- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Ezt okozhatja akár régi SIM kártya is. Nekem volt egy 8 éves SIM kártyám minden probléma volt alatta én is a telefonokat szidtam aztán felajánlották, hogy ugyanmár cseréljük már le a sim kártyát hátha alapon azóta semmi bajom
. Ha viszont új a SIM akkor meg kell nézni az adott szolgáltató, hogy hol és mikor tart épp fejlesztést mert sokszor ezek a hibásak hálózat vesztés miatt de az 1-3 nap után megoldódik.
-
Sordoran
addikt
Bármelyik lehet a ludas. Nekem előző telefonnál néha előfordult hogy nem váltott adó tornyot. Vonattal mentem, tudom fejből mettől-meddig gyenge a 4G és megy le 3G-re, és néha sokkal később, vagy egyáltalán nem akart átváltani 4G-re. 13PM-el eddig ezzel nem találkoztam (előzőn is negyed évente 1x volt), de pont ma séta közben telefonáltam és hívás végén azt látom 3G-ről ugrott vissza 4G-re, mintha nem menne 4G hang, holott amúgy most is működik. Lehet ez is ilyen jellegű hiba volt. Amennyiben nem eSIM, úgy egy SIM cserét lehet kérni esetleg.
-
WiZARD
addikt
na ez új, másik irányból szoktam meg
fél siker, mert továbbra se lép ki app-ból, mint androidon...Ami még nagyon nem tetszik az a notification rendszer (pl ha a notification okát megnézem - emailt elolvastom, stb, akkor is ott marad a notification), és az ikonok hiánya.
-
-
-
Sordoran
addikt
Beállítás nincs külön rá, de nálam működik. Előző telefonomon be volt kapcsolva, szolgáltatónál is aktiváltam, és eSIM-es nekem is. Nem szoktam figyelni, de most felhívtam másik telefont, és maradt 4G kapcsolaton, szóval megy ez. Megerősítenek többiek, de lehet alapértelmezetten be van kapcsolva már nem? Így pedig csak a szolgáltatói oldalon múlik megy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged