve piacon van, és azóta csiszolhattak volna rajta. Persze az általad felsorolt 10-15 éves játékok nyilván szépen futnának rajta, csak nekem nem ez jelenti a mércét. Pl. Heroes of the Storm 720p/Low beállításokkal hoz elfogadható fps-t, ami minden, csak nem egy élmény.
Szóval szvsz messze van még a teljes értékű HTPC/casualgamer címkétől az Intel integrált megoldása.
Ha moba-kat, Blizzard címeket, indie játékokat normális sebességgel, 1080p-n, minmum medium részletességgel fog tudni futtatni ez az új lapka, akkor már megéri. Egy Pentium, vagy i3 mellé tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest