Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FekaBá
csendes tag
Naja, ehhez képest az egész cikket iPadröl irtam 50% tartóban volt a gép majd beesteledett és ágyból fekve nyomtam tovább a másik felét. De egy tok kell. Multkor nem tettem tokba úgy dobtam be a táskámba, lett is a kijelzön ( jobban mondva az azt védö fólián ) egy jó 2 centis karc.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A rendes töltöje 10W
-
Nagyon jó cikk lett! Le a kalappal ügyesen jól kivesézted!
A rendes töltője az hány W os pl?Amúgy én hát itt többőtökkel egyetértek. Egyébként szívesen megvenném az iPad et de nem ennyiért. Maximum 20-40 ezer forint körüli összegért tudnám elképzelni. Tudom nevetségesen hat. De a felhasználási kör sem túl széles. A csatlakoztathatóságot mint látjuk jááj..
-
henesa
aktív tag
Sok mindenre költöttem már sok pénzt, sok baromságra is de erre nem költök. Valamiért nem hoz lázba ez az izé aranyáron egy lcd kijelző inkább meghagyom a menőknek .
-
D@niel
addikt
Ernesto... épp a motoros naplóját olvasom, egyből vágtam a témát videos-nál

-
Plants vs Zombiest (ujjal kicsit könnyebb, mint egérrel), nemrég kipörgettem a Geometry Wars: Touchot, Attila mutatta a Farm Frenzyt (nem az én stílusom, de itt is kijön az, hogy az érintőképernyő nagyságrendekkel jobb, mint kattintgatni), lehet autóversenyezni, meg még egy csomó mindent... A YouTube-on sokmindent meg lehet nézni.
LEFTHORSE1: Próbáld ki, milyen egy papírlapon gépelni három szónál többet.
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom ide is betévedtek a szokásos apple fikagépek, akik valamiféle késztetést éreznek, hogy minden ilyen témájú topikba bemenjenek leírni hogy nekik nem kell apple termék.
Nekem meg nem kéne netbook, mert kicsi a képernyője (ált. 600 soros), szar a képernyője (leggagyibb TN), lassú, hangos és bazári műanyag érzésem van tőlük. Ugyanakkor nem kellene Iphone meg hasonló okostelefon sem, mert nagyok, sérülékenyebbek, drágák, 3-4"-on vicc a netezés, haverok előtt nem akarok felvágni és lopják őket, vagy egy ominózus bulin sem szerencsés elhagyni.
Tabletem pedig lesz, ha úgy gondolom hogy ésszerű áron kapható. Nekem teljesen mindegy, hogy éppen melyik gyártó produkálja a legmegfelelőbb darabot. Jelenleg viszont az apple terméke egyedül ami megfogott, de úgyis kivárok még. -
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon jò részletes ìràs, bàr nekem is vàgnà a kezemet az élle màr... és hogyan lehet csuklòfàjdalmat szerezni a hasznàlatàval? Nekem a sok, tìz kilòs kalapàccsal valò betontörés utàn fàjdult meg a csuklòm, mert plusz munkàt vàllaltam hogy összehozzam a 700 euròt az iPad-re
-
lesaux
veterán
Mit lehet egy ilyenen játszani?
-
eXodus
őstag
Tényekkel alátámasztottam a hozzászólásomat. Bármi kivetnivalót találtál benne?
Nem... akkor már megint jön a terelés úgy ahogy azt a topikban lévő első hozzászólásomra is kaptam.
Bár láthattuk az előző hozzászólásodban is h a hibás tartalmat próbáltad tényként beállítani...
Érveket várok a hozzászólásom tartalmi részére és nem terelést/ködösítést! -
HyP3b0y
senior tag
Én meg azt vallom, hogy mondjon nekem vki olyan funkciót ami benne van az iPadben, de nincs benne a (igaz kisebb, de még mindig ugyanúgy használható)3GS-emben és van érdemi haszna is...mert hogy fordítva tudok az biztos.
-
3aTi3
tag
ami nagyon szúrta a szemem: "iphone-val"; ezt te tényleg így mondod szóban is?
a másik a "növekvő alkalmazások". nem tudom pontosan mit jelent, de nekem úgy jött le hogy a legjobban jövedelmező appok.egyébként sztem ez olyan hogy ki kell próbálni. mióta ipod touchom van, engem is megcsapott az apple-láz, de azért nem mondanám magam fanatikusnak, és nem istenítem mindenki előtt, azt mondom próbálják ki. ha bejön bejön, ha nem, nem.
-
cerkalo
csendes tag
Szerintem is jó lett a cikk

Majd ha lesz pénz akkor veszek én is egyet

-
eXodus
őstag
Én a NEM létező nokia hibára próbáltam rávilágítani. ((#45) eXodus hozzászólás)
Amire egyből ugrott is valaki és egyből de bezzeg az iphone...
De mert olyan rendes voltam megmutattam a (fanboyok szerint nem létező) iphone hibát, amire Ő kért meg h mutassam meg, és idéztem egy szavahihető embertől.
Eszem ágában nem volt írni az iphoneról... csupán csak a cikkírót javítottam ki, ill meg szeretettem volna tudni h miért írta azt amit.Ezek után jössz te és flamelsz...
-
Gude
senior tag
Okos holmi,de túl borsos az ára.Az asztali gépem mellé meg felelsleges lenne

-
lefkosia
őstag
Nagyon jó részletes a teszt, köszönöm

-
FekaBá
csendes tag
-
Tim82
félisten
Nem értem, miért érzed szükségét, hogy egy iPad-ról szóló topikban az iPhone 4-ről folytatódjon flame.
Ráadásul egyik félnek sincsen itt rálátása arra, hogy vajon az Apple hazudott-e. Ennyi erővel arról is lehetne vitázni itt és most, hogy a Föld lapos-e vagy kerek.
Ezen felül már csak sárdobálás bármi, ami az iPhone 4 antennaproblémájával kapcsolatban elhangzik, függetlenül attól, hogy az Apple kommunikációs bakik sorozatát követte el. ("De SJ hazudik és az iPhone 4 egy kalap kaki!" - "De nem!")
-
Polemius
senior tag
Igen, rosszul gondolod. A gyorsulásmérő és a giroszkóp két teljesen különböző dolog. A giroszkópot fentebb linkeltem a wikiről, a gyorsulásmérőt meg itt olvashatod.
Az ilyen kis készülékekben azt hiszem zavaró lenne egy folyamatosan pörgő giroszkóp zúgása, meg szerintem sokat is fogyasztana.
-
Tim82
félisten
Nekem nagyon hiányozna a hardveres QWERTY billentyűzet. Az én felhasználási szokásaimnál ez elengedhetetlen - egy iPad-szerű tableten nem tudnék egy oldalnál többet gépelni (csak kiegészítő billentyűzettel, de akkor oda a mobilitás élménye).
Igaz, ezért lett a közelmúltban X41 tabletem és lesz egy Lifebook P7120-am.
(Az utóbbi tényleg belefér egy bringás, egypántos hátizsákba, ahova az iPad sem nagyon.) -
Polemius
senior tag
"Kapunk még egy giroszkópot"
Ajándék giroszkóp is volt a dobozban?

Inkább gyorsulásérzékelő lesz az.
-
rolkaDb
aktív tag
A cikk az jó lett.
Használd egészséggel.
-
FekaBá
csendes tag
Hát igen, de azért vigyázz. Habár én nem használok gyakorlatilag notebookot az iPad mellé, de kell egy nagy gép is azért. Mindent nem lehet megoldani a táblán, kell egy iTunes neki, amivel szinkronizálgatod, szoftverfrissítéseket teszel fel. Én ha jobban belegondolok az elmúlt lassan 1,5 hete amióta megvan a deszka csak erre használtam a gépem
De pl ha össze kéne dobni egy pár ezer táblás excel-t leülnék elé 
-
xedos
addikt
Jó kis írás!
Nekem is volt már a kezembe... engem meggyőzött!
Rágódom, hogy marad otthon egy erős asztali + a notebook helyett egy iPad.
Én a legtöbbször Netezek -levelezek, egy kevés játék.
Ismerősöknek a képeket mutogatni is jobb... Olvasni sem rossz :-)
Filmet nézni sem rossz... Nagyon jó játékok vannak.Szóval ki kell próbálni, legfeljebb nem jön be! Én is megnéztem olcsóbb ePad-et és egyéb Androidos csodákat... Hát... nem véletlenül drágább ez!
Csak ne az itthoni árakon kellene megvenni !!!! (Áfa és a drága dollár...) -
FekaBá
csendes tag
Ok, még igaza is lehet! Kifogott egy selejtes példány-t. Van egy, meg még 1000mondjuk amiröl irtak. 1000 nem beszél beletörödik az 2001 hibás készülék ( hasamracsaptam nem hivatalos adat! ). Több min 3millió készülékböl 2001 hibás. (igazából kb 16ezer hibás készülék van)
Ez annyira elenyészö szám, hogy gyártási hibának is felfogható.
100 hívásból kevsebb mint 1el több hívás szakad meg iPhone4-vel mint 3Gs-el, és ez nem mese ez AT&T adat. Kevesebb mint 1! Get a life ...Amugy ha nincs vele megelégedve vigye vissza, kérdés nélkül visszatérítik a teljes vételárat, vagy vegye át az ingyen tokot.
Kérhetem, hogy hadjuk az iPhone hatalmas fail flame-et, vagy fölösleges?
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Csak élő példát (a sajátomat és a húgom barátjáét - akinek egy hónapja kölcsönadtam a deszkát) tudok mondani, remélem megfelel

Számomra kényelmesebb, mert:
1) Nem szeretem az elbaszott QWERTY billentyűzeteket, ha nem jó a mérete inkább ne legyen rajta semmi (ez kiszűri a 10"-nál kisebb netbookokat).
2) Az iPad fordítható álló és fekvő helyzetbe egyaránt, egy netbook formával ezt kissé nehezebb megoldani jól (útban van a billentyűzet).
3) A betekintési szög nagyon nem mindegy az ilyen forgatáskor.
4) Simán kifér a képernyőre egy átlagos PDF, így zoomolás nélkül is olvasható, de ha zoomolni kell, azt is nagyon egyszerű (pinch to zoom) és baromi gyors. Emellett a kézmozdulatokkal sokkal gyorsabban lehet pontosan scrollozni, mint billentyűzettel vagy a nyomorék touchpadokkal. (Az egeret meg se említem, ha azt kell rákötni, régen halott a dolog.)
5) Az appokat kézzel kezelésre tervezik. Ez kapcsolódik az előző pont második feléhez.Attila nem tudom mit gondol a netbookokról, de az biztos, hogy az egy hónap alatt gyakorlatilag hozzánőtt az iPadhez - ezt hordja magával mindenhová, mint egy mappát (MacAlly BookStand tok van rajta). Öltöny, nyakkendő meg a "mappa", és kész. Ebbe jegyzetel megbeszéléseken, ezzel nézi az emailjeit, ezzel böngészik ha nem akarja előszedni a laptopját (azaz gyakorlatilag bármikor ha nem otthon van) és ezzel szokott MSN-en kuksolni (IM+).
Ugyanezt mondta az a kollégám, aki az USA-ból behozta nekem a cuccot - a vele együtt San Fransiscoban lévő kanadaiak mind bevásároltak egyet-egyet, és hasonlóan használják.
-
eXodus
őstag
Bog:
"UK Appstore-ból való, még csak nem is a legelső napról... Engem amúgy kevéssé érint, mert jobbkezes vagyok, de mindenféle hókuszpókusz és előképzettség nélkül tudtam reprodukálni többször is a jelenséget. Adatforgalmat kinyírtam vele, hívás eldobásra került, szerintem akárhogy fogdosok egy bármilyen másik telefont, ennyire nem lehet drasztikus az eredmény."
Én hiszek neki. Most te jössz.
-
M@trixfan
addikt
Marha jól jönne az iPad, de most zenei beruházások vannak kilátásban. A netbook számomra nem megoldás: gyenge kijelző, akadozó oprendszer, nehéz, olyan vastag mint egy notebook és akkor már minek. Ráadásul a touchpad is borzasztó mindegyiken. Így összevetve már nem is olcsó és túl sok a kényelmi, minőségi kompromisszum. Nekem most még drága az iPad de egyszer majd valamikor lesz.

-
FekaBá
csendes tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Jóval vékonyabb és könyebb. A használhatóság felhasználástól függ. Én netezem, videózok, zenét hallgatok, e-mailekre válaszolok, gyorsan belejavítok a dokumentumaimba ha kell, és játszok. Ezekre alkalmasabb mint egy netbook. Számomra.
Miért alkalmasabb? Gyorsabb, egyszerübb.
Vegyünk egy példát. Jön egy beszállítótól egy lista (excelben).
Jelez a netbook ( kikapcsolt, vagy sleep állapotban, hogy jott e-mailed? )
Nekem jelez az iPad. 1 sec alatt felébresztem, és egyböl elöttem van. Mire egy netbookon megnyílik a levelezés én már válaszoltam. De ügye van egy csatolmányunk is. Nyisd meg a táblázatkezelödet, hogy megnézd. Nekem szintén 1-2 másodperc alatt elöttem van a táblázat. Rájövök, hogy szilvalekvárból 2 vel több kéne átirom válaszolok.
Mire a modosított excel visszaküldtem a netbook még az outlookal ( mondjuk ) szenved. -
Palika71
őstag
Köszi az írást, még jobban kívánom, mint előtte.
-
Fejo
őstag
Az egyik képen látható New York-i naplementés háttérkép nincs meg valakinek?
-
Igazából ott se hiányzik.
Még a végén valaki kedvet kap, és elölről kezdi ugyanazt a táncot, ami amott szerencsére három nap alatt kihalt. Látom az ősrégi iPad-paródiás képek már itt is megjelentek.
Aki nem tudja, hogy mire való: olyan dolgokra, mint a netbook, csak jobban hordozható, és több helyzetben használható. Persze csak egy megfelelő tokkal karöltve, mert addig jöhet az egyébként jogos kritika, hogy nem lehet gépelni rajta csuklóártalmak nélkül.
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt ide is ki kell raknom.

-
Tetszett az írás

Viszont képeket megcsinálhattad volna normálisan, hogy kattintás után teljes méretben is elérhetőek legyenek.
-
Vasinger!
nagyúr
És ezt hogyan rakom zsebre?
Nekem speciel már az iPhone is nagy...
Jó-jó, igaz ezt nem zsebbe szánták, de akkor mitől jobb egy netbooknál?
Érintőkijelző? Naés?Tagolással szerintem élvezhetőbb lett volna kicsit

-
Tim82
félisten
Na, akkor most kérek bocsánatot a cikkírótól, én nem akartam iPhone 4 flame felé elvinni a topikot. Erre megvan a többi, erre való topik a Mobilarénán.
Kérem a többieket, hogy ők se tegyék.
-
dfdfdf
őstag
Ne védd azzal a kukacos almát hogy más is szar igen szar de a többi gyártó nem isteníti a szarját és főleg nem úgy hogy a másikat lejáratja alaptalanul!
Mások nem hazudnak ennyit és a vásárló a legfontosabb az almának vagy mégsem mert eddig már néz ki hogy a profit, Jézus és SJ között van egy kis hasonlóság.Az alma termékek minden generációja megváltja a világot elvileg jézus csak egyszer tette
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó, de azért ilyennel megmagyarázni, hogy balkézzel ne fogjuk a telefont... Azért elég gyenge magyarázat.. Tehát magyarázd meg, hogy miért kell kiszorítani a piacról a balkezeseket? Mert lényegében eléggé úgy hangzott, hogy ne fogjuk balkézzel a telót, mert akkor rossz a térerő..
Azért ez elég vicces... Ez is úgy hangzott, mintha úgymond lepattintanák magukról a hiba okát...De ez mellett ,nekem teljesen mindegy, engem jelenleg nem fenyeget az a veszély, hogy Apple terméket vegyek...
A másik, főként az amerikaiaknak mindent el lehet adni, csak jó marketing kell hozzá, semmi több..
-
FekaBá
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az egész így kezdödik:
" We are not perfect "
[link]
Mindemelett szerintem nem kurták el, válaltak egy kockázatot azzal, hogy kitették az antennát, hogy ez jó döntés volt-e? Kiderül. A jelenlegi tesztek alapján ugyanazt a teljesítményt hozza mint a többi antenna, söt normális használat mellet jobbat is. Kivétel a vásárlók 0,55%-a.
Megemlíteném, hogy az Apple volt az elsö aki nem tett floppy meghajtót a notebookba. Aztmondták akkor, hogy ezek hülyék, most fognak csödbe menni mindenki adja el az APPL részvényeit. Ma az eggyik legjobb IT válalat. A te laptopodban van floppy meghajtó? -
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
80 nap alatt 3milliót adtak el belöle. És még sok országban ( mint pl. nálunk ) nem is kapható.
Hogy van-e létjogosultsága azt majd a piac eldönti.
Volt netbookom, nem is egy. Macböl is próbáltam a legkisebbet venni (13 col).
De az iPad mégis más, gyakorlatilag mindig a kezembe van ha megyek valahova. A netbook olyan cucc amivel le kell ülni, bekapcsolni, betölt, mögéd melléd kuporodik akinek mutatni akarsz egy prezentációt, stb...
iPad? Kezembe van, bekapcsolom ( 1sec ) állok, nem keresek asztalt! Pár másodperc alatt elinditom amit akarok csinálom ( gyakran ugy válaszolok egy e-mailre, hogy közben a folyosón sétálok ebböl lesz ám
egyszer
) ha valamit demózni akarok? Odaadom neki. Megnézi a dolgot, tetszik neki már maga a modszer is ahogy látja, tuti siker!
A netbookhoz még annyit, hogy ugye kipróbáltam párat, asus eeepc, msi wind stb ... Nekem nem jött be, lassú volt a nem optimalizált oprendszer miatt.
Más, ez szubjektív de én kattanok az érintöképernyöre, sokkal jobban szeretem mint a rendes dolgokat. Ugyhogy én világ életemben tábla számítógépre vágytam
-
FekaBá
csendes tag
Egy elszurt reagálásnak kószönhetóen. Igen az volt, de ez egy 3 napos csoda, és csak azért él 3 napig mert a Gizmodo fújja ami, elég nagy olvasótáborral rendelkezik, és kb ez a bosszú, hogy gyakorlatilag innentöl semilyen Apple eseményre nem hivatalosak, és akkor még a nyomozás nem zárult le.
A részvényesek és az átlag ember nem gizmodo-t olvas, a többi lap pedig már kezd jobb belátásra térni, elfogadták az Apple magyarázatát.
Ugyanakkor tényleg változik a cég, az iPhone4 körül sok volt a balf@szkodás ... Remélem ebböl nem lesz rendszer. -
Napfénysüti
nagyúr
Jó az írás. Engem továbbra se győzött meg ennek ellenére hogy szükségem lenne egy ilyenre pláne ennyiért. Lenne olyan ár amiért elgondolkodnék de annyiba sose fog kerülni.

-
Tim82
félisten
Egy elszúrt reagálási stratégiának köszönhetően most a cég presztízsveszteséget szenved el. Hogy ez nem tükröződik egyelőre az eladásokban, az más kérdés, de az image-nek mindenképpen komoly károkat okozott.
Lécci, akkor írd át, hogy eddig kifejtett munkásságáért kapta, amiből a díj odaítélésénél külön a G3 iMac-et felejtették ki - így kicsit megtévesztő és fura, nem szokás külön egy több, mint 10 éve piacra került termék dizájnjáért ennyi késéssel díjat osztani.

-
superecneB
őstag
Kb. 500 dollárért ami ha jól tudom az árakat akkor olyan 110.000ft véleményem szerint sokkal jobban megéri egy netbook.
Ezért kérdeztem, és akkor a következő kérdésem az lenne hogy mivel jobb ez mint egy netbook? Pusztán nekem csak a készülék létjogosultságával van problémám. Nem igazán értem milyen szegmenst céloz meg az apple-fanokon kívül? Vagyis nem érzem azt hogy ez most betöm egy tátongó lyukat. (félreértés ne essék szerintem az apple termékek nagyon rendben vannak pont ezért nem értem ezt az ipad dolgot)
Más: Nem minden alkalmazásban ugyan azt látod. Példának okáért egy CAD alkalmazásban sokat számít ha nagyobb a munkaterületen tudsz dolgozni, egész egyszerűen sokkal gyorsabb, nem kell folyton pan-elni - scrollozni.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
Semmivel. Viszont ez a kulcs a nagyobb kijelzö. 3,7 colon is olvashatsz, netezhetsz, videózhatsz, én is csinálom. De kényelmetlen. Ezzel nem az.
Más. Miért gyártanak 22 colos monitort? 17 colon nem ugyanazt látod?
Amugy erre van Pages, Numbers, Keynote. IPhonera nincs.
-
superecneB
őstag
Ez mivel tud többet egy Iphone-nál azon kívül, hogy nagyobb a kijelzője?
-
Dani811
aktív tag
Felrobbant már a töltőjével együtt?
-
Znighty
csendes tag
Nekem is pont ugyan ilyenem van (eladó ^^), grat a terjedelmes cikkhez!

-
FekaBá
csendes tag
Pedig msot kapta
igazábol összeségben kapott, kiemelve a G3-at.
Az iPhone4 flame meg ... Akinek nem kell ne vegyen, aki vett és nem tetszik vigye vissza. 1,6% vitte vissza ( iPhone3Gs 6%) és 0,55% panaszkodott az antenára, vagy említette meg bármilyen szófordulatban az antenna szót. 1 hónap alatt 3millió eladott példány mellet ezek a számok észrevehetlenek, de mindenki kap ingyen bumpert! Szerintem ez gáláns ajánlat. Amugy nem is tudom 1 hónap alatt produkált-e bárki bármiböl 3millió eladott darabszámot? Szerintem soha nem ment ilyen jól az Apple szekere. -
Tim82
félisten
A cikk gondolom, még az iPhone 4 körüli balhék előtt készült, azóta ugyanis nem fújnak annyira az Apple-nek a szelek.
Egyébként nem hiszem, hogy Jonathan Ive most kapott volna elismerést a G3 iMac formatervéért, hiszem az egy több, mint 10 éves termék.
A cikk érdekes és informatív volt, nem volt rossz olvasni.

-
FekaBá
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igaz. De akkor ne a 3G-s modellel versenyezzen az ára. A WiFi-s modell szürkén 150 ha kapható lesz akkor 135 körül lesz, és akkor ez érintöképernyös, IPS paneles, móka, és ahogy Jobs mondta "nem PC szoftver fut rajta"
van appstore, ami egyelöre kinálatát tekintve egyedülálló. És persz fizetsz az alma logóért, "megbízható" eszközt kapsz. Ha így nézzük ütöképes a netbook ellen ... Ja és ez jóval hordozhatóbb. -
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor meg 1 netbook, és vesz bele az ember mégnagyobb akksit. Mondjuk amivel vmennyivel lehet megnő a tömeg... De lehet, hogy még pénz is marad.
Nade manapság már a netbook-ok is elmennek ~6 órát akksiról netezős olvasgatós használat mellett.. 
Ha csak az árat nézzük, dehát kinek a pap, kinek a paplan.
-
-
Boxi88
őstag
jó kis kütyü! grat hozzá!
a beszerzése sem volt egyszerű, én is tuti paráztam volna a hazaúton ezekután...

-
vtechun
veterán
kép alapú ebookok olvasására lenne nekem jó valami ilyesmi
-
Narxis
nagyúr
-
Nem szokott, bár az alap 3.2-es rendszer nálam tud olyat, hogy sleepből visszatérve mindig kézzel kell visszacsatlakozni a WLAN-ra, magától nem lép fel. Ezt és elvileg más bugokat is fixál a 3.2.1-es rendszer, de még nem tudtam feltenni, mert még mindig kölcsön van adva a deszkám

-
Misi1979
őstag
Jó cikk, gratula. Ár/értékarányban a 220e számomra még mindig sok, ha leesik a felére a 3g-s verzió, benevezek egyre.
-
AXisBOLD
addikt
térerő nem megy el? csak vicceltem
.alapos leírás! köszi, és grat a készülékhez.
-
Polllen
félisten
Jó kis cikk, de oldalakra tördelve még jobb lenne.

Amúgy én sem cserélném le a dell mini-m egy ilyenre

-
giigz
veterán
Jó írás lett.

Nekem PC-m van, tökéletesen meg vagyok vele. Egy laptop néha jó lenne, de én egy iPad-del nem tudnék mit kezdeni...

-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy javaslat, oldalakra bontva kicsit jobb lenne, szerintem.
A másik, hogy Én máig azt vallom, hogy nem nekünk lett ez kitalálva...Jó meg minden.. De valahogy mégsem..Ezen én sehogy se lennék hajlandó filmet nézni, mert kb, szokolrádió hang..Hát nehogymár. Meghát a ~220k, hát nemtudom...

Ettől függetlenül, használd egészséggel.
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon király kis kütyü, de nagyon drága.Ennyiért kapsz egy izmos Laptopot

-
z0d1AK
nagyúr
Nemrég én is tapogattam egyet, készült is egy érdekes kép

-
Titan44
tag
Köszönjük a kimerítő irományt!

Ha választani kéne, mindenképpen a laptopom tartanám meg az Ipaddal szemben, mellé pedig egészen felesleges egy ilyen kütyü.
Részemről totál felesleges divatkacatnak tartom az Ipadot, de ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

(Az utóbbi tényleg belefér egy bringás, egypántos hátizsákba, ahova az iPad sem nagyon.)

egyszer
Na meg ha valaki a füléhez kapja az iPad-ot mert csörög.
nativba szétesett az oldal, ezek 50%-os csökkentések. Lehet felteszem majd valahova a teljesfelbontású képeket, az a baj, hogy a wordpress se bir el ekkorát, hülyén néz ki, de majd kitalálok valamit.