Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Ott már buggal is találkoztam: összecsippentettem, de nem játszotta végig az animációt, hanem megakadt olyan 90%-nál, ezért az ikonok azon a képernyőn nagyobbak voltak, a szélsők meg félig kilógtak a képből.
Szóval igen, látom, hogy messze nem tökéletes, a billentyűzetével sem vagyok elégedett, ékezetes szöveget lassú rajta írni, ha kikapcsolom az autocorrectet, ha viszont úgy hagyom, akkor hülyeségekre javít. Az AppStore lassú, és számomra zavaró, hogy még ingyenes appoknál is kéri a jelszót.
Az iTunestól még mindig idegrángást kapok, szerintem a világ legrosszabb szoftvere, amire most csak rátett, hogy négyszeri autentikálás után sem tudtam vele egy külső forrásból származó appot feltenni, mert csak azt hajtogatta, hogy autentikáljam a PC-met.
Ezt leszámítva az összbenyomásom róla, mint első Apple eszközről, amit kicsit huzamosabb ideig használok: pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest