- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
bala4
csendes tag
nálam telitalálat ez a telefon! pedig 6S óta nem volt iPhone-om, de most talán visszatérek. egy ideje tele lett a t..öm a hatalmas telókkal, mert én inkább tableten vagy gépen fogyasztom a tartalmat, nem a telón, vettem egy pixel 5-öt, ami nagyon fasza, de még itt is sokszor írok egykezes billentyűzeten, mert nem rendelkezem kosaras tenyérrel...
viszont pár dolog így visszatérés előtt utánanézést igényel, esetleg ha valaki tud bennük segíteni, megköszönöm:
1. watch active 2 órámat semmiképp nem cserélném el egy iwatchra, ekg és vérnyomás mérésén kívül van még egyéb megkötés ha iphone-nal használom majd?
2. vannak usb c-s töltőfejeim, samsung meg pixel gyorstöltőfej, azokkal is tudja majd a gyorstöltést az iphone?
3. elmentett bejelentkezési adatokat és jelszavakat át tudom húzni ios-re?
köszi előre is ha valaki segít ezekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest