Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
17.2 felraktam 2 óra aaltt 20%-t csökkent az aksi töltöttsége
-
cekkk
veterán
Sziasztok.
Séta közben a telo ezt az értesítést küldte a órára. Ez mi lehet? Menjek vissza kinyitni a kocsit?Közben rájöttem, youtube értesítés van volt
-
cekkk
veterán
Sziasztok.
Egyre nagyobb csalódás a telefon. Ma kijöttünk olaszba. Út közben legalább 15 alkalommal kellett repülő üzembe rakni mert nem volt se net se térerő.
Most itt a strandon lecsatlakozott és nem tudtam hívást indítani. Oké,hogy a yettel otthon nem jó de míg a régi telefonommal ez nem volt gond valamint az asszony samsung telefonjával semmi gond nem volt. Erre valami tanács? Ez így egy rakás... -
cekkk
veterán
Sziasztok.
Mitől függ hohy a raw kép 12 vagy 48 mgpixel? Nekem a 48 van beállítva, de sok esetben 12mg pixel lesz belőle. -
cekkk
veterán
válasz
Evil Snowman #2536 üzenetére
Ez így érdekes, hogy se a apple se a yettel nem akarja megoldani ezt a gondot, mondjuk azt értem, hogy az apple-nél nagyjából semmik vagyunk, de a yettelnél azért illene ha évek óta ez gond
#2538kgero86
Köszönöm, ez nem oldja meg azt , hogy ha elmegy a térerő vagy edge-re lecsatlakozik és utána vissza akor legyen mobil netem nem? -
cekkk
veterán
válasz
Evil Snowman #2533 üzenetére
Ezek szerint csak az iPhoneokkal van a gond,ha csak ezekkel volt probléma. Lehetséges, hogy jön valami frissítés erre?
-
cekkk
veterán
válasz
Evil Snowman #2531 üzenetére
De mi az, hogy a yettel hálózat ilyen? Ha ilyen lenne akkor minden telefonnal produkálná és nem csak ezzel nem?
Erre mondom, hogy egy ilyen értékű telefonnak ezt kellene tudnia kezelni. Eléggé gáz, hogy én vezetés közben nyomkodjam a telefont.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Meg van az első csalódásom a telefonnal
Ma volt az első utunk a kocsiban együtt és volt olyan hely ahol nem talált hálózatot sicc, a 4 éves P20 pro-nak eddig ott semmi gondja nem volt...
Erre vagy nem volt háózat vagy haza úton Edge volt, de amikor lett újra 4G akkor meg nem ment a net. Yetteles sim kártya. Ezt hogy lehet megoldani, mert látom, hogy van akinek a 4G/5G váltás után nincs net de ilyenkor sincs? Amikor külföldön leszek a hegyek közt ha nem lesz térerő egy pillanatig akkor folyton ezzel fogok küzdeni? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Még két gyors kérdés.
Aki pro maxot használ annak is elkezdte csinálni egy idő után, hogy 100%-os az akku de nem bír ki egy napot sem?
Az alzánál amit rátesznek fólia ér valamit vagy ne adja érte pénzt és rendeljek máshonnan fóliát? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget. Nem vagyok HC user az androidon. Ki szeretném próbálni, hogy mégis tényleg olyan jó-e mint ahogy mondják.
Céges vásárlás lesz, így nekem nem opció a 14 napos vissza küldés.
Lehet veszek egy 14 pro-t és ha ki jön a 15 akkor azt is, a 14-t meg használja az asszony. Én még P20 pro-t használok, és néztem a 14 pro az kissebb a maxot meg ugyan akkora mint ez de mégis olyan bumfordinak éreztem a kezembe. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne, szerintetek megéri még megvenni a 14 pro-t vagy hozz annyi újdonságot a 15, hogy inkább várjam meg azt? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nagyon erősen gondolkozok a váltáson androidról egy 14 pro készülékre. Van valahol egy leírás, hogy mit hogyan kell kezelni a készüléken? Tegnap a MMben a kezembe volt és alig bírtam vele, mert nem tudtam, hogy mit hogy kell csinálni. Egy kis alap videó a ios kezeléséről nagyon hasznos lenne hozzá. Kijelzővédő fóliát és tokot hol érdemes venni?
Köszönöm a válaszokat.
Szerk: Valamint én a gmailben tárolom a névjegyzékeimet belehet integrálni ezt is valamint ha a googlenél van a felhőstárhelyem itt is tudom azt használni, hogy a képeket oda mentse ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest