Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
válasz
enginev3.0 #5797 üzenetére
-
LUCKY78
tag
válasz
enginev3.0 #5797 üzenetére
+1
-
Hegyirabló
veterán
válasz
enginev3.0 #5721 üzenetére
Kösssssz!
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #5231 üzenetére
Véletlenek márpedig vannak.
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #5226 üzenetére
Szerintem meg csak a Store szórakozott, nem?
Nekem volt már párszor hasonló (nem nagyon tölt semmit, vagy nagyon lassú a letöltés), de magától rendbe jött.
Nagyon nem is indítom újra a telefont, mert felesleges.
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #5224 üzenetére
Voltam már énis úgy hogy néhány órán át nemtudtam csatlakozni a stórhoz. Lehet hogy sokáig tart a sinchronizálás.
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #5222 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy iTunes - ban megnyitod a appstort,keresőbe beírod a app nevét és gépre letöltöd.
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #5220 üzenetére
Nagyon jó app.Van benne média player ( ac3,dts,mkv)
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #5157 üzenetére
ez biztos nem igy van
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #5152 üzenetére
Én azzal veszek fel a kezdetek óta. Szóval nagyon viszonyítási alapom nincs. De a minőséggel nincs gondom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #5150 üzenetére
Szerintem ebbe nincs semmi rossz, csak mivel lefele néz a kamera így a távoli dolgokat nem fókuszálja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #5148 üzenetére
Gyári kamera progiban az fix.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #5126 üzenetére
Ahhoz képest hogy csak mono nem pedig stereo valóban nem rossz.
-
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0 #5028 üzenetére
bármi ami feléleszti a procit az már aktívnak számít. Ha nem fut tényleg semmi sem, pár perc aktív akkor is lesz óránként.
-
válasz
enginev3.0 #5028 üzenetére
Nem csak az. Háttérben futó dolgok is beleszámítanak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4899 üzenetére
Kezdjétek egy ingyenes app. letöltésével a regisztrációt, akkor lesz 'none' opció a bankkártyás résznél. Azt az ID-t nem fogja már tudni bankkártya nélkül használni.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
enginev3.0 #4726 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
-
válasz
enginev3.0 #4676 üzenetére
Azt azért csak nem akarom elhinni hogy kb 2 hetente visszatérő slágertéma kell hogy legyen a telefon tokja.
Lassan lehetne önálló topikja.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4684 üzenetére
Van csak matt feketébe, és ne vegyél mert egy kapa sz@r...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
istyle oldalán volt akció és onnan vettem egy szilikon tokot,csak zöldben volt már,de így sem gáz. 2-3 ezer között volt,vékony is,kivannak vágva a gomboknál,frankó. Többször esett is benne a telefon,eddig semmi baja. Hülyeségnek tartom a drága tokot
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vékony szilikon tok full keretes üvegfóliával:
-
catroot
veterán
-
válasz
enginev3.0 #4657 üzenetére
Újraindítottam jó lett
-
válasz
enginev3.0 #4655 üzenetére
Újra hozzáadás után?
-
válasz
enginev3.0 #4653 üzenetére
Az baj. És azt próbáltad, hogy a fiók eltávolítása, és újra hozzáadása?
-
válasz
enginev3.0 #4647 üzenetére
Tényleg nagyon rövid időn belül szokott frissülni. Mennyi ideig vártál?
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4649 üzenetére
Lehet hogy a telefonon a Gmail fiók nincs beállítva.
-
válasz
enginev3.0 #4647 üzenetére
Szerintem annak perceken belül meg kellene. Nálam legalábbis nem kell sokat várni es minden ott van.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4627 üzenetére
Milyet választottál?..
-
válasz
enginev3.0 #4606 üzenetére
Hát ez, meg se mozdul, megállt az itunes jelnél
Gép restart megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #4602 üzenetére
Pedig van changelog, hogy mit változtattak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4597 üzenetére
Már sokan remegtek érte...
-
Tibee86
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4566 üzenetére
Egyedi csengőhangokra van szép teljes leírás a gugliban.
Pin:
Beállítások -> Telefon -> SIM PIN -> PIN modosítás
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4566 üzenetére
Szakmaiban pár napja már kaptál választ.
-
iOce
tag
válasz
enginev3.0 #4536 üzenetére
Magyar nyelv sajnos nincs ja, de lehet vele angolozni, németezni
Amúgy én hang nélkül szoktam használni, tehát nekem mindegy.
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #4536 üzenetére
Jogos.
Nekem egyébként a Google+, Onedrive és iCloud... kicsit sok már.
Navira offline Sygic. A Nokia kicsit fapados még.
Egyébként városon belül pedig Waze/Google Maps.
Amúgy a Waze elég kevés adatforgalmat generál. Tegnap átugrottam Szegedre (55km) és 2 (!) megát használt összesen. Nem gondoltam volna, hogy ennyivel megúszom.
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #4532 üzenetére
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4526 üzenetére
A iCloud -on megmaratt a minőség, de Lumia -ról One Drive -ra megmarad akár 16MB- ban.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4526 üzenetére
Dropbox.
-
nederlanden
senior tag
válasz
enginev3.0 #4500 üzenetére
én másképp kezelem(nem biztos,h jobban)
Én 1mill.-bol is reszketve adnék ki 200ezret egy telefonra.(biztos nem vagyunk egy korúak,lehet inkább a fiammal)
Egyebként abszolút logikus ami írtál. -
nederlanden
senior tag
válasz
enginev3.0 #4489 üzenetére
A legrugalmatlanabb-ésszerűtlen felfogás sztem.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4477 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a gyárihoz képest milyen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4475 üzenetére
Tényleg olyan durva ez a Piston 2? Mindenki azt írja.
Az iPhone gyárijától sokkal jobb? Mert akkor veszek én is... -
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4448 üzenetére
A wifi-t/mobilnetet felesleges kapcsolgatni, megoldja magától, ez nem droid.
Safari görgetés helyett pedig mentsd le ezt könyvjelzőnel, rögtön a lap aljára fog dobni:
javascript:window.scrollTo%280%2Cdocument.body.scrollHeight%29[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4435 üzenetére
Én kikapcsoltam,így meg időnként hiányzik.(ipad)...ugyanúgy mint Te én sem akarok mást feltenni helyette,mert tényleg gyors.Megszeretted már a telefont? Az enyém csütörtökön jön.
-
catroot
veterán
válasz
Jó kérdés, hogy hogyan tanul a gyári bill. Ha tanul egyáltalán.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Ezt a virtuális billentyűzetet hogy képzeljem el? Videón fent van valahol?
-
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0 #4432 üzenetére
Tudtommal mindkettő és nem lehet külön állítani, csak ki-be kapcsolni magát a helymeghatározást.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko84
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4429 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4415 üzenetére
Nem, csak ha jailbreak-eled.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #4411 üzenetére
WIfi:
A vezérlőközpontban a leggyorsabb. (alulról felfelé húzod az ujjad és feljön a vezérlőközpont. -
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4381 üzenetére
És a gépen lévő iTunes - on otvannak a borítók?
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4379 üzenetére
A gépen lévő iTunes. Erről ha szinkronizálod telóra akkor borítóval együtt.
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4367 üzenetére
Nekem is letölti a borítókat, csak azoknak a számoknak nem amiket gépről teszek fel. De ezekhöz is iTunes -al utólag letudok tölteni borítót. Szerintem nekedis ott vannak a borítók.Ha megnitod a iTunes bal oldalon második ikon a zene.Ha rámész bal oldalon megjelennek a albumok és számok. Nekem itt minden egyes albumnál ott van a borító. Nálad itt nem mutat semmit? Ha nem akkor ball egérrel rámész és menüben kiválasztod hogy Album hozzáadása. (helyesírásért elnézést)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4375 üzenetére
Azt sajnos passzolom, régóta nem tárolok zenét már a telefonon, de korábban amelyikhez hozzáadtam iTunes-ban mutatta rendesen.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4367 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz, mert mutatnia kellene.
Hanti: valószínűleg sok embert érdekel a Samsung egy iPhone topikban...
Az iPhone-t meg cserélik egy újra, nem kókányolnak vele.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4361 üzenetére
Szinte mindegyik böngészővel tettem már próbát, de mindig visszatértem a Safari-hoz.
Lejátszó biztosan van sok az AppStore-ban, de szerintem semmi baj a gyárival. -
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4361 üzenetére
Én akkor használom a Chrome-ot amikor pl.német oldalt olvasok és beállítom hogy fordítsa le. Zene lejátszó számtalan van. A sövegkijavítást ki lehet kapcsolni. Ha úgy írsz hogy használsz sövegjavítást arra sokkal jobb a SwiftKey.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4358 üzenetére
JB nélkül nem lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4349 üzenetére
Melyik a tiéd?
-
Hunt3r22
őstag
válasz
enginev3.0 #4349 üzenetére
A Mátra..
-
nederlanden
senior tag
válasz
enginev3.0 #4346 üzenetére
a htc-nél talán kicsivel átgondoltabb/stabilabb így is a sams..lg még egy fokkal jobb sztem de összeségében a zavaros megbízhatatlan és kiszámíthatatlan android miatt semennyire nem szerethető egyik sem.
Az iphone meg sztem mostanra ,az i5s-röl i6-ra "érett" meg rendesen ,szinte tökéletesre. -
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4336 üzenetére
A Fotók appban Megosztásra 5000 képet lehet adni,ezek nincsenek beszámítva a 5Gb-ba a iCloud -ba.
-
GALARDO
addikt
válasz
1. Nem.
2. Kisegítő lehetőségekben be van kapcsolva a "LED villogás jelzésekhez."(hallásnál)
3. Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Drive-ot sajnos nem lehet hozzáadni ott. A led meg azért villog mert be van kapcsolva így lehet kikapcsolni:
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> LED villogása jelzéseknél -> kikapcs
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4320 üzenetére
Fóliát csak teljes keretest vegyél, ilyet...
Nem reklámozni akarom, de szerintem jövőhéten kapok több darabot is, eladásra csak OEM kivitelben.
-
szabi510
tag
válasz
enginev3.0 #4304 üzenetére
Azért kérdeztem mert itt a kolléga szívott hogy nem megy az LTE. Akkor azért nem megy mert nincs....
-
hanolfe
tag
válasz
enginev3.0 #4287 üzenetére
Külföldi telefon. Itthon is bevihetem iPhone szervizbe?
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4243 üzenetére
Egy remek app telóra amivel könnyen akár wifin másolható gépről,NAS-ról film,zene,újság,képek és streemelni is lehet. Remote Media Manager
-
univerzita
addikt
válasz
enginev3.0 #4236 üzenetére
Syncios -al.Nem kell konvertálni.
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #4229 üzenetére
Van pár olyan tweak, ami nagyon jól tud jönni.
Mondom ezt úgy, hogy nem használok jb-s szifont.
szerk.: tegyél rá valami vékony szilikont tokot.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz
Az olyan mint a root a droidra
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
20 iphone telefonom volt már de sose használtam egyiken sem. Amúgy a lényege a wareztól eltekintve hogy 100x személyre szabhatóbb lesz a telefon, szinte mindent lehet vele csinálni.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4213 üzenetére
Megkérdezhetem,hogy a 3500ft-os csomagodhoz milyen készülék ár tartozik?
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Használd egészséggel! Sajna az enyém csúszik pár napot,technikai probléma miatt.( eladták a félre tett telefonomat)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
enginev3.0 #4219 üzenetére
Ez ilyen,azt hiszem beállításokban betudod állítani,hogy semmilyen villogás pl szalaghírdetés ne legyen.
beállítások-értesítések és ott választasz[ Szerkesztve ]
-
Nus
tag
válasz
Gratula! Én kicsivel több mint egy hónapja használom az i6-ot, de imádom!
Ezelőtt nekem se volt sosem ios cuccom. Két hete megkarcoltam picit a kijelzőt nah mondjuk akkor ideges voltam pár napig nem tudom hogyan hoztam össze, még a kijelzőt is kiakartam cseréltetni, de 50-be lett volna, így inkább ráraktam egy fóliát. Remélem neked is bejön az i6.
Üdv...
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4199 üzenetére
Gratula, hozzá! Milyen színben rendelted?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4193 üzenetére
A képek annyira nem vészesek, ~2MB/kép, inkább a videók a tárigényesek. Szóval kis zenével, programokkal (nem nagy GPS progival), sok képekkel, kevés videóval elég lesz neked a 16-os.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4190 üzenetére
Szerintem,ez teljesen felhasználó függő.Attól függ,hogy mi mindent szeretnél tárolni a telefonodon.Nekem biztosan elég,de mint mondtam csak a legszükségesebb dolgokat tárolom a telefonon.Pl: pár fotó( van nagyon jó fényképező gépem,fotóra őt használom...az a dolga) egy- két videó ,de az is csak a pillanat műve,játszani nem nagyon játszom telefonon(asphalt 8 néha,)Navigációra szintén "profi" navit használok....DE!... Jó érzéssel tölt el,hogy mindezeket megtehetem a telefonon is és előfordul..vannak olyan helyzetek,hogy meg is teszem.No...erre elég ....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Sok mindenre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezt még akkor írtam mikor megvolt az enyém:
"Ha nem kell rá sok helyet foglaló GPS-s, illetve nem ezen akarsz tárolni millió videókat, filmet, zenét, akkor bőven elég. Nekem pl van rajta vagy 500 kép, pár játék vagy 45 program és még 5,4 GB szabad a 12,1 ből (mert ugye a 16ból 12,1 használható). De ez tényleg felhasználó függő, van akinek a 64-es is kevés."
-
nederlanden
senior tag
válasz
enginev3.0 #4150 üzenetére
Htc ,lumia 930 az i6-al??!!fura.
Életem legnagyobb csalódása egy htc m8. Mint egy angol jobb kormányos autó.....borzasztó beszédhang,fordított-csavart menü+gomb elhelyezések,szervízháttér........
Per pill szarabbat a htc-nel nem tudok.....én már nem is hallok róla,senki nem is veszi de még kapni sem sok helyen lehet,,használtan eladni meg lehetetlen -
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4175 üzenetére
16- ost veszem én is.Úgy gondolom,hogy a felhasználói szokásaimhoz megfelel.Eddig is csak a legszükségesebbeket tároltam a telefonomon.Emiatt nem aggódom.Inkább amiatt,hogy " hülyéket" fogok kérdezni a tőlem okosabbaktól,de hátha nem nevettek ki nagyon!
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4164 üzenetére
Nem rossz ajánlat,főleg ha figyelembe vesszük a többi szolgáltatót is.Telekomnál vagyok én is " ezer" éve.Tv,internet,vezetékes telefon,mobilok is,bár azok feltöltősek...Mivel változtak a telefonálási szokásaim,így szükséges egy előfizetés számomra.Amit arany társkártyában össze lehet vonni a többi szolgáltatással.Így már kedvezőbb a gyerek fekvése.Ma beszéltem az ügyintézővel és félre van téve a telefon.Ezüst i6 .Mivel fehérben talán elfogadhatóbb( számomra) Az m8- at is szinte gyárin használom,ezt is így fogom.E mellett döntöttem,mivel számomra fontos a megbízható,gördülékeny működés,mókolás nélkül.Az Ipad is nyomott a latba az egymás közti kommunikáció miatt.A formájával ugyan nem vagyok kibékülve,de ugye ez szubjektív.Remélem,hogy különösebb meglepetések nélkül lehúzza a két évet.....azoktól kérdezem akik használják,hogy hívásnál érzékeli a telefon,hogy a fülemhez teszem,vagy fel kell venni?
-
totj80
tag
válasz
enginev3.0 #4168 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek,mind egy vicc
Ami kinéz is valahogy azon is a retek droid tötymörög[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Szerintem várd meg az edge-t is,engem elvarázsolt,remélem normálisan lesz optimizálva. Viszont kva drága
[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Hasonló cipőben járok mint Te( m8- ról váltanék),sajnos nem könnyű.Szinte minden nap megnyomkodom őket(6 és 6+) .Már előre köszön a kis csaj az üzletben.Tetszik az ios,hasonló stabil és gyors mint az m8 droidon.Plusz használok Ipad-et is.Nekem mégis nehéz a döntés.Hiányzik " valami" ami át billentene.Minden nap olvasom mindkét fórumot és mindíg azt mondom,hogy holnap már megveszem.A lány a boltban meg válaszol,hogy ő itt lesz😀. ...Sajnos úgy van ahogy mondtad...m8 mellett szóba sem jöhet más.....csak egy kicsit lenne formásabb az i6....
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4158 üzenetére
Nap végéig ki fogja bírni legrosszabb esetben is, ha nem játszol. Játék pedig bármilyen telót lemerítene...
Haveromnak is csak üvegfólia van rajta és karcmentes a telója, pedig nem kíméli.
-
VipJoco
tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4153 üzenetére
Egy vékony szilikon tokkal már sík felületet kapsz. Amúgy van ilyen 200 ft-os kamera védő kör valami ha nagyon akarod védeni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4152 üzenetére
Haveromnak M8 volt, de nem sokáig bírta vele és vett egy iPhone 6-ot helyette.
Akkuideje valamivel jobb az iPhone 6-nak, mint egy LG G2-nek vagy egy M8-nak. Szerintem az iPhone használati idejét kár az Android kijelző idejéhez hasonlítani. Az Android azt nézi amíg megy a kijelző, az iPhone használati ideje telefonhasználat, kijelző használat nélkül is nő, beleszámolja szerintem, ha valamit csinál a háttérben. De azt mondhatom, hogy az iPhone 6 valamivel jobb akkuidőben az M8-tól és G2-től, de semmiképpen nem rosszabb, abban biztos vagyok.
Szerk: Az Ozaki átlátszó tokom védi a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
1-2 hét után azt fogod mondani nem kell más...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4147 üzenetére
Akkor ~7 óra minimum nálad is meglenne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4143 üzenetére
Ez azért felhasználó függő, ha valami komolyabb játékkal játszol végig szerintem 3 óra alatt is lemerül. de ha simán használod, ilyen 7-8 órákat megy. Az i6 plusz meg még többet.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4132 üzenetére
Dehogy alacsony, fényerő olyan fix ~60% körül van, azaz nem automatikuson, és állandó 3G/wifi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0 #4130 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)