Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
oké mondom, lehet hogy jó lesz, én akkor se tudnám elképzelni magamnak, ha az összes valóságtól elrugaszkodott dolog megvalósult volna. csak azt mondom, hogy iphone bemutatásakor volt egy valami, ami rögtön kiemelte, a kezelőfelület. Minden egyebet félretéve, az biztos volt, hogy erre kell mennie a többieknek. is. A többi felhozott kritika személyfüggő volt már akkor is és most is, de a kezelést a mai napig sikertelenül próbálják leutánozni. Ez meg van az iPad esetében is, de már láttuk. Ahogy írtam én nem is vártam bele "i7 procit" meg ki tudja még mit, csak valamit, amivel az apple eléri azt, hogy bekajáltasson, hogy nekem kell egy ilyen, még ha tulajdonképpen nincs is rá szükségem, mint pl a macbook pro. annyira tetszett, hogy megvettem. Éreztem, hogy nem fogom kihasználni, mert nem kell hordozható gép, de annyira fasza termék, hogy birtoklási vágyat éreztem iránta. aztán eladtam, mert rájöttem, hogy tényleg nincs szükségem a hordozhatóságra. Na valami ilyesmit hiányolok ebből a gépből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest