Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Attól függ, mire használod. Nem csak filmekkel lehet megtölteni a tárhelyet. Én mindig 32-est veszek, és nyilván nem azért, hogy legyen 15 GB szabad helyem.
Nem tárolok filmet a tableten, otthon nekem is hálózatra van kötve a merevlemezek többsége, úton pedig a hotspotba pakolt memóriakártyáról tudok streamelni, ha filmezhetnékem támad. Viszont a képek, zenék szépen lassan felgyűlnek még akkor is, ha alapvetően a felhőben vannak (iTunes Match, Everpix cache, stb).
Érdekes módon nálunk a gyerekeknek sokkal többet kell foglalkozni a tárhellyel, mert néhány fél-egy gigás játék elég erősen bele tud harapni. Asszony esetében még a túlburjánzó FB cache-re kell figyelni.
Ami az ár/érték arányt illeti: Ahogy előttem már leírták, komoly hiba pusztán a hardver/ár arányaként meghatározni. Ugyanez a vas Androiddal lényegesen kevesebbet érne... Telefonon talán már nincs nagy különbség, de tableten még mindig szakadék tátong az alkalmazások terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tárolok filmet a tableten, otthon nekem is hálózatra van kötve a merevlemezek többsége, úton pedig a hotspotba pakolt memóriakártyáról tudok streamelni, ha filmezhetnékem támad. Viszont a képek, zenék szépen lassan felgyűlnek még akkor is, ha alapvetően a felhőben vannak (iTunes Match, Everpix cache, stb).