Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nekem kb egy hete van meg a sima 6 64GB-os space grey. Kaptam hozzá eredeti tokot de így "brutál vastag" a telefon (de jobban kézre áll) , meg a por jobban a tok széleinél marad. Tok nélkül ez a vastagság eszméletlen, mint ha nem is lenne semmi a kezemben, viszont ha asztalon van és rezeg, akkor elég nehéz megfogni, főleg ha csúszik is a kezem. Fóliát illetve tokot ki mit használ? Érdemes -e egyáltalán? A MOM melletti almás szervizben raknak fel matt fóliát, azt viszont nem tudom, hogy hátulra is.... érdemes-e egyáltalán?
-
Criton
veterán
válasz FIREBLADE78 #5099 üzenetére
gyárinak sincs
-
Criton
veterán
válasz FIREBLADE78 #5101 üzenetére
Ezen sincs, én iCentre-ben vettem.
-
Criton
veterán
válasz nikilauda #5103 üzenetére
számlán az van, hogy silicon case black, azért gondoltam......, de erre fóliát nem nagyon lehet akkor rakni, mert a tok nem igazán engedi.
A kereten belül meg szépen gyűlik a por......
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz nikilauda #5105 üzenetére
de akkor neked is ez van ?
-
Criton
veterán
4-5 óra használati idő jó? Minden szinkronizál, sokat használom a Waze alkalmazást, de ha reggel 7kor leszedem a töltőről, akkor este 6 felé már 8%-on van.... Van valami alkalmazás amivel megnézhető, melyik alkalmazás zabálja a legjobban a telefon akkumulátorát?
-
Criton
veterán
válasz univerzita #5134 üzenetére
szóval akkor a Waze miatt lenne ennyire kevés?
-
Criton
veterán
válasz rayoliviero #2103 üzenetére
Jailbreakes (remélem tilos) kérdésem lenne, garancia ugrik ilyenkor? iTunes-on keresztül minden visszaállítható? Garancia miatt kérdezem, meg van egy év prémium iCentre garanciám is.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Tibee86 #5263 üzenetére
iCentre-ben az általad felsorolt márkák mindegyike tény és való 6-7 ezer, de kábel még akkor sincs hozzá.
Itt egyébként egy leírás, Belkin vs Kensington
A kensington egyébként üzleti téren nagyon elterjedt.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
8.4 beta 3-an van valaki?
-
Criton
veterán
Valami jó autós tartó van? Mert amit a szellozo racsra kell rakni, az szerintem nem a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Láttam azt a mágneses tartót. A telefon hátuljára egy kis fóliát kell rakni, majd arra egy mágneses korongot.... Nálam ez azért nem játszik, mert fólia van már alapból hátul. Valamint amennyire észrevettem, hogy a telefon elég erősen a tartón van, és ha az ember ki akarja venni a kocsiból, akkor a tartó is lejön a szellőző rácsról....
Ez akkor pl alkalmas iPhone 6 tartására? Úgy, hogy tok is van a telefonon. Mert ahogy láttam, Airframe+ is van már.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz N.otorious #5329 üzenetére
vásárlástól számított 1 éven belül mindegyik garanciás! De a kérdésed lehet csak nekem fura
-
Criton
veterán
válasz N.otorious #5339 üzenetére
nekem most tart több mint egy napnál a készenléti idő és 6 óra 3 percnél a használat.És 48%-on van. iOS 8.4 beta 3
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
nagy nehezen sikerült egy autós tartót találnom, és nem bántam meg.
-
Criton
veterán
használ valaki Swiftkeyt? van esetleg valami jó alternatívája? Swiftkeyről elég sok rosszat olvasni, hogy nagyon lassú meg meríti az akkumulátort....
-
Criton
veterán
válasz univerzita #5422 üzenetére
Akkor megpróbálkozom vele, a gyári billt lehet törölni és esetleg később újra rakni?
-
Criton
veterán
válasz univerzita #5424 üzenetére
hát pedig tudtam törölni és csak a swiftkey maradt a billentyűzetek között....
-
Criton
veterán
válasz univerzita #5428 üzenetére
de a gyári is visszatehető és nem store-ból , simán bill hozzáadása és ott a lehetőség visszarakni a gyárit.
-
Criton
veterán
kezd egyre jobban idegesíteni, hogy telefonbeszélgetés közben recseg a hangszóró....headseten semmi probléma nincsen, vásárlás óta ilyen, egyébként hol van, hol nincs.... valaki írta korábban, vagy többen esetleg, hogy ez a jelenség megvan nekik is..... gariztatták vagy mi lett a vége?
-
Criton
veterán
válasz szupersanyi #5500 üzenetére
többet is kibír mint egy nap
-
Criton
veterán
felraktam a 8.4 beta 3-at, ezzel a recsegés megszűnt, és az akksi idő is jobb lett.
-
Criton
veterán
iOS9-el másnak is lassan tölt be a telefon kikapcsolt állapot után?
-
Criton
veterán
válasz Jeanne d'Arc #5744 üzenetére
Sok alkalmazásom nem indul el sajnos (szóval ment fel a 8.4 beta 4), és még gyorsabban merül mint a Titanic, pedig elvileg jobb akkumulátor időnek kéne lennie.
-
Criton
veterán
válasz Tibee86 #5895 üzenetére
hát akkor ez fasza mert csak beta alatt mentettem, nem baj, tanulságos ios9 még nem a legjobb, mondhatni vannak hibák rendesen, 8.4 beta alatt meg mint ha a wifi nem lenne az ideális. 8.3 alatt semmi bajom nem volt a wifivel a házban, 8.4 alatt meg ha másik szobába megyek, már dobja el a wifi hálózatot
-
Criton
veterán
iCentre javítja az iPhone-t, vagy még úgy működik mint régen, cserél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok