- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
FIREBLADE78 #5099 üzenetére
gyárinak sincs
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nekem kb egy hete van meg a sima 6 64GB-os space grey. Kaptam hozzá eredeti tokot de így "brutál vastag" a telefon (de jobban kézre áll) , meg a por jobban a tok széleinél marad. Tok nélkül ez a vastagság eszméletlen, mint ha nem is lenne semmi a kezemben, viszont ha asztalon van és rezeg, akkor elég nehéz megfogni, főleg ha csúszik is a kezem. Fóliát illetve tokot ki mit használ? Érdemes -e egyáltalán? A MOM melletti almás szervizben raknak fel matt fóliát, azt viszont nem tudom, hogy hátulra is.... érdemes-e egyáltalán?
-
manokaki
addikt
sziasztok !
Belefutottam egy Iphone 6-ba
, ugy hogy kiprobálom , kicsit meglepett ,hogy az aksija ( 1860mA ) milyen jol birja , csak az Samsung S6, A5, és hasonlokhoz hasonlitva mondom ezt..
valaki esetleg tud egy kijelző idöt mondani ,hogy egy teljes 100%-os ciklus alatt mennyit birt a kijelző !?
köszönöm
Attila
-
catroot
veterán
Annyira nem vagyok top-on a témában, de rágugliztam és ezt találtam.
Szóval igen. De fontos azért kiemelni:
"Apple has kept Touch ID secure by not providing apps access to any of the fingerprint data stored on an iPhone's secure enclave. The prompt that appears is the same as the one Apple already uses to authorize iTunes and App Store purchases."
"Because the fingerprint data is not actually shared with the app, there is no centralized list in the iOS 8 Settings application of software that supports Touch ID security. In the "Touch ID & Passcode" section of Settings, users can only control Touch ID access for iPhone unlocking and iTunes and App Store purchases, leaving individual third-party apps to offer their own Touch ID settings to users."
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz
FIREBLADE78 #5083 üzenetére
Elvileg van egy csomó ilyen app a Store-ban.
-
FIREBLADE78
addikt
Hozzálehet rendelni az ujjlenyomatot a fotókhoz? Vagy pin kódot?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szupersanyi #5081 üzenetére
Jailbreak-kel minden megoldható.
-
törölt tag
válasz
szupersanyi #5078 üzenetére
Nyomj hosszan egy ikonra, ekkor elkezdenek remegni. Onnantól rendezheted az ikonokat
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szupersanyi #5078 üzenetére
Nem helyezheted at az ikonokat? Ezt ,hogy erted?
-
szupersanyi
aktív tag
A személyre szabhatóság hiányára már felkészültem, de szerintem nem fog zavarni. Android-on is csak launcher-eket töltöttem le, hogy ne nézzen ki annyira csúnyán, mert nekem egyik android sem tetszik, talán a htc, de az ios gyönyörű. Max az fog zavarni, hogy az ikonokat nem helyezhetem át, de biztos megszokom egy idő után.
Android-al az a legnagyobb bajom, hogy eddig bármilyen telefon volt nálam, ha sok alkalmazás volt rajta, lefagyott néha, vagy csak akadott. Ilyen gond iphone 6-al ugye nincsen? -
sanyi15
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #5075 üzenetére
Szia.
Hasonló tokom van olx-ről vettem. Tökéletesen illeszkedik, nem lötyög, belül kicsit meg van erdesitve, hogy ne csuszkaljon a telefon.Ha valakinek szüksege lenne ra, innen vettem: Iphone 6 6plus 0,3mm vékony szilikon tok
http://olx.hu/hirdetes/iphone-6-6plus-0-3mm-vekony-szilikon-tok-ID3k1DX.html -
Nus
tag
Most kezd egy kicsit felhúzni az i6, főleg hogy a zenehallgatasra allergias vagyok ha barminemű probléma adódik. Azt kezdte el csinálni, hogy nem játsza végig a számot hanem fogja és átugrik a következőre. Minden zene az iTuneson vásárolt. Találkozott már valaki hasonlóval?
Üdv... -
válasz
univerzita #5057 üzenetére
Igen ez a helyzet és a suzukinál az új vitarába is csak androidot tud kezelni, ezért vagyok kíváncsi, hogy az i6 tudja-e egyáltalán a mirror linket, vagy azért nem is lesz ios-re ilyen....
-
imi290
aktív tag
Üdv!
Milyen a telefon kijelzője verőfényes napsütésben ? Jól látható ? -
lazlogogola
tag
Én félig IOS és félig android táborban vagyok.
Nagyon jó a i6, a páromnak adtam,mert kellett a dual sim.
Most meg van a Vibe Z2 Pro és nagyon szeretem.
Jobb kamera, jobb üzemidő, jobb fényerő, jobb térerő stb. Nagyon jó.
De ha az i6 plus dualos lenne,akkor szívesen használnám.
Jól ki van az iphone is találva,picit zártabb rendszer,de jó.
Szerintem az igényeknek megfelelően kell nézni,hogy mit választunk, nem divatból. -
gyuzso
tag
válasz
B-L-A-C-K #5045 üzenetére
Sziasztok!
Én is most váltottam androidrol, nem is tudom hány évig androidos telefonjaim voltak, kb. husz éve mobilozok.
És mindig szerettem volna almás telefont, de nem mertem váltani.
De hogy most váltottam, nem bántam meg és nem értem miért vártam eddig.
Ez az én véleményem, sokkal jobban tudom az én igényeimhez szabni a telefont , mint az androidos telefonokat. Az biztos hogy a jelenlegi almás használatom alatt, ami nagyon kevés, és megkérdezi bárki, nem váltanék androidra.
Igaz, szokni kell a iTunes-t és a többi programot.
Üdv. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86 #5050 üzenetére
Tobb embert lattam mar aki a pc kezdete ota azt hasznalja. Nehez a beidegzodeseket torolni! Megszokjuk a programokat a telepitest stb...
Pl nekem 20 ev Pc utan kinai az Osx es vagyunk meg igy paran. Artol fuggetlenul gondoltam arra amit irtam.
Nem cserelnem el a pc-met egy 2x dragabb Macre.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz
univerzita #5054 üzenetére
Amin van hdmi csatlakozó, arra lehet tükrözni a telefon képernyőjét, az biztos.
-
Szóval? Mirror link? Tudja? Nem? Valami hasonlot?
-
kchris78
veterán
én sem szeretem a droidot de azt el kell ismerni hogy már kinőtt a gyerekkorból... részben azért mert megjelent az 5ös verzió részben meg felnőtt alatta a hardver...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"Még eg kis off.
Milyen érdekes ,hogy amig az Ios ilyen népszerű nálunk is Addig ez nem ilyen egyértelmű az Osx és Windows vonalon."
A telefonok nagyjából egy árban mozognak, míg egy mac-be egy nagyobb ssd kerül annyiba, mint egy windows-os gép kompletten.[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
Tényleg csak annyit írnék még, hogy alapértelmezett program választása...
Ha ezt nem állította be a tulajdonos, akkor arról nem az android tehet. Testre szabhatóság, ez az ami nekem hiányzik 1,5 hónapja. Mások az igényeink, ezt elfogadom. De azt nem, hogy kategorikusan kijelentjük, hogy ez erre, az arra lett kitalálva. Mindkettő az embereknek lett kitalálva. -
Gsx-rr
veterán
Én emlékszem arra mikor egyszer volt egy tálán S3 kezemben ,mert a saját telefonon a kocsiba zárva maradt a kulcsal együtt!
Akkor jöttem rá nekem nem lesz Droidos telefonom.
Egyszerű hívást nem tudtam elindítani ,mert mikor beütöttem a telefonszámot és feldobálta ,hogy most mivel akarom elndítani a hívást ,rendesen ,vagy viber-el ,meg még mit tudom én milyen kínálat volt akkor oddadtam a tulaj kezébe ,hogy akkor telefonálgasson ő!Ha már üzleti dolgokról beszélünk. Még eg kis off.
Milyen érdekes ,hogy amig az Ios ilyen népszerű nálunk is Addig ez nem ilyen egyértelmű az Osx és Windows vonalon.[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #5045 üzenetére
Mint írtam, mindenképpen ki akartam próbálni. Egy filmet sem azért nézek meg a moziban, mert Julcsi azt mondta, hogy jó. Hanem mert kíváncsi vagyok rá és majd én eldöntöm, hogy az igényeimet kielégítette vagy sem.
@Rossi
Nem akarom, hogy szét offoljuk a topikot, ezért nem kérlek meg, hogy fejtsd ki mit jelent nálad az, hogy üzleti felhasználás és "játéktelefon".Nem azért írtam le a véleményemet, mert viszályt szeretnék szítani a két "tábor" közt. Nem írtam semmi sértőt az IOS-ről.
Viszont az biztos, hogy valami nem attól lesz üzleti telefon, mert kis hazánkban alig megfizethető. Amcsi társaink sem hiszem, hogy azért veszik mint a cukrot, mert ott csak üzletemberek vannak.
Azt aláírom, hogyha valakinek csak apple termékei vannak, ide értve a gépét otthon, a tabletet és ami még lehet, akkor rettenet jól egyben lehet tartani a dolgainkat rajta.
De tegyük hozzá, hogy sokaknak ez az állapot azért távol van.Kérlek, ezen a ponton álljunk meg. Ha szeretnéd, akkor folytassuk priviben. Bár megmondom őszintén, hogy nincs több mondanivalóm ezzel kapcsolatban, de szívesen elolvasom a te álláspontodat is és tiszteletben fogom tartani.
Telefonálni szerettem vele.
-
Rossi
addikt
Azt azért tegyük már tisztába, hogy az iPhone masszívan üzleti felhasználásra lett tervezve, nem játéktelefon, mint az androidos csodák.
Én "csak" kb. 5 évig használtam androidot, de soha többet...
-
Katsu
aktív tag
válasz
szupersanyi #5039 üzenetére
Szia,
Én csak leírom a tapasztalatomat. Kb 1,5 hónapja váltottam 6 vagy 7 évnyi android használat után IOS-re. Mindig is ki akartam próbálni, mert sosem voltam csőlátású, szeretek kipróbálni mindent mielőtt véleményt alkotok valamiről. Ennyi idő alatt rájöttem, hogy az IOS-szel sosem leszünk cimbik. Nekem más elvárásaim vannak egy telefontól. Nem szeretem az ennyire kötött és megváltoztathatatlan dolgokat. Túl sok mindenre kellett azt a választ kapnom, hogy "ez ilyen". Abban is egészen biztos vagyok, hogy az android után teljesen más logikával veszek kézbe egy ilyen telefont és emiatt biztos, hogy sokkal kritikusabban nézem azokat, amiket megszoktam és itt hiányzik. Ez van. Ettől még nem írom le a telefont, mert nem az ő hibája, hogy nekem nem tetszik, de az biztos, hogy az IOS sem tökéletes.
Én éppen váltok vissza androidra. ;-) -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
"black friday-en pár helyen 5S-t 120 ezerért (emag) lehetett szerezni, ezért remélem, hogy idén is így lesz."
Ez így volt, nekem is sikerült vennem, viszont 3 másodpercig volt kb készleten, azaz ha majd lesz is, nem olyan egyszerű hozzájutni, nagy szerencse kell hozzá.
-
catroot
veterán
válasz
Platformváltás előtt azért érdemes átgondolni, hogy mi az, amitől elvársz az Androidtól és mit az iOS-től. Aztán pedig mérlegelsz.
Mert van sok olyan dolog, amit pl. a droid tud, a másik rendszer nem.
Viszont ez fordítva is igaz.
Szóval a lényeg az, legyél képben, hogy mik a fontosak számodra, miket vársz el.
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Lassan új telefont kellene vennem, eddig Android-os voltam, és sose volt iPhone-om. Még fél évet kibír a mostani Xiaomi-m, de karácsony körül (vagy black friday-en) kellene valami új. Nagyon sok ismerősömnek van iPhone 6-ja, és csak dicsérik. Én nem szeretnék 150-200 ezer Ft felett telefont venni, de tavaly black friday-en pár helyen 5S-t 120 ezerért (emag) lehetett szerezni, ezért remélem, hogy idén is így lesz. Megéri Android-ról IOS-re váltani, tényleg annyival jobb? Ha igen, akkor miben? És karácsony körül mennyibe fog várhatóan kerülni a 6 és ha kijön, akkor a 6S? -
Blyan
félisten
válasz
kajmika0510 #5036 üzenetére
10 percenként nézed az időt? Én csak kérdem. Mondjuk új telefon, el tudom képzelni.
-
Blyan
félisten
válasz
kajmika0510 #5034 üzenetére
Mi történik a fő és zárolt képernyőn, ami 20%-a a teljes használatnak?
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0 #5028 üzenetére
bármi ami feléleszti a procit az már aktívnak számít. Ha nem fut tényleg semmi sem, pár perc aktív akkor is lesz óránként.
-
válasz
enginev3.0 #5028 üzenetére
Nem csak az. Háttérben futó dolgok is beleszámítanak.
-
gyuzso
tag
Sziasztok
iTunes-ben megcsináltam a csengőhangokat szinkronizáltam mindek ok, de azota csináltam ujjakat, szinkronizálás, és nem látható a telefonon.
Mi a teendő?
Elöre is köszönöm -
-
Nus
tag
válasz
VipJoco #5024 üzenetére
Nekem is levonta már vagy 3x a 2 eurot, azután rájöttem azért csinálja ha nincs elég fedezet. Nekem egy virtuális kártya van regelve és volt, hogy úgy gondoltam sacc per kb. elég az összeg átszámolva, de nem volt elég. Ekkor már újra ellenőrizni akar, de azt is kitapasztaltam, ha átvezetem az összeget ami elég akkor megy a vásárlás már ellenőrzés nélkül.
Üdv...
-
VipJoco
tag
válasz
univerzita #5023 üzenetére
5 nap eltéréssel 2x vette le a 2 eurót
-
VipJoco
tag
Hogy is megy ez a program vagy épp programon belüli vásárlás? Minden vásárlásnál levesz 2 eurót és pár nap mulva a tényleges 5 eurot. Nem egészen értem ezt
-
TheMarci
addikt
-
Blyan
félisten
Semmi nem igazolja ezt a visszaütés dolgot, pedig évek óta mondják. És lám.
A kétévente készülékcsere pedig az Apple stratégiája is, nyilván nem véletlenül találták ki, hogy szolgálókon keresztül értékesítenek, azok meg két éves hűséggel adják a telefonokat.
Aki meg évente akarja cserélni a telefonjait, az is megteheti. Hogy nem éri meg?
Most őszintén, melyik gyártónak van minden évben akkora előrelépése, hogy évente kéne cserélni? Mármint házon belül.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
B-L-A-C-K #5012 üzenetére
Mintha az Apple ilyesmire adott volna bármikor is. Nem, kétlem, hogy kerül bele bármikor is.
A rezgés más, nem befolyásolja a megjelenést. A led világít, nem illik az összképbe.
De mondom, ezt csak én tippelem, viszont biztos vagyok benne, hogy valami hasonló ideológia miatt nem történik ilyesmi. -
Gsx-rr
veterán
Mint mondtam nekem semmi olyan ujdonsag nem lesz benne amiert megvennem.
Viszont a 2 ev mire erdemben kijon uj modell az sok. Ezert is valoszinu ,hogy sokan elgondolkoznak a valtason.
Az Apple merevsege elobb utobb vissza fog utni ,ha igy megy tovabb.
Ma mar sok ember tv-t cserel 2 evente nem ,hogy telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...