Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Ipad mini retinám van. A problémám a következő. Ha leakarok vmit tölteni az appstore-ból kiírja, hogy iTunes Terms and conditions have changed..Rányomok, hogy ok. Feljön h az általános szerződési feltételek megváltoztak. Rányomok, hogy Agree. Utána pedig kiírja, hogy Your session has timed out. Try Again.
Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm!Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy alap kérdésem. Ha frissítem az ios-t és fel is töröm akkor a felrakott játékokba, Clash of clans, Farmville2 pl, befog nekem automatikusán jelentkezni és tudom onnan folytatni a játékot ahol előtte abba hagytam?
Amúgy azért gondolkodok a frissítésen mert mostanában 1-2 progi nem indul el frissítés után. Ilyen a Chrome és a youtube. Frissítés után ha indítom bekékül a képernyő és újra indul a tab.
Szerintetek mi lehet a gond?Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
A chromehoz jott azóta frissítés es ugyan ugy csinálja. Az egyik oldalról elkezd bekékülni a képernyő es ujra indul a tab.
Azert akarom a mostani 7et ujra rakni vagy frissíteni hátha az megoldja.
Akkor nem tudjatok h ezeket az online játékokat onnan tudom e folytatni ahol abba hagytam ha frissítem a rendszert vagy ujra rakom? Gondolom igen csak arra nem emlékszem h regisztrálni kellett e user nevet es jelszót vagy az Apple game centeren keresztül adta hozza a felhasználónevet. Nem akarom h aztan ne tudjam onnan folytatni ezeket a játékokat ahol abba hagytam mert nem tudom a jelszót pl.
Amugy ezek ingyenes játékok ugyhogy nem kell feltörni.
Az ios-t akarom majd ha frissítem 8ra.
Amugy a mostani 7.1.1 is jailbreakelt. Eddig 4 hónapig nem volt baj vele utana kezdte ezt miután a chromera es a YouTube appra jott frissítés es frissítettem azokat.Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
válasz Gábor-KJ #2958 üzenetére
Ok, koszi a tanacsot.
Jatekokkal kapcsolatban tudsz felvilagositast adni h ujrarakas vagy rendszer frissites utan automatikusan befog e lepni az online jatekokba amikkel elotte jatszottam vagy jelszot fog kerni?Illetve onnan tudom e majd folytatni ahol abba hagytam?Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest