Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kissandras20
üzenetére
En is,grat

-
Ed Parker
nagyúr
Tegyük fel hogy a hiba fennáll,nyomnak rá egy frissítést azt ennyi.
Mondom nekem is csak ritkán csinálja,de ez elenyésző.
Akinek volt tavalyi droid telefonja,annak a laggja osztva 1000-el.
Semmi másnál nem venni észre,csak az ikonok animációjánál,de ez betudható annak hogy balf@szul írtak meg az iOS-t,nem a hardver gyenge.
Nincs optimalizálva. -
Ed Parker
nagyúr
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
幅が2mm以上ステンレスプレとをカットするな。
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére

Csimpok: egész jól szol,talán picivel több mély is van.
-
Ed Parker
nagyúr
Félre ne érts,en nem az iOS miatt váltottam droidra,hanem a hardver miatt.
Es ez nagy különbség,nem a fene nagy szabadság miatt.
Annyit valóban el lehet ismerni hogy egyre jobb a droid, a régiek hez képest.Engine: en a cikket nem kommentálom,sztem eléggé semleges szemszögből írta az írója.
Az Apple nem mindenható,de korántsem rossz,sőt,sok gyártó szeretne akkora szelet hasítani ebből a piacból,amit ők uralnak. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Tok?

Engine: -Kötött rendszer /igen, android nagyobb szabadságot nyújt/
Áruld már el légyszíves mi az a rohadt nagy szabadság amit az Android nyújt,ha nem mókolod a telefonodat?
(Mert ugye valaki csak használja)
A negyedik droid telefonomat nyúzom,de valahogy nem érzem azt hogy mi ez a szabadság. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
én elsősorban tartalom fogyasztásra használom némi játék pici munka,levelezés, legtöbbet inkább olvasok rajta,zenéket egyáltalán nem tárolok rajta mivel ezeket elérem a zenei szolgáltatásokkal mint például a spotify,de a synology ról is tudok streamelni ds audio alkalmazással.
Képek szintén Synology-n vagy Dropbox.Számomra akkor lenne a tárhely árazása korrekt,ha az Apple meghatározott egy árat a 128gb-hogy az 900$, akkor annak arányában csökkenjen a flash ára,ne úgy hogy alsó szinten is 99$ az ugrás és felső szinten is ahol az alaphoz képest 4x annyit kapsz.
50$ lenne a korrekt 16-32-re a különbség. -
Ed Parker
nagyúr
Egyébként elmerengtem azon is hogy kellene e a 32gb többért,mert a másik pad 32gb 3G verzió,de igazából soha nem volt tele.
Féltem hogy nem férek el ezen,de még maradt így is 5gb szabad hely.
A tartalom meg ott van a Synology-n,helyi hálón mindent elérek gyorsan.
Mert vonzó a nagy tárhely, de az árazása már kevésbé.
Hogy 16->32-re is 99$ és 64->128-ra is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nincs az ipad túl hypolva, egyszerűen ez a tábla formátum nekik megy a legjobban.
Ezzel.lehet nem egyetérteni,de az eladások is ezt mutatják és az hogy egyre több iskolában kerül bevezetésre az már jelent valamit.
Azt már csak halkan jegyzem meg hogy oktatás szinten elég komoly szakirodalom van az appstoreban.Ami az ár érték arányát illeti,a ms surface 2 50$-al olcsóbb.
Szóval utalhatod te az Apple-t,de a számok nem.téged igazolnak.
-
Ed Parker
nagyúr
mondom én is minit akartam de egyrészt nem volt a másik meg közben meggyőztek arról hogy mivel és sokat olvasok az air képernyője sokkal kényelmesebb ebből a szempontból hiába ugyanaz a felbontás a két kijelző fizikai méretben nagyobb és sokkal jobban megkönnyíti az olvashatóságát.
Egy magazin a4-es oldala pont.jó kb 30cmről.
A Mininél ez már biztosan csökkenne,a szememet meg feleslegesen nem akarom erőltetni. -
Ed Parker
nagyúr
Persze nyilván

Csak ránézésre nem várnál ekkora különbséget.Várjuk ki a végét,ne legyél ebben ennyire biztos.
Majd megcsinálják úgyis a nagyok az akksi tesztet,az Air 13ora az engadget szerint,a surface 2 van előtte csak.
En pénteken reggel vettem,azóta egyszer töltöttem,rengeteget játszottam,nagyon takarékos az a7 proci. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nekem van mindkettő,egymásmellé rakva is,de megfogva érezni csak azt a 200g pluszt amivel a 3-as nehezebb.
Nagyon gyors gép az akksija is jól bírja sok játék mellett.
Ami nekem nem tetszik,az a kijelző kopogása,olyan mintha egy étel hordó tetejét kopogtatnám,annyira vékony.
A másik meg hogy nagyon csúszós,egy tokot mindenképp vennem kell hozzá.
A hátsó kamera kritikán aluli.
Az első sokat javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi