- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Szintén. Volt mindenféle Androidos telefonom, de a régi Nexus sorozat hiányzik. Pixel nálam sem volt opció pont az ilyen hálózati dolgok miatt. Most elegem lett abból, hogy minden frissítés hoz valamilyen meglepetést. Két márka hasonló képességű modelljével szívok, de elegem lett, hogy valamivel baj van, megjavítják, de jön egy másik hasonlóan idegesítő bug. Így rendeltem egy iPhone 13-at. Nem lesz ismeretlen a terep, mert 5 éve van nálam egy 6s Plus amolyan játszós telefonnak (sajnos csak 16 GB-os, így erőteljesen korlátozottan használható). Egy dolog tartott még vissza a váltástól, aminek nem volt alternatívája iOS-en, az a Fuelio app. De már van egy ideje, még ha nem is olyan ügyes (nincs felhős mentés ha jól láttam), mint az androidos párja.
-
davtsik
tag
Sziaszok,
samsungról váltottam, összejött pár kérdésem, hátha is itt tud rá valaki válaszolni.
- az ébresztő (óra/ébresztés) hangereje csak csengőhang hangerejével együtt állítható? Az egészség/ alvás/ ébresztés-t ismerem.- van ez a parancsok app, ott össze lehet hozni olyat, hogy a bejövő hívás hangereje 22:00-07:00 közt alacsonyan legyen automatikusan? Találtam benne olyat, hogy hangerő bállítása de szerintem ez csak a média hangerrőre vonatkozik, legalábbis a csengőhang nem lett halkabb.
- hátlap koppintás másnál megfelelően működik? Nekem mindig akarja véghez vinni ami be van állítva.
- gyári időjárás widgeten a képen látható nézetek váltják egymást. Nekem csak a bal oldali kellene, ezt lehet rögzíteni?
-
viny
tag
Bedobom ide is, hátha...
Sziasztok!
Van bármi valóban működő ingyenes alkalmazás Androidról (v10) IOS-re (v15) való SMS átvietlre?
Move to IOS nem hozza át az üzeneteket, ahogy olvasom másnál is elég rapszodikusan működik. Névjegyek, képek, etc, ezek jönnek, de az SMS-ek valahogyan nem akarnak átmenni.
Tudnátok egy valóban működő és ingyenes SMS transfer appot mondani?
Ha ilyen nincs, fizetős is szóba jöhet, csak valóban végezze el a feladatot... -
törölt tag
válasz
KunEmber #690 üzenetére
Érdemes mindent hosszan nyomni, ikonokat, vezérlőközpontban is, scroll bar, safari címsáv ikonokon, gyorsít sokat. (címsávot alulra tenni, lehet rajta lapozni is) Ha beállítások menü mélyére mész több szintet, nem kell egyesével visszalapozni, hanem hosszan nyomni a bal felső sarok menüpontot és feldobja a beállítások főoldalát, akkora gyorsít sokat. Appokat nem kell bezárni, nem spórolsz vele, sőt.
-
22balu
aktív tag
.
-
_NCT
addikt
Én is beléptem az i13-asok klubjába, végül a jobb üzemidő és pár új feature meggyőzött. Én elég kusza módszerrel vittem át közel 6000db sms-t a régi androidos telóról az iphone-ra. A régi, fizikai telefonról SMS BACKUP&RESTORE appal minden sms-t és call logot lementettem, ettől a telefontól időközben meg kellett válnom. Ezután a Genymotion android emulátort hívtam segítségül, az emulátorba felmásoltam a backupot, visszatöltöttem az sms és call logot, felinstalláltam a move to ios appot -szintén az emulátorban-, majd elindítottam azt, illetve az új iphone-on kiválasztottam, hogy androidról viszem át az adatokat. Wifin megtalálták egymást ( wifit is be kellett kapcsolni az emulátoron és csatlakozni az emulalt hálózathoz) , megadtam az ios által kiírt kódot és minden ment magától. Sajnos a híváslistát nem vitte át, csak az üzeneteket, de azt elengedtem, annyira nem fontos.
Mindenféle 3rd party szoftvert lehet találni, de egyik sem működött jól,csak a Move to Ios. Eredetileg az emulátorba a Samsung Smart Switch által generált backupot akartam visszatölteni, de a smart switch desktop appja csak kábellel tudná ezt megtenni, nem támogatja a wifis visszatöltést….
-
KunEmber
senior tag
Ok, köszi. Samun amióta lehet (A10/11 talán) nincs vissza gombom, csak az oldalra legyintés.
Na akkor követem a topicot.
Van valami must have dolog, amit tudnom kell? Valami leírás, bármi? Többnyire megnéztem YT-n a hogyan válts videókat, de ha tudtok valami jót, amire érdemes ránézni még, jöhet bátran. Nem vagyok egy elveszett gyerek, érdekelnek is ezek a dolgok, szóval azért nagy felfedezni való talán nem lesz.
-
bbendre
őstag
válasz
KunEmber #688 üzenetére
Szerintem is-is.
Én pár napja a feleségemnek vettem egy Iphone 13-at Samsung után. Telefon-óra kombó volt/van neki mindkettőnél.
Nagyon megszerette az egész rendszert, ahogy együtt működik. Ami számára megszokhatatlan még az a vissza gomb hiánya. Erre készülj
Viszont sok-sok miden annyival jobb, hogy szinte leírhatatlan. -
KunEmber
senior tag
Hali! Életemben először leszek iPhone-os, 5 év Samsung S széria után nem akartam az S22-re tovább menni. Megbánom?
Vicc vót. Komoly kérdés viszont: a 13 Pro az ebben a topicban szerepel többet, vagy a Pro Maxban?
-
merqree
őstag
Samsung S10re telepítttem a Váltás iOSre nevű alkalmazást, és kb 10-15 perc alatt átmásolta a kb 1500-2000 SMSt (parkolási visszaigazolások, éljen
).
Az a trükk, hogy a iPhone ne zárjon képernyőt. Erre kellett elég sok idő, mire rájöttem, hogy csak feloldott képernyő mellett működik. -
Mátésum
aktív tag
válasz
Roland8622 #682 üzenetére
Nem tudom,hogy viszi-, nem tudom, hogy tudod egyáltalán felmásolni, mert az iTunes csak MP3-at szinkronizál.
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Nem gyári zenelejátszó sem viszi a flac-et ? Pl. Poweramp
FLAC Iphone
Ebben vajon van DAC?
Vagy menjek biztosra?
Vagy 25-30GB nyi zeném van SD kártyán androidos mobilban. -
Mátésum
aktív tag
Hát, az Apple szerintem sokszor abból indul ki, hogy más is Applet használ. Aki nem, az meg vessen magára. Ezért nincs olyan kompatibilitás Apple és android/windows között, mint android és windows között. Nem tudsz letölteni olyan egyszerűen telefonra pl zenét, akár torrentel, csak MP3-at tudsz felmásolni zenét (ez mondjuk szerintem vicces, bár az nem volt az, hogy nagyjából minden zeném flac volt). A rendszer kötöttebb, olyan apróság, hogy a képernyőn nem úgy rendezed az ikonokat, ahogy szeretnéd, hanem fentről lefelé elkezdi sorba tenni őket, és kész. Nincs b opció. A widgetek nagyon messze vannak az android widgetektől még, de legalább már vannak. Viszont annak köszönhetően, hogy csomó dologba nem enged belenyúlni, valószínűleg ezért is stabilabb. De jó példa az is, hogy mennyire van szükség a szabadságra, hogy egy hónap után sokkal több dolgot nem tudnék felsorolni, mert igazából annyira nem fontosak és el is felejtettem. Én nem állítgattam eddig sem sok dolgot, az volt (lett volna) fontos, hogy működjön és kész, de nekem az utóbbi 3 évben, amikor tényleg stabil telefon kellett telefonálás és emailezes miatt, elvérzett minden (Samsung galaxy s20 fe, Honor 20, Huawei p20, Samsung a50,stb). Egy hónap 13-as után azt tudom mondani, hogy nekem abszolút megérte váltani, azt kaptam, amit ígért.
-
bbendre
őstag
Ha szeretnék átvinni SMSeket Androidrol iPhone-ra azt mivel tudom megtenni? A telepítés alatti megoldás nem működik sajnos...
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
majzsola #667 üzenetére
Én meglehetősen Apple ellenes voltam, a kezdetektől android telefonokkal, az utóbbi időben felső kategóriás telók, de elegem lett, hogy nem stabil egyik sem szinte. Pixelt akartam venni, mert kb azt nyújtja (gondolom), mint az iPhone. Viszont, mivel itthon nem forgalmazzák hivatalosan, ezért van sajnos vele gond, és pont mókolgatni nem akartam (nincs VoLTE, wifi call, és nem stabil a hálózat). Úgyhogy minden meggyőződésem ellenére vettem egy iPhone 13-at. Hiányzik néhány dolog a droidról, de egyre kevésbé. Viszont abszolút kárpótol a stabil rendszer, és a kamera is nagyon jó. Szóval, a pixel szerintem tudhatja ezt, ott ahol hivatalosan kapni.
-
Roland8622
aktív tag
Köszönöm az infót. Akkor az én telefonhasználati szokásaimmal még a végén lehet 1.5naponta kell töltenem. 2.5-3 óra kijelzőidő (ebben benne a böngészés és a közösségi oldalak) kb. 60perc VLC/Netflix + kb. 30perc Waze (de az sem minden nap) és nálam is 1óra telefonálás simán lemegy. Egyre több pozitívum, hogy tényleg ezt a telefont válasszam. Kékben egy 256-ost már el is raktak nekem, biztos ami biztos alapon.
-
kajarin
csendes tag
Október vége óta használom a sima i13 256Gb-osat, az akksi kb 10 óra kijelződidőt bírna ha lemeríteném teljesen. nekem kb. 7 óra kijelzőidő után marad 35-40% között. Ez alatt: sok instagram, facebook, reddit, kb. 1-1.5 órányi Google Maps navigálás (vagy waze, attól függ..), safariban böngészés, viber, YouTube és kb. Napi 55-60 perc telefonálás menet közben. Nekem hatalmas pozitív csalódás az i13 akksija.
-
_NCT
addikt
Iphone 13-nál több helyen azt láttam, hogy közel 2.5 órával több akkuidőt tud a 12-höz képest. Van valakinek személyes tapasztalata, hogy ez tényleg így van-e? Youtube-on tesztelték, ott nem volt ennyire éles a különbség, mint amit a marketing mutatott.
-
bbendre
őstag
válasz
majzsola #667 üzenetére
A kamera miatt es mert Android telefonod volt elotte.
AOD, 90 Hz kijelzo, 120 a Pro eseten. Az egyik legjobb kamera, 3 ev Android es 5 ev biztonsagi frissites, Now Playin feature, 3 havonta feature drop azaz garantalt uj funkciok.
Azt had kerdezzem, hogy, hogy mit fotoznal? Tajkep vagy inkabb gyerek, kutya, csalad? -
majzsola
csendes tag
Koszi! 270-275-ert mar lehet kapni 13ast (64gb) egy par mobilszakuzletben, kb egy arban van a 11proval. Sample kepek alapjan engem a sima 11es is lenyugozott. Foleg arra lennek kivancsi, hpgy ha 11-et v 11prot veszek (ami mar egy 2,5 eves modell) 5-6 ev mulva 'elavultabb' lesz e mint a 13as?
-
Kbali
nagyúr
válasz
majzsola #661 üzenetére
280-ért szerintem nemigen fogsz 13-at találni. 12 valszeg elég lenne, keress összehasonlító képeket. Az is támogatott lesz még. Hosszú akkuidő az azt jelenti, hogy 4-5 óra kijelzőidőt tud két teljes töltés között.
Képeket leszedni simán lehet, HEVC formátumot kell támogatnia a gépnek.
Nekem egy régi Amazfit Bip van, már a 3. Iphone-omat szolgálja ki. -
majzsola
csendes tag
Sziasztok! 4 éves Honor 10 telómat szeretném cserélni, meguntam a sok bugot, fagyást és úgy döntöttem többévnyi androidozás után váltanék ios-re. Viszont abban kérném a segítséget, hogy melyiket. 11,12, és 13 is szimpatikus. Amik fontos szempontok:
- nagyon szép fotókat csináljon
- akksi bírja sokáig
- 5-6 évig szeretném használni, tehát ilyen szempontból érdemes a legújabbat megvenni?
- sokat böngészek, youtube, spoti, videochat stb ennyire használom főlegHa fotós szemszögből nézzük, a 11pro lenne a legjobb választás (max 280 a limit), viszont ha hosszú távra akkor a sima 13 gondolom.
Ami még így kérdés bennem, hogy mennyire bonyolult PC-vel összepárosítani? Ha pl a képeimet szeretném felmásolni (elő szoktam hívatni a fotóimat)
Illetve Amazfit gts2 órával mennyire kompatibilis? Nem szeretnék azért minden kütyüt almára cserélni.. -
_NCT
addikt
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, a sok rágódás után nem tudom eldönteni, hogy 12 vagy 13-as Iphone-t vegyem? Nem volt régóta saját telefonom, csak céges, ami androidos. Itthon mindenkinek Iphone van, illetve nekem egy Ipad, ami már 4 éves, de a mai napig imádom.
Felhasználási terület: telefonálás, chat, tartalomfogyasztás, 0 játék, néha 1-2 fotó kattintás, de nem vagyok fotós. Érdemes a 13ast venni, megéri a +40 felárat a 12höz viszonyítva, vagy a 12 is elég lehet?
Az a lényeg,hogy 5-6 évig nem akarok telefont cserélni.
-
trillárom
csendes tag
válasz
Roland8622 #656 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Roland8622
aktív tag
válasz
trillárom #654 üzenetére
Vagy esetleg próbálj ki egy ilyen fóliát:
Anti-Blue Light verzió
Bár nem biztos, hogy a villodzás ellen is úgy működik mint pl. a szemüveg lencsén lévő réteg esetén. -
bbendre
őstag
válasz
trillárom #652 üzenetére
A Honor 7 IPS-NEO LCD -t használ. Az Iphone-okban OLED kijelző van.
Amit írsz létező probléma. PWM "villodzás" okozza a fejfájás, szemszárazságot.
itt erről egy jó leírás: [link]
Sok embernek nem bírja a szeme az oled kijelzőket.
Keress rá, hogy PWM fejfájás vagy headache... stb.
Sok mindent nem tudsz ellene tenni sajnos. Pár trükk van. Pl mindig magas fényerő, de a fórumokban többet találsz. Lehet olyan telefon érdemes választani amiben LCD van és nem OLED. -
trillárom
csendes tag
Sziasztok! 3 napja vagyok tulajdonosa ennek a telefonnak és fejfájást, szemfáradást tapasztalok tőle. Másnak nincs ilyen problémája?
-
-
Zizi123
senior tag
Esetleg van valakinek arrol informacioja, hogy az 5G befolyasolja-e az uzemidot?
Mert igazan 5G-re nincs szuksegem, de ha ugy kevesebbet fogyaszt a keszulek, es hosszabb lesz az uzemido, akkor nyilvan megis azt fogom hazsnalni. -
D-Phrag
senior tag
Ebben az esetben akkor valóban nem kérdés. 84ezer az sok, annyival nem kapsz többet fícsörben és csak az akksi miatt sem érdemes akkor a 13-as mellett döntened. Helyedben én is a 12-est választanám ennyiért. En is vodánál vagyok. Ez vmi spéci konstrukció vagy más is élhet vele?
-
oszto10
csendes tag
Köszönöm szépen a választ. Igen, teljesen igazad van, higy a tarhelyek különbsége miatt nrm teljesen releváns az összehasonlítás. Azonban a Vodánál jelenleg ilyen konstrukcióban elérhető a két készülék (amikor van). Sajna így csak ezt a 84ezres különbséget tudom nézni. Ha 30ezer lenne a két telefon közt, akkor nem lenne kérdés. Ami pedig emellett a 12es felé billenti a mérleg nyelvét, hogy 230 alatt el tudom hozni a 128ast, így hiaba van jó áron a 13as is a maga kategóriájában, de a 84 ezer huf sok pénz, így szerintem hosszabb tavon sem eri meg. A 128 gb-tal elvagyok, most is annyi van, es habar jo a 256, de nem kardinalis. Az uzemido már az lenne, de ha a 12nek is jo, akkor nekem nem er ennyi felarat.
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Az volna a kerdesem, ami igazabol nem is az iPhone 13-ra, hanem inkabb az iphoneokra globalisan vonatkozik, hogy lehet-e valahogy a kijelzo fenyerejet fixalni.
Hulyet kapok tole, hogy aligatja itt nekem...
Koszonom. -
D-Phrag
senior tag
Köszönöm a válaszod. Közben már meg is rendeltük, mert elég jó dealt találtam a iPhone 13 128GB-od verzióra. Közben rájöttem, hogy nem árt hosszabb távon a nagyobb tárhely, meg nem 1 évre vesszük, szóval miért ne az újabb legyen akkor már.
#636 oszto10
A 84 ezer szerintem sok, de a 128 és 256 GB tárhely között azonos szérián belül is elég nagy a különbség árban. Releváns az lenne, ha egyforma tárhellyel rendelkezőek közötti árkülönbözetet vennéd alapul. 30e különbségig mindenképpen a 13-at venném már, az felett már erősen szubjektív a döntés. -
oszto10
csendes tag
Sziasztok. En Mate 20 prot hasznalok jelenleg. Szerintetek iphone 12, vagy 13 eri meg jobban? Szolgaltatonal hosszabbitva 84 ezer huf lenne a különbség a 128as 12es, valamint a 256os 13as kozt. Nekem sokat szamit az aksi, de ha a 12esben is teljesen elfogadhato, akkor azt gondolom, ez a kerdes el is dőlt. :)
-
la_cc
addikt
-
D-Phrag
senior tag
Üdv! Feleségemnek szeretnénk Samsung S8+ után egy iPhone-t venni és vacilálok a 12 kontra 13 között (sima). Nem tudom megéri e olyan plusz 40-50eFt-t. Mivel nő, más értékrend szerint tekint rá. A plusz akkudidő, jobb kamera nem hiszem hogy lázba hozza. Fényesebb kijelező meg ha nem egymás mellett nézi a kettőt valaki, akkor nem hiszem, hogy hiányérzetet generálna neki. Formában meg nagyon hajaznak egymásra.
Mivel nem sok appot használ és nem egy percenként 5 képet fozózós típus akkor elég lehet a 12-esből a 64GB is akár? (Tudom, hogy ez a 13-as fórum és azok meg 128GB-tól indulnak.) Szerintetek? -
pirey
tag
válasz
juhaszroli #630 üzenetére
Ha esetleg nem oldja meg a restart, akkor érdemes lehet megnézni, hogy nincs-e bekapcsolva a Wallet oldalsó gomb dupla kattintásával való előhozása.
(beállítások -> oldalsó gomb dupla kattintása)
-
Kbali
nagyúr
válasz
juhaszroli #630 üzenetére
Force restart?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Feleségem telefonja (sima 13) az utóbbi frissítés óta, mikor lezárja a képernyőt van egy kis késés a gomb megnyomását követően. Simán elég arra, hogy véletlen lapozzon vagy megnyisson valami appot. Ez mitől lehet? Nekem a 13PM nem csinálja.
Köszi!
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Első körben a 12-öt néztem ki, de hajlok a 13 felé, főleg hogy látom ment lefelé az ára most a szolgáltatómnál. Párszor láttam már ezt a galériát belinkelve és meg kell mondani elég vegyesek az érzéseim a képekkel kapcsolatban :(
Vagy csak nem jó sikerült elkapnia a pillanatot vagy adott helyzetben tényleg csak ennyit tud a telefon fotós képességben?
A szem pl. nagyon tetszetős, de az a lila virág makrózva, hát.. hasonló nekem is van, lentebb ott a link.HTC U11
A NEX előtagúak már a gcam-os app-al készültek, a többi a gyárival.
Nem azt mondom, hogy huu de tökéletesek, de 4 éves telefonról beszélek, amiben szintén 12mpx f/1.7-es főkamera van. Érik a váltás, de elgondolkodtató. Jól emlékszem Aryon87 is írta, hogy ő sem dobott hátast a 13-tól kamera képességben, én csak a fotókra tudok támaszkodni amiket felraknak. Ha esetleg valaki esetleg eme kétségeimet megcáfolná, megköszönném ;) -
Argenon
csendes tag
Sziasztok!
A zajszűrés hiánya mennyire érzékelhető hívás közben?
Link -
RedHero
csendes tag
Sziasztok, volna egy kérdésem. Mintha halkabb lenne az értesítési hangok meg rendszerhang? Mint a régebbi iphoneoknál. Lehet ez ellen tenni valamit?
-
bbendre
őstag
- Határozott idejű Előfizetői Szerződés lejáratát követően az Előfizető kérésére az Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt készülék hálózati zárának feloldása (hálózat-függetlenítés) díjmentes.
- Határozott idejű Előfizetői Szerződés lejáratát követően amennyiben a hálózati zár feloldását nem az Előfizető kéri, a hálózati zár feloldásának díja bruttó 10.000,- Ft.
- Előfizető kérésére az Előfizetői Szerződés határozott ideje alatt az Előfizetői Szerződésben meghatározott kötbérek és a készülékkedvezmény összegének megfizetését követően a hálózati zár feloldása díjmentes.
Az előfizetés a lényeg és a készülék kedvezmény amennyiben volt. itt a készülék kedvezmény képezi a függőség ellenértékét. (Ha jól értem)
-
hp16
tag
Sziasztok
Vodafone-nál egyösszegben vásárolt Iphone 13-at van lehetősége a szolgáltatónál függetleníteni?
köszi -
Rise17
tag
Sziasztok! Adott 1 honapos iphone 13,viszont 1 hónap alatt ugy esett 98-ra az aksi élettartam hogy ki van kapcsolva a gps,soha nem volt még 30 alá merítve,minden jelentés,cookie letiltva tehát mindent megtettem hogy minél tovább bírja.Ennek ellenére hogy a fenébe esett 2 százalékot 1 honap alatt?esetleg nem lehet hogy valami rosszul számol? 1 Ios teljes visszaállítás reseteli ezt a szazalekot? Köszönöm a segítséget.
-
Karcub
senior tag
Galaxy watch 4 nem nagyon akar együtt működni a telefonnal, ahogy látom az alkalmazást Mád watch 3-ig
-
woros
őstag
Üdv,
Beléptem a klubba én is egy 13-al, előtte 13 mini volt, de kicsinek bizonyult így cseréltem. Ez már jó. Előtte iPhone 7 volt és a rendszer gyorsasága ég és föld, nagyon jó, de összességében nem ájultam el.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Van arra megoldás, hogy a move to ios app adatátvitel ne szakadjon meg akkor, amikor az IPhone kijelző kikapcsol?
-
Ngtx
aktív tag
Asszonynak közel 2,5 hónap után sikerült levadásznia a rózsaszín 13-t Telekomnál.
-
Mátésum
aktív tag
Köszi mindenkinek. Alig várom a költözést
-
bbendre
őstag
Nekem most Pixel6Pro van a kezemben, de egy fél könyvet tudnék írni a megnyugtatásodra. AoD és a Now Playing ami hiányozna nekem, de cserébe egy sokkal stabilabb rendszer, Ökoszisztéma, nincs frame drop a videókban, nem melegszik túl a telefon, a havi update nem tart 2-3 óráig a háttérben, mivel októberi az utolsó patch (a devemberit visszavonták) a Google szerint nem biztonságos a telefon mert több mint 40 napja nem lett updatelve
sorolhatnám.
-
noorbertt
őstag
Pixel3a de rendszer szinten semmi extra különbség nem lehet a pixelek között igazából.
Nem tudom mire vagy kiváncsi , sokkal smoothabb a rendszer élmény. Jó és kényelmes használni , face id meg egyenesen elvezet banki és jelszavas appokknal.
Annyi a down hogy nincs korlátlan tárhely a képeknek mint pixeleknél de ha jól olvasom akkor azt is szépen lassan beszünteti a Google. -
-
noorbertt
őstag
Nem csoda hogy nem pörög a topik
pixel után sem tudok mire panaszkodni, sőt ..
Majd amikor jön újabb iPhone megveszem és ezt odaadom feleségnek, így dobjuk az androidot egy időre. -
Kevin8997
tag
A telenor nem függetlent ad már ?
-
merqree
őstag
Nem fogod tudni használni.
Nálunk a céges szolgáltató a Vodafone, aki függő készüléket ad. Direkt megkérdeztük a kapcsolattartót, aki pár nap után azzal a válaszzal érkezett, hogy az eSIM is csak Vodafone-os lehet. Azaz, nem fog működni.
Ezért aztán, magam vettem i13at a Telekomtól, és úgy működik, hogy fizikai Voda és eSIM Telekom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB