Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor utoljára: nem. Nem a 750Ti felett van kicsivel, hanem a GTX950-el egy szinten, lásd teszt.
Igen, olvastam gbors alapos írását (valaki említette lejjebb), ami nekem is nagyon tetszett, de Ő kevesebb játékot tesztelt, mint a fenti oldal, a német cikk alapján nekem árnyaltabb a kép.De akkor már olvassuk el a témába vágó alábbi bejegyzéseket is, ezek alapján egy megfelelő árcédulával szvsz simán lesz helye a Polaris 12-nek.

IGP 2016 - az Intel HD530 tesztje
Mythbusting #2: az IGP-kről és a belépő szintű VGA-król(#66) PuMbA
Ennek magad is utánajárhatsz:
Intel Core i5-6500T - Graphics Max Dynamic Frequency 1.10 GHz
Intel Core i5-6500 - Graphics Max Dynamic Frequency 1.05 GHz
Nem az IGP fogyasztása lesz az, ami visszafogja a rendszert, vagy amiért throttling-olna a proci...
-
Oké, majd válaszolok, ha nem write only nyomod.

(#55) PuMbA + (#58) PuMbA
Nekem is volt 8470p-m, és az IGP Win7 alatt nem volt túl meggyőző, pl. anno Trine-al akartam játszani, de azt sem vitte túl júl, textúrahibákat csinált, stb. (2*4GB RAM-mal).A mostani asztali konfigomban is HD 530 csücsül az i5-6500T-n, DDR4-es dual channel RAM-mal, de nem vagyok lenyűgözve a teljesítményétől, pedig több, mint egy éve piacon van, és azóta csiszolhattak volna rajta. Persze az általad felsorolt 10-15 éves játékok nyilván szépen futnának rajta, csak nekem nem ez jelenti a mércét. Pl. Heroes of the Storm 720p/Low beállításokkal hoz elfogadható fps-t, ami minden, csak nem egy élmény.
Szóval szvsz messze van még a teljes értékű HTPC/casualgamer címkétől az Intel integrált megoldása.
Ha moba-kat, Blizzard címeket, indie játékokat normális sebességgel, 1080p-n, minmum medium részletességgel fog tudni futtatni ez az új lapka, akkor már megéri. Egy Pentium, vagy i3 mellé tökéletes lenne.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Intel IGP driver-e hamarabb elavul, mint hogy kettőt pislantanál.
-
Ha picivel a 750Ti teljesítménye fölött jön, új fícsörökkel, és aktuális drivertámogatással, akkor nyerő lehet.
Low profile, single slot, vagy passzív bordával is adhatnák, ha már nem akar megjelenni az RX460 LP.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest