Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Az s21 csopi is fullon volt yetteles problemakkal egy idoben, csak ezert gondoltam

-
Tibee86
nagyúr
válasz
ateszapa748
üzenetére
Két régebbi iPhone-t használok yettel-lel, napi 500-700km-t megyek, egyiken egész nap megy a waze+ javarészt végig telefonálás. Semmi hasonlót nem tapasztalok, mint amiket itt írtok.
Úgyhogy nem lehet kijelenteni, hogy az iPhone nem szereti a Yettel-t. -
o_pegazus_o
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nálam ugyanez van, de most már ritkábban. 1 fizikai és 1 esim yettel kártyával használom a 14PM-ot. Valahol régen olvastam, hogy két telenor kártya behelyezése esetén voltak gondok. Én erre gondolok most.
-
ketrin
csendes tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nálam ugyan ez vagy 3 honapja. Eleinte csak 5G-n volt, atraktam fix 4G re és ugyan olyan

SIM csere termeszetesen volt. Idegbol 3 napig hasznaltam a régi X em, illetve a 11Pro-m semmi ilyesmi csak a 14pm-el
-
Leonardo91
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Én is járom az országot nap mint nap de ilyet még nem tapasztaltam.
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Pestről járok a dél alföldre ott egyszerűen csak elmegy visszajön a net ahogy két me álló között vagyok a vonattal de vidéken ez normális.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Magyar-nemetet jarom oda vissza,tavaly volt ilyen gondom kint nemetben,kb 2 hetig de magatol megoldodott.De csak yetteles fizikai simel.Telekom e-sim el ugy emlekszek nem csinalt ilyet.Lehet frissites hozta helyre mar passz
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Sim kartya csere kell oda, vagy csak szimplan rossz adotorony kozelebe vagy. Nekem hasonlo sem volt soha.
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Mindegyiket ugyonott próbáltad? Valamint sim-et cseréltettél?
-
ketrin
csendes tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Mindegy mit csinalok, vagy milyen internet beállításon jelen pillanatban egy 680 ezer forintos téglának érzem
-
Roland861010
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nekem eddig S21FE volt.
Ami egy marha jól sikerült készülék minden téren. Egyetlen használható Android számomra a Samsung féle OneUi. De egy teljesen más közönsége van szerintem mind két rendszernek.
A feleségem mindig is iOS párti volt, szóval végig kísértem a fejlődést az iPhone 4 óta.
Én pedig az első Galaxy S óta használok andoidot előtte Samsung Omniat használtan. Merem állítani hogy az elmúlt 3-4 évben már nem tudnak olyan hatalmas fejlesztéseket kitalálni.
Azért ezek csak telefonok. Vannak korlátok. Android fronton mindig a szabadságal jönnek. Ez addig volt igaz amíg a nagyok is engedték a costum romokat.
Mióta heteket kell várni egy BL nyitásra vagy a knox figyeli hogy mokolsz e. Azóta ott sincs szabadság max hogy tudsz t..ni!Nem bántam meg a váltást jelenleg igaz csak 13prom van.A feleségem 14pro maxot használ ami nekem ott jobb az kqmera és az üzemidő. Viszont nekem nem ért meg 150ezer felárat!
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Szinten, pedig kartyacsere is volt mar. Sot, egy lila 14PM utan tegnap vettem egy reccs uj fekete 14PM-et, ma megint vagy 3x kellett repulo modba raknom, hogy legyen net.
orange a szolgaltato, tehat nem magyar szolgaltatoi gond. Lehet altalanos iPhone error?
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem hinnem,hogy az ios lenne elcseszve,jelentkezett volna mar akkor nalunk is.Hamarabb van hiba a szolgaltatonal.Nekem most atom stabil az 5G epuleten belul-kivul 2 szolgaltatonal is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Tegnap nekem a Telekom kinlodot kicsit.Elotte 1-2 honapja a yettel kb ugyan azt mint neked.Nem hinnem,hogy az ios miatt lenne,mert egy idoben ezzel a samsungon is terero volt internet nuku.Repulogep modozni kellett,majd 1 honapig csinalta ezt…
-
kchris78
veterán
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem, én nem emiatt félteném a telefont hanem az általános magas fényerőn használattól ( 80-100%), plusz 1000nit 13, 2000nit 14, szerintem ha valami, ez eszi a kijelzőt..
-
Menslee
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Olyan alacsony fényerőn működik hogy szinte kizártnak tartom.
Ha jól tudom, a telefon kijelzők ilyen téren amúgy is előrébb járnak mint a TV-k.
Én személy szerint utóljára Galaxy S3 szériánál találkoztam vele utóljára, azóta meg már fodrult meg pár telefon a kezemben.
Ha mégis beégne akkor pedig ott a gari
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nekem is volt egy ilyen félelmem, ezért ki is kapcsoltam az AOD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bongeszonel,nem is jott vissza az akkumlator stb csak miutan lehuztam a savot meg vissza