Új hozzászólás Aktív témák
-
Oksi, köszönöm. Az iPhone mobil előfizetésemen van net, de kicsi, a zsebwifis simkártyám meg bekerült az iPad mini-be, de a laptopomhoz szükséges a net első sorban, viszont az iPad meg nem tudja kiosztani hotspotként, nem is értem ugyanaz az IOS mint a telefonon, telón van iPad-on nincs :S.
Most küszködök a telefonnal, van valakinek Gmailos IMAP-ra állított email fiók beállítva iPhone-on?
Tegnap óta nem megy, azt írja hogy a felhasználónév vagy a jelszó helytelen, holott hozzá sem értem, jelszó nem változott, weben szépen be tudok lépni, de IMAP-ként nem megy, sőt iPad-on sem. Másik címek mennek. Lehet gmail gond lesz? -
Srácok, a laptopom sehogy nem akarja felismerni a 4S hotspot funkcióját. Van valakinek ötlete? Látja a noti wifin, de nem csatlakozik.
-
Tudna valaki e-mail ügyben segíteni?
Gmail fiókom beállítása:
Push (átküldés) felül zöld.Az emailok között a listában alul Fetch (begyűjtés) van.
Ugyanígy állítottam be az iPad-emen is. A gondom az, hogy eddig amiket leveleket letöltött az iPhone, miután a laptopom Outlook elindult, ugyanezeket a leveleket az is letöltötte, és az iPhone-ról nem látszottak frissítés után.
Viszont amióta az iPad elindult, amit az letölt, azt frankón sem a laptopom sem az iPhone-om nem látja...
Mit kell ahhoz tennem, hogy a iPhone és iPad csak figyelje, hogy mi van a szerveren, és fizikailag akkor törlődjön amikor a laptopom levelezőrendszerébe letöltöm?
Köszi
-
Srácok, tudna valaki segíteni iPad mini ügyben.
Lett egy telecom-os iPad-om. Beleraktam a nano simet, mivel cellular változat (most cseréltettem a sim-et a telenorba). Csak adatkártya, tehát telenoros internetezésre van, eddig zsebwifiben használtam és ment.
Viszont iPad-ban nem megy valami miatt. Kiírja bal felül, hogy telenor, 3G, térerő, de amikor böngészőbe megyek azt kapom, hogy nem rendelkezek mobiladatforgalom-al.Beállítások/Mobil adatforgalom:
Mobil adatforgalom bekapcsolva
Adat-roming kikapcsolva
APN-ben: APN online, felhasználónév és jelszó üresVan valakinek ötlete?
-
Üdv, rég voltam
.
Lenne pár kérdésem a profiktól:1. ismerősöm ITube-ot használ zenehallgatásra, panaszkodott hogy ha hívják és felveszi a telefon, hallja a háttérben a zenét... Van erre orvoslás?
2. Nekem meg ha rádugom az usb kábelre a masinám ami a pc-vel van összekötve ilyen kis asztali tartóban, állandóan rá kell nyomnom a megbízhatóság gombra, hogy hozzáférjek a fényképekhez. Nem lehet ezt kiiktatni?
3. Billentyűzetem még mindig lassú és akad (7.0.2), pedig már helyreállítottam biztonsági frissítést. Ötlet?
4. Ezt a Safarit nem lehet lecserélni?
5. Vagy a Safariban a nyitó oldalra ahol a Bing-es javasolt helyek vannak nem lehetne még ikonokat kirakni (weboldalakat)
Köszi!!!
-
Más kérdés:
Ismerősöm is felrakta a 7-es csodát, viszont nem tetszik neki. Nem iTunes-ol, biztonsági mentése tegnap esti iCloudba. Hogy tudja visszarakni a régi iOst?
Ezt végicsinálta de nem hozott eredményt:Ha a főképernyő ikonjai megjelennek a készülékén, és vissza szeretne állítani egy iCloud biztonsági mentést, törölje a készülék tartalmát (a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése paranccsal). Amikor az asszisztens felszólítja, hogy állítsa be a készüléket új készülékként vagy állítsa vissza egy korábbi biztonsági mentésből, válassza ki a Visszaállítás iCloud-mentésből lehetőséget. Amikor erre felszólítást kap, adja meg Apple ID azonosítóját és jelszavát.
Ötlet?
-
Srácok, ezeket a háttérszíneket (alsó sáv, és a létrehozot mappák háttérszíne) lehet változtatni?
Olyan "undorító" ez a narancs...mondomén:
Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
Némi rövid tapasztalat:
Mintha az ikonok nagyobbak lennének, engem speciel zavar, már az okostelefonok lassan "játék" kinézetűek. Olyan érzéseim vannak mintha valami gyerekholmi lenne a kezemben...
Safari:
címek gépelése, keresők rendkívül lelassultak nálam. A billentyűzet mintha "akadna". 6.1.3-jobb volt.Fényképezés mintha jobb lenne, olyan érzésem van, de majd még megnézem a képminőségeket.
-
Már töltöm még 37 perc a letöltésig. Arra gondoltam, hogy melyik stabilabb/biztonságosabb. Ez nem kis frissítés szerintem...
Azt hol tudom megnézni hogy pontosan hány db névjegy van a telefonon? Szinkronizálom icloud-on keresztül az Outlook-ommal és a gépen csak 312 névjegy van...
[ Szerkesztve ]
-
Srácok, akkor érdemes frissíteni szerintetek? 4S-em van.
-
Srácok, tudja valaki, hogy a készülék nevét hol lehet beállítani? A Routeremen szeretném látni amikor csatlakozok, de most üres a névnél a router Device List-ben. Mac address-t az iphone-on hol lehet megnézni?
-
Srácok tudna nekem valaki segíteni mobilnet kérdéskörben kapcsolatban.
Melóhelyen wifi, otthon wifi. 4S-en mindig be van kapcsolva.
Van egy mobilnetem a telenoros kártyás előfizetésen ami 100mb-os forgalomig frankó, utána lassul a sebesség.Nos ez a mobilnet marha hamar lefogy, most jött sms, hogy ebben a hónapban már csak 20%-a van meg.
Nem értem mitől...
Az időm 95%-ában otthon vagy munkahelyen vagyok. Mobilnettel max az emailokat kéri le 30 percenként, de abból nem jönnek nagy méretűek, és naponta 5-6db amit nem wifi hálózaton szív le.
Most ülök a melóhelyen, wifi kapcsolat él, app store jelzett hogy update van, rányomtam, és közben jött az sms amíg töltötte le. Elképzelhető, hogy az appok frissítése eszi a mobilnetet akkor is ha wifi élő kapcsolat van? Az sms idejéből gondoltam, mivel mást nem csináltam. Navi alapból nem fut a gépen.Ötletek?
-
Tudja valaki miért felejti el a masina a Beállítások/Általános/Mobiltelefon/Mobil adathálozat részben az APN-eknél a beírt "online" szót?
Telenoros vagyok, a masinát nem szoktam újraínditani, nem telepítettem rá hónapok óta semmit, és mégis gondol egyet azt veszem észre, hogy az e-mailek nem letölthetők, mert mobil adathálózat nem elérhető. Bemegyek a beállításokba és látom, hogy eltűntek az APN mellől a beírások. Mondom mindezt reboot, telepítések, frissítések nélkül...
Kicsit zavaró, mert a beírás után mindig rebootolni kell hogy elinduljon... -
válasz
matyi19 #5980 üzenetére
Mivel nekem sem almám volt előtte, a következő módon jártam el:
Régi telóba simre másoltam, majd almába le a simről.
Utána vissza régi telóba, sim törlés, újra másolás, át almába lemásolás.
stb...
eléggé szívtam vele, 600 névjegyem volt kb, és mindegyiket egyesével szerkesztenem kellett sajnos.Persze vannak más lehetőségek is, de nem akartam magamat szivatni, mivel ismeretlen volt az alma.
-
válasz
sunahunter #5882 üzenetére
Az én iStyle-ban vett Ozaki-m életre kelt. Bár 3000-ért még beszélhetne is
.
Az első fólia egyszerűen nem tudom miért, de 5-6 nap után elkezdett rásimulni a telóra, és már alig van bubi a széleken.Viszont a hátulja ellenkezőleg...
Ott teljesen sima volt felrakáskor, és most elkezdett a széle több helyen felbubizni. Azért nem sezívbajozok rajta mert tokban van, csak 1-2 hetente kiveszem megnézem nem-e karcolja a tok..Ettől függetlenül a készülék még mindig jó
-
Nálam rendben van minden
-
Srácok, megvettem ezt az Ozaki fóliát (elhozattam ismerősömmel Pestről). Azt tudom hogy nem vagyok a fóliázás nagy mestere, nem is 3mp-ig pucoltam a telefont, mégis elszartam :S.
A szélén levegős, és már be is ment alá a kosz, por.
A fólia nem levehető, lepucolható és újra vissza ugye?
Az iStyle-ban egyébként ingyen felrakják ha vennék másikat személyesen??? -
Srácok nem szokott valaki mozgolódni Nagykanizsa-Pest között?
Kéne nekem egy első-hátsó Ozaki, de a posta áruk brutális :S -
Ennél a védőnél nézzétek meg a videókat,majdnem lefordultam a székről... Ez létezik???
-
válasz
CharlieDrop #5430 üzenetére
Persze én is próbálok vigyázni rá, de mindig van valami a használat alatt ami miatt 1-2 karc rákerül
-
válasz
CharlieDrop #5428 üzenetére
Duplagorilla
.
Egyébként már bánom hogy én is befóliáztam, betokoztam, lehet le is veszem...
Mi a francért a következő tulajnak óvom a telót??? Azért a 10.000.-Ft értéktöbbletért...?
-
válasz
CharlieDrop #5409 üzenetére
A Nokia E7-00-ba is Gorilla van nem? Na nekem 1 év alatt karcos volt
-
válasz
CharlieDrop #5404 üzenetére
Előlről egyik sem sehogy. Kijelzővédő fólia védi az elejét. Az oldaláig jön vel csak.
-
válasz
Zozzer888 #5402 üzenetére
Én egy ilyen ezüstöt és egy ilyen feketét rendeltem. A masinám fekete. Azt hittem aluminiumok, de én inkább műanyagnak érzékelem őket, bár teljeses meg vagyok elégedve velük. A fekete jobban bejön ezért ha gondolod az ezüst színűt szívesen elpostázom mondjuk 600.-Ft-ért.
-
válasz
CharlieDrop #5149 üzenetére
Jó a hardverapró, valahogy ragaszkodj a személyes átvételhez, nézd át, próbáld ki, vagy olyannak utalj előre akinek bőven van piros pontja már. Jobb árakon máshol nem találsz szerintem....
Mobilboltosokban (használtak) én nem bízom...[ Szerkesztve ]
-
Srácok nem bírok ezzel az itunes-al. Felraktam a gépre, odáig már eljutottam, hogy mp3-at sikerült az iphone-ra másolni amit tudok hallgatni. Szerkesztettem egy csengőhangot mp3-ből m4r kiterjesztésben, de nem tudom rámásolni a telóra, emailről nem menti el csak lejátssza, az itunes nem engedi a zenekönyvtárba behúzni. Hogyan tovább?
-
Mp3 és csengőhang ügyben tudna valaki segíteni? Kezdek kiakadni, hogy nem tudok mindent szabadon használni. Találtam appot ahol tudok letölteni majd emailra átküldeni *.m4r fájlkiterjesztésű csengő/sms hangot. De ezt hogy tudom rávarázsolni az iPhone-ra, hogy kiválasztható is legyen??
-
Megjött a masina, a visszaállítás elég gyors volt. Tudtok ajánlani valami tényleg jó és minőségi kijelző + hátlap védő fóliát? Most ebayes cucc van rajta de nagyon nem vagyok megelégedve....
-
válasz
JoceeHunt #5024 üzenetére
Az iStyle szervizbe történő leadás tegnap megtörtént, ma jött az email hogy kicserélik újra a masinát. Hogy ne kelljen megint Pestre utaznom, leküldik futárral 3000Ft.-ért. Gari az eredetitől folytatódik, nagyon korrekt és gyors csapat ez az iStyle. Andrássy úton voltam! Remélem holnap vagy hétfőn már nyomhatom is a Restore-t
)
-
-
Urak, bajban vagyok, segítségre lenne szükségem:
A teló amit december végén vettem hívás közben az én oldalamon folyamatosan recsegő hangot párosít a beszélgetőpartnerem hangjába.
Gondolom garis javítás lesz belőle.
Az Andrássy útra írányítottak a boltba, viszont ugyebár én vidéki vagyok.
Szerintetek tudják orvosolni a bajt a helyszínen hogy ne kelljen kétszer utaznom Pestre?Más:
Egy E52 lenne a póttelefonom, a névjegyeket hogy tudnám átlőni rá? iCloud fiókomba megnéztem minden benn van, van egy hotmail fiókom is ahova beállítottam a névjegyek szinronizálását is, de abban csak 7-8 db névjegyet vitt át a közel 2 hetes használatom után.
Lenne ötletetetk, hogy legalább a névjegyeim meglegyenek amíg nem lesz iPhone??? -
A hotspot wifin lévő mobilnetem megosztasahoz külön app kell vagy van valami beépített progi is?
-
Srácok tud valaki segíteni?
5 perce a szokásos felső gomb megnyomásával lezártam a készüléket. Azóta nem is válaszol. A gombnyomásra nem jön fel a kioldás lehetősége, a bekapcsoló gomb hosszas nyomására sem reagál. Mintha lefagyott volna...
Mivel akksit nem tudom hogy lehetne kivenni, fogalmam sincs mit tegyek. Ötlet?
Töltőt rádugtam, semmi töltési kijelzés...
Fasza lesz ha 1 hetesen behalt...[ Szerkesztve ]
-
Srácok, céges kártyámon aktíválták a netelérést viszont 100mb-ős,tudtok valami adatforgalom követő papot?
-
Köszi Urak, megnézem mindkettőt. Valami jól levédett jegyzettömbre gondolok
-
Tud valaki valami frankó ingyenes appot a jelszavak tárolásához (weboldalak, bankkártya stb...)
-
Na lejött a copilot Közép Európa térképe, a többi zárolva is lett
.
Pedig a német ajkú országok még jól jönnének. Ha rányomok behozza a 11 eurós 3D vásárlást. Lehet ha azt megveszem akkor enged még térképet tölteni? -
válasz
fordajóóóó #4952 üzenetére
A masinám alapból független, a szolgáltatófüggős navikat így le lehet tölteni?
-
válasz
SimonJanos #4947 üzenetére
CoPilot-ról nincs véletlen egy linked? Még nemigazán igazodok ki az appok között.
Közben megtaláltam a kereső gombot
Ez egy 25mb-os cucc. Lesasolom[ Szerkesztve ]
-
Csináltam egy hotmail.com-os emailt, elvileg a névjegyeket is kellene hogy szinkronizálja (Beállítások, mail kontaktok részen a hotmailos alatt van: mail, kontaktok, naptárak emlékeztetők), viszont a fiókba belépve a személyeknél matt üres az egész (kb 1 óra telt el).
Volt már valakinél olyan hogy a hívott félnél nem jelzi ki a számot? Többen is jelezték, hogy szám nélkül hívom őket, ma mindenkit megkérdeztem, és van akinél kiírja. Ez mitől lehet?
-
Körülbelül milyen árban vannak? Azt is az apps oldalról tudom letölteni?
JB-zni szerintem nem fogok, a gyári program gondolom elég stabil, így valószínüleg lefrissítem.
Ha mégis akarok később JB-t akkor csináljak most a telepítés előtt valamit?Más:
Ha belépek egy programba, megszoktam, hogy a régi még nem Androidos készülékeknél mindig ki kellett lépni a progikból, hogy ne fusson háttérben. Ez iPhone esetében hogy megy? A fizikális gomb megnyomásával bejön ügye a kezdőmenü, de ha visszamegyek abba a programba akkor mégis az jön be ahol "befejeztem", gondolatom szerint így fut a háttérben?
Ebben tudnál segíteni, hogy működik? Lassulást nem tapasztaltam. -
Megjött a masinám, aktiváltam is
.
Tudnátok abban segíteni, hogy a nokiaról lementett névjegyeimet hogy tudom rávarázsolni a masinára?
Van vmi windowsos kezelőprogi? vagy hogy megy? -
Köszönöm Urak, akkor maradok a nagykeres forrásnál kb 165-ért.
Ott csak rendben lesznek a papírok és a gari.
Remélem nem csalódok a masinában -
Srácok, bár megfogadtam 1-2 telefon után hogy érintőkijelzőst sosem, most mégis úgy néz ki hogy vennék egy 4S-t. Lenne pár kérdésem, örülnék ha segítenének a szakik:
- vannak-e típushibák a 4S esetében?
- független telefont szeretnék, találnia neten már 150 környékén is 27% áfával. Az áfa nekem fontos lenne, mivel cégemre venném. Lehet bármi hátrányom az olcsó áfás telefonoknál? Gondolom ezeket külföldről hordják be.
- garanciát hol lehet érvényesíteni? Ott ahol veszem, vagy van valami apple szerviz? (vidéki vagyok)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)