- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
1. Sajnos samsung watch kompatibilitás kimerül az értesítésekben és hívás fogadásban. Még egy whatsapp üzenet válaszhoz is telefon kell.
2. Igen, lehet más töltőfejjel is gyorstölteni, de nem vesz fel többet mint ami gyárilag engedélyezett.
3. Chrome és google cuccokat igen. 3rd party appokra nincs megoldás. De jobb is tiszta lappal indulni. Az iOS féle kulcskarikás megoldás mérföldekkel jobb mint bármi más.
-
Wesiz
tag
pixel 5 után elég nagy visszalépés lenne, szerintem csak akkor csináld ha tényleg annyira fontos a kis méret, egyébként az iphone:
- akkuidőben nagyon nagy visszalépés
- fotózásban szinténezt leszámtva kb pont olyanok, sebességben lehet hogy gyorsabb az iphone de ez csak akkor észrevehető ha egymás mellé teszed és figyeled a tizedmásodperceket. mármint használod már egy ideje a pixel 5-öt (gondolom), nem hiszem hogy valaha is lassúnak érezted volna
-
aujjobba
addikt
1. apple watch-hoz kepest a tobbi ora iPhone-nal ugy tudom kicsit olyan bena kacsa, nem lesz tokeletes az integracio, bar nem ismerem az igenyeidet, es nem is hasznaltam masfajta orat
2. barmilyen USBC PD (Power Delivery) toltovel gyorstolt, a PD a kulcsszo. Nyilvan ha valami sajat gyorstoltesi szabvanyt hasznal a tolto akkor nem, de ha PD akkor jo.
3. erre nem tudom a valaszt sajnos, nezd meg a Move To iOS nevu appot, azt hiszem az tud segiteni droid -> ios koltozesben (ott a kommenteket erdemes olvasni ha akarsz egy jot nevetni, sok idiota azt hiszi iOS-t telepit vele a droidos telefonjara)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest