Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
zolnagy #6252 üzenetére
Én is vegyes (céges, privát) felhasználásban tolom, de nem tartom túl jó ötletnek vagy kényelmesnek ezen a telón. Most BF alkalmával gondolkoztam, hogy lehetne ezt megoldani (készülékcsere, e mellé egy másik, stb.) de nem hamarkodnám el, az akciók meg lassan elmúlnak...
Ha már említed mi az ami hiányzik nekem azért lenne itt egy kisebb felsorolás pl. külön mappa a kamerával készült képeknek, prediktív billentyű és számsor, de hogy ha egyet kellene kiemelnem, amolyan egy kívánságként akkor az értesítések ne kapcsolják be a kijelzőt, de jelenjenek meg a zárolt képernyőn. Ez a feature nekem nagyon hiányzik. Mivel az Apple nem szeret túl sok beállítási lehetőséget a kezünkbe adni, akkor adnék nekik egy ötletet. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy ez a funkció csak akkukímélő módban kapcsolna be és ennyivel is hozzájárulhatna az üzemidőhöz.
A rendszert én is stabilnak éreztem egész a 15-ös frissítésig, de itt már több probléma is feljött: Nekem továbbra is hibás a tárhely számítás, akadoznak azaz egy-két pillanatra megállnak a netkapcsolatot használó appok (reddit,twitter) köztük a safari is és az airpods valamiért ios 15 alatt nem akar az ipadhez csatlakozni automatikusan, vagyis 10-ből 8-szor nem. Amúgy a rendszer nagyon gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Gitáros topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest