- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Xiaomi 11t pro volt nálam.
Igen nyilván beakad egy app, még véletlenül sem lehet az hogy az 1800 mAh az ennyire képes..
Igen ezek a dolgok önmagukban semmit nem jelentenek. Ellenben te is letudod tesztelni az aksit. Az a szám mindenkinél ugyanannyi lesz (vagy hasonló).
Tessék nyugodtan lerakni 1 órára 4k videót rögzíteni, 1 órára videochatet használni rajta, nyugodtan kilehet próbálni valami 3d játékot szintén 1 órára. Aztán meglehet nézni hány százalékot merül a készülék.Próbáltál már mobilnetet megosztani? Úgy merül szerencsétlen mintha megakarná hackelni a NASA-t.
Solaire: én is elvagyok vele, ha nem lennék már nem lenne nálam. Nekem nem teher rátölteni szerencsére. De azért nem tudom hogy sírjak vagy nevessek mikor délben 1 óra 20 perc SOT után 50%-on állok és hol lenne még a nap vége. És böngészésre meg zenehallgatásra használom, semmi több. Ezek nem merítenék amúgy, de a folyamatos mobilnet lerendezi a helyzetet. Erről meg nem vagyok hajlandó lemondani 2022-ben. Helyén kell kezelni az üzemidejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged