- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
collecting
tag
válasz
B-L-A-C-K #1264 üzenetére
Végignyomkodtam, hál' Istennek nem kattog, nem áll el a kijelző sem.
Tiszta vicc egyébként, hogy ilyeneket kell próbálgatni meg elszenvedni egy 400k+-s telefonnál. Csak a szerencsén múlik, hogy milyet fogsz ki.
Én apple.hu-ról rendeltem, és így nem tudtam biztosítást kötni, Mo-on nincs AppleCare+... -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #1264 üzenetére
Figyelj, Egerben, kb már mindegyik ügyintézőnél voltam(Telekom), és volt egy srác aki még életében nem tapasztalt ilyen problémát, ami nekem volt. És az a durva, hogy legtöbb ügyintéző eléggé ravasz, megpróbálnak minél jobban lehúzni. Egyébként a család már évek óta hűséges a Telekomhoz, platina szintű előfizuval, de náluk ez nem számít...
Viszont akinél most vagyok (állandó jellegűen) Telenornál, had ne mondjam, sokkal de sokkal jobb ügyintéző, és nem azon jár az esze, hogy átvágjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest