Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78

veterán

válasz totopad #4457 üzenetére

Én amikor régi iphone-os kollégának mutatom a 13PM képeket mindig mondja hogy mennyire jók a képek.. főleg az estieket. Szóval van amiben inkább fejlődött.

Én most tapogattam meg a 15-ös szériát. Elbizonytalanított :D. 2 hete cseréltem ipad mini5öt mini6-ra hogy egy kicsit újítsak a technikán :D. Arra gondoltam hogy iPad mellett (mini bárhol előkapható) elég PM helyett a P, olcsóbb. De nem tudom meg tudok e majd barátkozni a kisebb üzemidővel - ebből az is adódik hogy az aksiban sokkal gyorsabban pörögnek a ciklusok - degradáció. Plusz pont a váltás egyik fő pontja az 5x zoom lenne. A terv az hogy ha adódik lehetőség Telekomos vásárlásra a céges flottában, az ÁFÁt állja a cég mondjuk akkor lehet lecserélem.

Üzemidővel kapcsoltosan: a mérések kizárólag SOT-ot mértek, azért egy telefont nem csak nyomkodunk, szerintem hosszab idő kell hogy kialakuljon hogy mennyi is az annyi?

Plusz: számolgattam hogy azért egy 13PM-re elég sokat kell rátenni hogy 15PM legyen belőle :), amit nehezen lépnék meg. Hirtelen azt gondolná az ember hogy ennyit elvesztett az értékéből a telefon, de nem, az még egyszerűen olcsóbb volt.

Új hozzászólás Aktív témák