Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Kérdésem lenne eredeti Apple szilikon tokot használókhoz: a telefont elölről nézve látszik a telefon eredeti színe vagy a tok pereme teljesen eltakarja? Piros telefonhoz szeretnék zöldet, de csak akkor ha nincs elől piros körvonal.
-
Bathorypeter
tag
tud valaki segíteni?
Eddig androidom volt,igy könnyű volt az életem,adott egy iphone 13,amire filmet szeretnék feltenni,egy MKV filet,de sehogy se tudom megcsinálni,hogy le is játsza.Konvertálgatni kell?Vagy mit csinálok rosszul? -
Black_Raven
veterán
válasz szabonagyur #497 üzenetére
Lehet meg sem jelenik neki és nem tudja.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
félisten
válasz Black_Raven #496 üzenetére
Elhiszem, csak meglepett, kollégám nem panaszkodott erre sosem.
-
Black_Raven
veterán
válasz szabonagyur #495 üzenetére
De ez Huawei óra és nem lehet, csak droidon.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
félisten
válasz Black_Raven #494 üzenetére
Ez azért fura, mert pl Xiaomi óráknál tudok letölteni hátlapot a saját appjukban.
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, most váltottam IOS-re, és egy olyan problémába ütköztem ami a következő.
Huawei watch GT párosítás megtörtént, de óraszámlapokat nem tudok letőlteni. Mi lehet az oka?
előre is köszönöm a segítséget
-
speter87
csendes tag
Sziasztok!
az Apple oldalán 5-7 napot írnak szállítási időnek iPhone 13 vásárlás esetén. Ez mennyire valós?
A feleségemnek most már több mint egy hónapja elő van rendelve APR-ből egy rózsaszínű 128 gigás, de azóta sem hallottunk semmi infót az érkezéséről. -
kajarin
csendes tag
válasz pauliboy23 #487 üzenetére
Telenoros céges előfizetésem van, telefon is tőlük van, független, nincs SIM-zár.
-
T.ati
tag
Sziasztok, ha a kijelző minősége az elsődleges szempont, a 12 pro vagy a 13 az ajánlott telefon?
-
pauliboy23
senior tag
Aki esetleg a telenornál vette előfizura, most a 13–as széria függelten a telenornál? Mert az iPhone topikban többen jelezték, hogy igen.
-
zunga
tag
Köszönöm a segítséget. Nem akarok azonnali értesítést kapni, mert valóban nem push képes a mail fiók. Az a bajom, hogy szinte soha nem jön értesítés. Illetve már jön mert attúrtam az összes értesítési beállítást és találtam olyat ahol nem volt beállítva a Mail app, és most már jó.
-
bigrock
addikt
válasz ricshard444 #483 üzenetére
Grafit i13Pro 256 GB-ost jelzett, hogy van raktáron.
Végigmentem a megrendelésen a legvégén kiírta ezt: "SIKERTELEN MEGRENDELÉS
A megrendelni kívánt készülék lefoglalása nem sikerült."' -
Navaren
aktív tag
'Push' képes az email fiók, amit beállítottál?
Az email-ről akkor kapsz azonnal értesítést, ha ún. 'push' a rendszer.Ha nem az, akkor azt tudod beállítani, hogy mennyi időnként ránézzen a szerverre:
Beállítások\Fiókok\Új adatok begyűjtése, és ha nincs push opció, akkor manuálisan állítsd be.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
ricshard444
veterán
Most szerettem volna egy 13 Pro / Max -t rendelni Telekomnal es latom keszlethianyos. Valaki figyelte, hogy milyen idokozonkent szokott lenni vagy mennyire gaz ez a hiany?
Vannak dolgok...
-
zunga
tag
Lassan egy hete használok egy i13 128-ast, eddig elég nagy megelégedéssel. 10 év droid után érkeztem, féltem tőle, de semmi félnivaló nincs benne. Minden ésszeszerű, a helyén van. Ami furcsa, az a csengő és jelzőhang beállítás,hogy nem lehet mindennek állítani, de megszokható.
Az értesítéseknél van annyi hiba, hogy elég hektikusan működik. Hol jó, hol nem. Főleg a Mail nem akar jelezni (céges IMAP van rá beállítva) Megjön rá minden e-mail, de nagyon ritka, hogy jelzi. Kitenni főképernyőre talán eddig 1x tette ki, jelvényben szokta általában jelezni az ikonnál, de van amikor csak akkor jön meg, ha megnyitom az appot. Erre jó lenne valami megoldás, hátha valamelyik frissítéssel javítják. -
-
-
Ngtx
aktív tag
Váltott valaki 8-ról 13-ra? Ég és föld a különbség gondolom?!
apple user
-
-
kajarin
csendes tag
Hello!
én i6S 64gb-ról váltottam most kedden i13 256gb-ra. Az i6S-t már napi 3x töltöttem, átlag 5-6 óra kijelzőidővel. Most nap végére, ugyan ilyen (meg az újdonság miatt kicsit még aktívabb) használattal is marad 40%-50% lefekvés előtt. Sok közösségi média, sok telefonálás, böngészés Safarin, és Google Maps navigálás megy, mivel nagyon sokat ülök autóban. Nagyon jó akksija van ennek a 13-nak, maximálisan elégedett vagyok vele. Ha elmúlik az újdonság varázsa, simán 2 napos akkuidő lesz nekem.
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Sima 13 vagy 12Pro a jobb választàs?
-
szubrutin
aktív tag
válasz tibcsi0407 #468 üzenetére
Ja, csak itt nincs..
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
szubrutin
aktív tag
Csak jöhetne már a teszt...
-
veterán
válasz Sleepgo82 #460 üzenetére
Sima 13-al bukna egy lencsét. Ha cserélni akar Pro-ról én csak Pro-ra váltanék. Egyébként szerintem simán megéri a csere már csak az újabb kamerák, ProMotion kijelző és akksi idő miatt. Ha ez neki egyik sem számít akkor pedig ne cseréljen.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Navaren
aktív tag
válasz Sleepgo82 #460 üzenetére
Egyéne válogatja.
Nekem pl. megérte 11 Pro-t 13 Pro-ra cserélni, mert a szögletes dizájn már tavaly is nagyon tetszett de én mindig kétévente váltok, az akku teljsítmény (most már) jobb, a high refresh screen rég óta hiányolt feature volt, illetve nekem duplázódott a tárhelyem is.De mindennapos használat közben túl sok újítást egyelőre nem ad, a lóerő többlet majd később, az újabb és újabb rendszerek megjelenésével fog igazán megmutatkozni a gyakorlatban is, a papíron valamivel jobb kamera pedig igazából az éjszakai, illetve félhomályos képeknél érhető csak tetten, ahol a Deep Fusion dolgozik, nappali képeken nem igazán - másik topikban egyesek szerint ilyen körülmények között a 11 Pro még részletesebb is, bár én nem íagy vettem észre saját képek alapján.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
-
Sleepgo82
újonc
Kollegam kerdezi hogy 11pro-t erdemes e lecserelni 13ra vagy csak 13pro-ra?
-
vzsryl
nagyúr
-
mertens
újonc
Sziasztok! Aki már használja a "sima" iPhone 13-at, mit tud mondani az üzemidejéről? Bár sok teszt van a neten, nem tudom mennyire valid 1-2 éves telefonokkal hasonlítani az újdonságokat... (az ilyen képernyőidős tesztvideókban). Kb 3 évekig használok egy telót, 6-os után a 8-ast nyúzom három éve de borzasztó az akksi... újonnan 2 naponta töltöttem őket, most meg naponta kétszer. Szívesen váltanék a 13-ra, de félek ezzel is ugyanez lesz pár hónap után.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Viktor0610 #452 üzenetére
Ez inkább merőleges univerzum.
Btw. rögtön az elején töröld ki a csába' az összes idióta hsz-t, és akkor csak abbahagyják. Az a baj, hogy túl sokáig vársz. Fene azt a nagy türelmedet.
sylex1:
Pro teszt: 120Hz, nagyobb akksi, nagyobb zoom.
Pro Max teszt: Nagyobb Pro, még nagyobb akksi.Ezeken kívül semmi más. A sima 13-asok is túl világos képeket csinálnak, tehát azt sem kell már leírni.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MODERÁTOR
-
szubrutin
aktív tag
Iphone 13 pro teszt akkor nem lesz?
-
panav3
csendes tag
Sziasztok!
Amerikából szeretnék rendelni I13pro-t, kérdésem hogy gond nélkül használhatom itthon? Valami megkötés, magyar menü, hálózat stb. érdekelne. Első Iphone lenne... Köszi a választ
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Iphone 13 Pro telom van , most jött ki egy frissítés ,(Nem tudom köze van e hozza , eddig őszintén szólva nem vettem eszre) kameránál mondjuk lövök egy portré képet , aztán bezárom a kamera appot , ilyenkor nem vissza kellene menni alapra fotóra? Nincs beállítás megőrzése , másik mondjuk egy szóbába ahol ég a villany elindítod a kamera appot , kicsit sargas a kép aztán vissza áll rendesen , nálatok is így van ? -
vdavid4
tag
válasz FіkuszKukіsz #441 üzenetére
Jó tudni. Nekem az ügyintéző csaj azt mondta ne használjak esimet mert nem működik még jól…nem tudom én nem tapasztaltam vele hibàt. Vodánál minden oké vele?
-
vdavid4
tag
Hát ugye e simmel megy csak a dual sim és az csak a tmobilnál van és az is csak előfizetésre. Nekem a fő kártyám fizikai az esim másodlagos. 2 hete használom igazából gondom nem nagyon volt vele csak máshogy választod ki melyik kártyát használod. Nem lent van a kis ikon mint a huaweiemnél hanem fent.plusz itt minden névjegynél külön betudom állítani melyik kártyáról hívja automatàn. Igazából se nem jobb se nem rosszabb mint androidon, ha megfelel a telekom. Ha másnál is van esim szívesen hallgatom én is.
-
vdavid4
tag
Na pont ez a bajom, ha egymás után hívnék akkor mindig át kell állítanom a beállításokban melyik legyen a fő szám amelyikről hívok. Ha névjegyzékből hívok akkor egyszerű a beállítás de ha csak számot akkor szívás. Plusz a névjegyzékben pár szàmra beállítottam melyiket melyikről hívja. Újraindítottam a telefont és “elfelejtődött” vagy a frissítés miatt vagy a restart miatt. Azért ez idegesítő szóval nekem még mindig kényelmesebb lenne hogy kérdezze meg melyik simről telefonáljak
-
-
vdavid4
tag
Használja valaki dual simmel az ifont? Most vàltottam vissza droidról és ott minden hívás előtt láttam melyik kártyáról telefonálok. Itt is van valami hasonló beállítás vagy hogy tudnám a legkönnyebbé tenni az életem?
-
Kacsasült
tag
Iphone, ipad, pixel keszulekek kozul ossze lehet valamelyiket kotni hdmi kabelle a tv-t, es azt kulso kepernyokent hasznalni?
Linux Mint
-
MODERÁTOR
Droid vs. iOS vitát abbahagyni!
Elég volt, hogy mára is jutott egy ismerős, aki iOS-re vált..
Xiaomi 13T
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #409 üzenetére
nincs rá app, workaround.
én droion jártam így. -
-
Navaren
aktív tag
válasz Viktor0610 #409 üzenetére
Az vitathatatlan, hogy ha az ember pont ugyanúgy akarja az iPhone-t is használni, mint a korábbi droidos telefont, akkor nagyon sok falba fog ütközni.
A legtöbb funkció adott, de nagyon sokszor nem, vagy nem pontosan úgy, mint androidon, akkor sem mindig, ha ugyanazon gyártó appját használjuk.
Ellenben szerintem nagyon gyorsan megtanulható, megszokható.
Mivel odaát a közös rendszer miatt telefonok nagyjából kb. ugyanazt tudják és ugyanúgy működnek, ezért könnyű az egyikről a másikra költözni és átszokni, Alma viszont alapjaiban más.For better or for worse.
A File menedzsment sok droidról jött embernek pl. az iPhone Achilles-sarka marad.
A testreszabásról, profilozhatóságról, nüansznyi dolgok egyedi beállítási lehetőségekről nem is beszélve. Almának.... hát mondjuk úgy, nem ezek az erősségei .iBalu // Ordo Ab Chao //
-
csatoth79
tag
válasz hroberto #106 üzenetére
Segíts már melyik az a telefon ami tudja videóban az alma minőséget?
Azonnal váltok!
Munkám miatt bármelyik telefont tesztelhetem és ki is szoktam próbálni,hátha...
Eddig én nem találkoztam olyan telefonnal ami videóban jobb lenne.
Olyannal már igen ami egy egy fronton jobb,de összességében még mindig azt mondom úgy ,ahogy össze van rakva ez a telefon én nem találtam jobb opciót(hangsúlyozom,nekem),ezért fogadjuk már el ha valaki ilyent vesz -
MODERÁTOR
"Kicsit" túlzol, de az tény, hogy egy hónap iOS-használat után azért tértem vissza droidra, mert az összes problémámra az volt a válasz, hogy ez iOS-en így működik, nincs rá app, workaround.
Illetve nekem PC nélkül nem volt annyira használható az iPhone, mint a droidos telóim, ez szintén zavart.De persze, mások vagyunk. Kinek mire van szüksége, ki mennyire kompromisszumkész.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Mezcal
addikt
válasz Metilalkohol #404 üzenetére
Arra azért számíts, hogy sok minden hiányozni fog majd alma mellett. Persze, ha csak telefonálni akarsz, akkor nem lesz probléma, de ha személyre akarod majd szabni a jól megszokott dolgaidat, egy falba fogsz ütközni.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
<Lacy85>
addikt
válasz Metilalkohol #404 üzenetére
Note9-ről váltottam 11 Pro Max-ra. Nagyjából 2 nap alatt megszoktam az iOS-t.
Eltelt 1-2 hónap, újra elővettem a Samsungot és kb. csak annyi volt a reakcióm iPhone után, hogy “hogyan tudtam ezt eddig használni?”
Nem azért, mert rossz a samu. A OneUI-t is szeretem. Csak valamiért iPhone-on sokkal jobban működik minden.
Samus kiegészítőim viszont nem voltak. Erről nem tudok mit mondani. -
Metilalkohol
csendes újonc
Van itt valaki aki samuról váltott Iphonera? Mennyire volt nehéz az átállás? A ios működik együtt samus órával, fülessel is? (Láttam youtubeon, hogy elvileg igen, de mindent nem cserélnék, csak ha már elöregszik, elromlik) Szívesen kipróbálnám az IOS-t (megbízhatóság, sw update, fotózás stb okán), eljutottam arra a pontra ahol a spec pet**ngnél fontosabb a hosszú távú megbízható működés, amiben a samu is egész jó, igazából a túlságosan megszokott rendszert leszámítva nem is nagyon tudok rosszat mondani a 2.5 éves s10-re. Pörög gond nélkül, pedig kap hideget meleget...
Siemens c35i =》Siemens c75=》Nokia E51 =》 Nokia 5230 =》Sony Eric. Neo V =》LG G2 =》Huawei P8 =》Galaxy S8=》Galaxy S10=》Galaxy S20 FE
-
ForRedGlory
félisten
válasz tibcsi0407 #402 üzenetére
Nem eltűnt, hanem a 13P olyan szar, hogy nem látja jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest