- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Indavideo te bánat.
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #3034 üzenetére
Torrent kivételével minden megoldható, sőt a torrent is, csak kell hozzá JB (ahogy írják), android root nélkül sem az igazi. Szóval azért annyira nem egyszerű. Mindent a tableten oldok meg, SMB, DLNA, vezérlés, stb, mindezt JB nélkül iOS-szel. Filmeket, zenéket nézek, hallgatok SMB és DLNA-n keresztül, szóval ezekkel nincs gond, a torrent kérdéses, én soha nem használtam, arra ott a gép és TV-vel tudom vezérelni iOS alól is.
-
troszti
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #3014 üzenetére
Nekem nincs bajom a Photos alkalmazással. Szerintem egy normálisan használható képnézegetős alkalmazás. Aki túl tudja magát tenni azon, hogy ne csak mappákban és fájlokban gondolkodjon, az szereti is. Véleményem szerint tök jó dolog, hogy egybe van minden, sokkal jobban átláthatóbb, ha jól "berendezi" az ember.
Azt viszont már rohadtul nem értem, hogy azért, mert megcsinálnak egy mezei usereknek szóló alkalmazást, azért egyidejűleg miért kell megszüntetni a sokkal komolyabb Aperture-t? Ez számomra érthetetlen... Jó lehet még használni, de vajon meddig.
Ja és a wifis dolog. Próbálj esetleg csinálni egy teljes visszaállítást, vagy előtte csak egy összes beállítás vasszállítását, hátha megoldja. Nekem volt régebben valami teljesen érthetetlen hiba, és ez segített.
-
troszti
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #3010 üzenetére
Bocsi, én még kb 3 hete így másoltam képeket... Amúgy így akkor tényleg egy vicc az egész! Lehet azt akarják elérni, hogy csak a Photos appon keresztül tudj képeket másolni
Ja és ez a vén homokos szöveg feldobta a napomat
Tényleg elég rossz irányba haladnak sajnos, viszont nincs kedvem visszatérni a sötétebb oldalra sem
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #3011 üzenetére
Semmi irónia nem volt. Én ezeket használom, működnek, egy kis időt és némi pénzt rá kell áldozni, de minden megoldható és egyelőre semmi gondom nincs a platformmal. Tehát csak segíteni akartam, ráadásul még van pár alkalmazás amivel össze tudod hozni a transzfert.
Igen, ezek app-ok, de mi a gond a felhővel? Onedrive, Box, Skydrive, Dropbox, Meg, stb lehetőség van.
Androidról Shareit segítségével küldök anyagokat. Szóval azért akadnak jó app-ok amivel nem vagyunk kizárva a nagyvilágból[ Szerkesztve ]
-
troszti
aktív tag
-
bbuffy
senior tag
válasz
Gábor-KJ #2989 üzenetére
Összepattani? Ez jött le? Á dehogy. Elbeszėltünk egymàs mellett. Volt nagy ipadem, sima mini és most retina. Ennél maradok. Ha nagy gép kell kinyitom a 15" pro t. De nagyon ritkán van az. Legközelebb már csak egy 13" Air lesz . De ez már off.
Summa summárum, nem nagyítok ha optimalizalt az oldal. Inkább a fészbukon fordul elő optimalizálatlan oldal lnkelès, viszont ott meg néha nagyítani sem enged.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #2978 üzenetére
Nyilván a saját véleményemet írtam le, nem épp azét aki jött szembe velem az utcán.
Ahogy az enyém se, a te véleményed se általános, hanem csak egy szimpla felhasználó véleménye.
Ami a legjobban zavart a Mini-ben, hogy pont mint iPhone-on, ha bármilyen weboldalt megnyitok és el is akarom olvasni, akkor folyamatosan nagyítgatni kellett. Amíg nem volt azt hittem az az ideális méret, de hamar rájöttem, hogy nekem túl pici. Persze ha sokat hurcibálja az ember akkor egyértelműen a Mini, de én csak otthon használom.[ Szerkesztve ]
-
menyoronc
aktív tag
-
Noxy
veterán
válasz
Gábor-KJ #2948 üzenetére
Ez az egyik, amin spórolnak.
A másik meg az hogy megveszik az 5S, 6, 6+-t oszt arra már nincs pénze, hogy b.kártyás Apple ID-t csináljon.
Ha meg van, nincs rajt annyi pénz, hogy az Apple letudná csekkolni 2$ zárolásával.
Ezután meg sírnak rínak, hogy nem engedi az ingyenes App-t sem letölteni. -
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ #2856 üzenetére
Nem tudom milyen okból frissítettél, de én még olyannal nem találkoztam egy vadiúj rendszernél, hogy minden flottul megy, még nem frissítettem az iOS-t sem és az OSX-et sem. Minek ha minden tökéletes? Nálam iOS 7.1.2 van fent ill. OSX 10.9.5 és egy darabig biztos, hogy nem frissítek, pontosan az ilyen hibák elkerülése miatt. 7.1.2 alatt tökéletesen működik az app. Szerintem jön egy-két frissítés ami megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi