Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4016) JamesLavelle


JamesLavelle
tag

Sziasztok, kb. egy hónapja vagyok iPhone tulajdonos. Sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik, de nekem is lett egy, és így kb. egy hónap távlatából azt mondom, hogy nagyon nem bántam meg. Előtte amúgy Lumia 950-em volt, az sajnos kezdi megadni magát, android nálam szóba se jöhetett.

Szóval nagyon tetszik az iPhone egyetlen dolgot kivéve, és nagyon megköszönöm, ha valaki segít, mert nekem ez nemcsak a szabadidőmben, hanem a munkámban is nagy segítség lenne.

Konkrétan azt szeretném, ha a számítógépemen (PC) tárolt mappákat pontosan úgy tudnám áthelyezni a telefonra, ahogy a gépen vannak. Nem előadó, amalbumcím stb. szerinti csoportposításban hanem pontosan úgy, azzal a névvel.

Jelenleg a telefon olyanokat csinál, hogy ami egy mappában volt a gépemen (egy teljesen hivatalosan megjelent zenei album) azt az itunes szétszedi kettő-három stb. mappába, például azért, mert ő megkülönbözteti a számot akkor is, ha mondjuk az alapelőadón kívül van egy vendégközreműködő. Ezért ha rákeresek az előadóra, öt különböző mappát kell megnyitnom és az albumot még csak nem is tudom normálisan meghallgatni.

A másik, hogy vannak olyan nyelvtanulásos CD-im, amiket szeretnék rárakni a telefonra. Na most van olyan, ami 5 CD-ből áll, és ha mondjuk playlistet kreálok neki (pl- Angol intermediate), mert valahogy szeretném megtalálni, akkor is összehányja mind a 300+ tracket egyszerre úgy, hogy nem lehet őket megtalálni, ugyanis mindegyiknek csak egy szám a címe (pl. track 1, track 2 stb.)

Szóval nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e ez, de őszinté szólva nagyon frusztrál és ha valakinek van valami értelmes ötlete, amit kulturáltan előadna, nagyon megköszönném!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.