- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Most csatlakoztam a csapathoz egy sima 13-as készülékkel, és lenne egy kérdésem.Hol tudok itthon normális áron olyan üvegfóliát venni rá ami teljes szélességében fedi a kijelzőt?Vettem emag-ról egy xpro üvegfóliát de az nagyon keskeny,így fel se raktam pedig annyiban tetszett volna,hogy a notch-nál ki van vágva.
-
Doki42
őstag
válasz
fornettisuti #1887 üzenetére
Nálam auto. ban van, mégis állandóan érdekődik szeretném e
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #1885 üzenetére
A te döntéseden múlik, hogy legyen-e automatikus frissítés, vagy sem.
„Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés/Automatikus frissítések” az elérési útvonal. [kép] -
honeker
őstag
Mi ez a gyors biztonságos up C
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Prowler #1877 üzenetére
Úgy tudom, ez a kijelentkezéssel automatikusan megtörténik.
Amikor nemrég elvégeztem a fent leírt műveletet, a kijelentkezést követően pár másodperc múlva ez az e-mail érkezett az Apple-től: [kép]
Nemrég kölcsönadtam pár napra a másodlagos iPhone telefonomat és nem kért semmilyen korábbi azonosítót a telefon, amikor aktiválta az új gazdája.
-
kelly416
veterán
Szakítunk. Adtam neki időt, de nem tudtam úgy használni, ahogy szerettem volna. Kiköltöztem. Még pár napot várok, nem-e eszembe jut, hogy még valami kellene, aztán agyő, pá-pá!
Mit kell tennem, hogy biztonságosan eladhassam, se nekem sem az új tulajnak ne okozzak bosszúságot? Első almám, kérlek úgy írjátok le, hogy megértsem. -
Antosz
tag
Sziasztok! Hosszas használat és tesztelgetés után beleakadtam pár apróbb hibába. Ezek közül van például ami egész egyszerűen idegesítő. Alább felsorolnám hátha ti is találkoztatok már ezekkel a dolgokkal.
- 1. Hiba: ha csörög a telefon, van, hogy nem lehet felvenni. Semmilyen érintésre, húzásra nem reagál. Csak ha a bekapcsoló gombbal lezárom és újra megnyomom. Utána fel lehet venni a bejövő hívást.
- 2. Hiba: a főképernyőről néha eltűnő időjárás widget a főképernyő váltásakor. Tehát ha ellapozom a főképernyőt a másik oldalra, majd vissza, akkor eltűnik az időjárás widget. Majd oda-vissza lapozással újra visszajön.
- 3. Hiba: a Face ID néha nehezen vagy egyáltalán nem oldja fel a telefont. Ez a fényviszonyoktól független hibajelenség.
Egyenlőre ennyi lenne. Nálatok előfordultak ilyen hibák?
-
honeker
őstag
válasz
fornettisuti #1861 üzenetére
Igaz de hátha
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
honeker #1858 üzenetére
Erre gondolsz?[Phone by Google]
Szerintem ebből nincsen iOS-verzió.#1860 Szívesen. : )
-
honeker
őstag
A google telefon alkalmazást le lehet tölteni
-
bbendre
őstag
válasz
Tibee86 #1854 üzenetére
Azért árban hatalmas nagy a különbség. Én nem váltanék vissza Samsungra. De mindenkinek más. Olvashatod, hogy nagyon megbánta a váltást. Igen, random telefon kipróbálónak egy A52s után egy IPhone 13 tuti nagyon éles váltás.
A feleségem a Pixel 5 után is nehezen szokta meg a 13ast. Kb egy fél év volt. Mostmár azt mondja nem cserélné el az iphone-t semmi pénzért -
kelly416
veterán
válasz
bbendre #1853 üzenetére
Bocsi, de 120hz, macro, zoom? Nem olvastál el még egy specifikációs táblát sem váltás előtt? Én S20FE-ről váltottam, tudtam, hogy mire számíthatok és a fájlkezelésen túl nincs is gondom. Nem mondom, hogy nem hiányzik a macro mód, de nem panaszkodom érte, mert akkor is tudtam amikor elhatároztam a váltást, hogy ebben nincs. Ha annyira kellett volna, veszem a pro-t vagy a pro max-ot.
A testreszabás meg a témázás más dolog, azt lakva tapasztalja meg az ember. Azt aláírom, bár én kinőttem belőle már egy ideje. -
fornettisuti
veterán
válasz
cszoltaneger #1846 üzenetére
Nem mindenkinek jó választás az iPhone, főleg ha nem arra van konkrétan szüksége; most már te is tudod.
-
bbendre
őstag
válasz
cszoltaneger #1846 üzenetére
Miért gondoltad, hogy jó ötlet lehet?
kb a Samsung mindenben jobb. Alig tudok pár helyet és érvet felhozni az iPhone mellett egy sima usernek akinek minegy, hogy android vagy ios.
Az A széria nagyon jó választás a mindennapokra.
az IPhone pedig iphone minden előnyével És hátrányával -
Zsolt,72
senior tag
Csak tippelek, legfeljebb kijavítotok vagy lesz másnak is ötlete: nem lehetséges, hogy lumija620 esetén a hálózattal magával, vagy annak elérésével van probléma?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
lumija620 #1842 üzenetére
A Viber-hez nem értek, így nem tudom megítélni, hogy nincs-e esetleg valamilyen méretbeli vagy darabszámra vonatkozó korlátozás benne. Ezzel érdemes megvárni egy, a használatában járatos topiktársat, vagy megérdeklődni a Viber-topikban: [link]
Megértem, hogy bosszantó a helyzeted, egyben nem is értem, mi okozza, hiszen többünk esetén is működik a YouTube vagy a Videa…
-
lumija620
tag
válasz
Zsolt,72 #1841 üzenetére
Próbàltam azt is, ugyanúgy nem működik. Operàt feltelepítettem, azzal megy...
A Viber is is egy f.stalicska, 10 db képet próbáltam küldeni egy csoportba és egyszerűen nem küldi el!!! 1 óra múlva ranézek ott van 10 kép piros kerttel,hogy nem sikerült a küldés, egyesével frissíteni kell őket,hogy elküldeje....Korlàtlan Telekomos mobilnetem van. Nevetséges komolyan, 60 ezres androidon ez nem probléma.. -
honeker
őstag
[link] kiváncsi leszek menyire gyújti a port kéz nyomot
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1826 üzenetére
Kerestem, nincs ott. Beáll, általánoson belül nincs kisegítő, simán a kisegítőben nem találtam kalibrálást, aztán próbáltam csak a kalibrálásra rákeresni, de csak a térkép menübe van ilyen, az meg nem a kijelzőt kalibrálja. De mondom, nem is kell, mert tök jól működik.
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1826 üzenetére
Nem, csak leszoktam a pubg-ról. A többi ok.
-
Antosz
tag
Üdv! A zárképernyőn és a főoldalon is ha lefelé legyintek, akkor előjön egy kereső funkció. Ezt hol lehet kikapcsolni? Nem tudjátok véletlenül? Válaszokat előre is köszi!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
lumija620 #1828 üzenetére
A próba kedvéért letöltöttem a YT appot. Ez az aktuális verzió: [kép] Mintegy tucatnyi videót próbáltam, hosszúakat és rövideket indítottam, probléma nem volt.
Tényleg kiváncsi vagyok, nálad mi okozza.
(iOS 16.5.1)Szerk.:
Próbáltam Wi-fi hálózaton, Telekom 4G és 5G hálózatokon. Lehet, hogy te másik szolgáltató hálózatán vagy? A hálózati jel rendben van? -
Doki42
őstag
Ilyen hibákról még nem is hallottam….
nálam ok. Melyik verzió van fenn? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
lumija620 #1821 üzenetére
Szia!
„youtube videók elindítàsakor random nem indul a videó, csak '' töltődik '' mintha nem lenne adatforgalom”
Ezt alkalmazásban vagy Safari alatt megtekintve tapasztaltad? Magam nem használok Google-termékeket, így maradt az, hogy böngészőből teszteltem. 10 db véletlenszerűen kiválasztott tartalom esetén nem történt ilyen, amit írtál.
-
kelly416
veterán
válasz
lumija620 #1821 üzenetére
Csoda egy A52S-ed lehetett, mert az S20FE-n a chrome minde lapot újra töltött, ahogy más app-ra váltottam majd vissza. Még az előtérben lévőt is. Még ha csak egy messenger üzenetre válaszoltam vagy egy jegyzetet csináltam, akkor is.
Nekem ezen nincs youtube vagy safari gondom, de pont a Samu-n volt ez a betöltési anomália, hogy csak egy bezárás és újra próba után ment.
A kijelző meg mintha egy picit lejjebb érzékelne, legalábbis nekem. Az eddig megszokotthoz picit alá kell bökni a dolgoknak és akkor lesz jó. Bár ezt leginkább pubg-ban tapasztaltam. -
lumija620
tag
Sziasztok!
Galaxy A52S -ről vàltottam,de eddig a kameràt leszàmítva nem nagyon múlta felül..sőt!
Ami kimondottan zavaró pl., hogy youtube videók elindítàsakor random nem indul a videó, csak '' töltődik '' mintha nem lenne adatforgalom. Kilépés visszalépés vagy wifirol mobilnetre vàltàs megoldja.
Aztán a galaxynàl volt, hogy 30 db Chrome lap volt megnyitva és ezek a hàttérben is működtek, most meg 4-5 Safari lap van nyitva, de ha vàltok köztük újra tölti az oldalakat.
A kijelzőt tudtam,hogy gyengébb lesz, de sokszor olyan mintha '' érzéketlen '' lenne, nehezen érzékeli a hivatkozàsokat,linkeket stb...mikor ràbökök.
Màsnàl is megvannak ezek a dolgok vagy csak user error? -
honeker
őstag
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #1813 üzenetére
Sry. Akkor félreértettelek.
-
Antosz
tag
válasz
pockos13 #1812 üzenetére
A vezeték nélküli töltés sem rossz amúgy bár én sosem használtam. Igazából csak több energiába kerül mint a hagyományos töltő mert ott elektromágneses rezonancia gerjeszti és hozza létre az áramot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a telefonban van egy tekercs. A vezeték nélküli töltőben meg egy elektromágnes ami a telefon tekercsében gerjeszt áramot. A többit a telefon töltőelektronikája végzi. Nem nagy cucc de nagyobb melegedéssel is járhat. A meleg pedig ellensége az akkuknak.
-
fornettisuti
veterán
Ittas vagy, netán tudatmódosító hatása alatt állsz?
Mit írtam a “lassú” vagy “gyors” töltésről?
Más:
A fizikát-kémiát nem lehet megerőszakolni, gyorstöltéssel és vezetékmentes töltéssel hőenergia is fog keletkezni -ami veszteség töltés szempontjából. A gyártók is tudják ezt és szabályozva is van rendszer szinten, hogy ne károsodjon az akku -balesetveszély. -
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #1806 üzenetére
Ezen lehet mosolyogni. Nagybátyám egy nagy múltú Svéd cégnél akkufejlesztő mérnök. Neki hiszek. Ő is a lassútöltést támogatja és részesíti előnybe a mai modern telefonoknál is.
-
fornettisuti
veterán
Nem gondoltam volna, hogy napjainkban még dilemma, téveszmék és kérdőjelek vannak a fejekben a mobil akku és azokat vezérlő elektronikákat illetően, de jót mosolyogtam.
-
Antosz
tag
Nos az akku témához hozzászólva ami nálam bevált módszer minden telómnál. Az akku akkor őrzi meg legjobban a kondícióját ha 20-80% között tartjuk. Ez igaz. Viszont én ellenzem a gyorstöltést. Az akkuidő váltózó a különböző használati módok alapján. Ritkán használom a gyári gyorstöltőjét. Ez a ritka kb havonta 1-2 alkalom vagy kivételes eset ha sietek. Én egy 5V/1A töltőfejet használok és én este lefekvéskor rádugom tölteni, reggel pedig leveszem. Normál használat: napi 4-5 hívás, napi 1,5-2 óra messenger, napi max 1,5 óra viber, napi max 1,5 óra facebook esetleg kis (1-1,5 órás) böngészés a Safari-ban. Így nekem 2 nap mindig kijön az akkuból. Pl hétfő reggel 5:30-kor leveszem a töltőről kedd este még van benne 25-30%. Én nekem tökéletesen jó így. Ja és nem beszéltem a kártyás fizetésekről naponta az 2-4 alkalom. Mobilnet/Bluetooth kombo csak éjszakára van kikapcsolva és repülős mód pedig bekapcsolva minden éjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max