- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
1. Sajnos samsung watch kompatibilitás kimerül az értesítésekben és hívás fogadásban. Még egy whatsapp üzenet válaszhoz is telefon kell.
2. Igen, lehet más töltőfejjel is gyorstölteni, de nem vesz fel többet mint ami gyárilag engedélyezett.
3. Chrome és google cuccokat igen. 3rd party appokra nincs megoldás. De jobb is tiszta lappal indulni. Az iOS féle kulcskarikás megoldás mérföldekkel jobb mint bármi más.
-
Wesiz
tag
pixel 5 után elég nagy visszalépés lenne, szerintem csak akkor csináld ha tényleg annyira fontos a kis méret, egyébként az iphone:
- akkuidőben nagyon nagy visszalépés
- fotózásban szinténezt leszámtva kb pont olyanok, sebességben lehet hogy gyorsabb az iphone de ez csak akkor észrevehető ha egymás mellé teszed és figyeled a tizedmásodperceket. mármint használod már egy ideje a pixel 5-öt (gondolom), nem hiszem hogy valaha is lassúnak érezted volna
-
aujjobba
addikt
1. apple watch-hoz kepest a tobbi ora iPhone-nal ugy tudom kicsit olyan bena kacsa, nem lesz tokeletes az integracio, bar nem ismerem az igenyeidet, es nem is hasznaltam masfajta orat
2. barmilyen USBC PD (Power Delivery) toltovel gyorstolt, a PD a kulcsszo. Nyilvan ha valami sajat gyorstoltesi szabvanyt hasznal a tolto akkor nem, de ha PD akkor jo.
3. erre nem tudom a valaszt sajnos, nezd meg a Move To iOS nevu appot, azt hiszem az tud segiteni droid -> ios koltozesben (ott a kommenteket erdemes olvasni ha akarsz egy jot nevetni, sok idiota azt hiszi iOS-t telepit vele a droidos telefonjara)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független/1 hónap gar./Akku 82%/p4283
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest