Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zandrs
csendes tag
Sziasztok!
nekem az a problémámn, hogy nem tudok szinkronizálni amikor feltenném a 4.3.2-t
üzenet: "session could not be started" csak annyit ír hogy próbáljam újra...
1 pc, 1 ipad
de nem megy
SÓS ha valakinek van 5lete!
köszi -
Shodan
őstag
ez egy kicsit off lesz:
van egy padom illetve ipodom, hogy oldható az meg hogy mindekettőre eltérő verziószámú, de ugyanazt az appot syncelje, tegye fel?
Vegyük például a cannabalt-ot a legujabb verziója kidob ipodon ,viszont ipad-on jó.
Na most azt akarom elérni hogy az ipadon legyen mondjuk a 3.0 verzió, az ipodon meg egy régebbi. De ugye itunes-ba nem tudok két verzió számút külön kezelni, mert ahogy felteszem valamelyiket az felül írja az előzőt.
van erre valami tipp, megoldás? -
TomBennet
tag
A top olyan, mint a windowsban a feladatkezelő, a folyamatok cpu terhelését, memóriafoglalását mutatja többek között. Innen ez is tölthető.
Amúgy nem muszáj átnevezni, ha csak egy torrentfilet töltesz le. Nem zavarja a kiterjesztés, működik úgy is, hogy ctorrent torrent.php. -
Shodan
őstag
na kipróbáltam, működik. bár én mobileterminalal csináltam. Aztán kipróbáltam torrentulával nekem azzal is letöltötte.
Csak az a baj hogyha core-ról szedek akkor valamiért ugy menti el a safari download plugin a torrentfájlt hogy torrent.php. Így elöször át kell nevezni ifileban.top az mi? én is meglepődtem hogy max-al jön holott installous ilyen 50-100kbit/s szokott szüttyögni.
-
TomBennet
tag
Top-pal nézegettem a cpu terhelést, 10% körül mozgott, amikor a legnagyobb forgalom volt. Melegedést egyáltalán nem tapasztaltam. Lehet, hogy az iphone gyengébb volt e tekintetben...
A Torrentulás GUI-val az a baj, hogy nagyon bugos, és csak backgrounderrel megy a háttérben, ami ha több alkalmazást megnyitunk, és fogy a memória, kilépteti a programot. -
FekaBá
csendes tag
válasz
TomBennet
üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy a geek ember imádja a konzolos felületet
de a zátlagembernek már megírták a GUI-s felületet a Ctorrenthez, a másik meg szerintem nem jó ötlet torrentezni rajta, nekem iPhone estére előmaradt, hogy torrentezzen, töltőre dugva stb ... ugy megmelegedett, hogy szerviz lett belőle, leolvadt a WiFi antenna. Szóval csak óvatosan hűvös helyen tároljátok torrentezés közben. -
TomBennet
tag
Egy leírás, hogyan érdemes torrentezni iPaddel. Sokan szerintem nem is gondolják, hogy lehet.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
jucimucika
üzenetére
Kikodolható? Az iPad kártyafüggetlen. Amugy a legújabb szoft kivételével mindre van jb.
-
jucimucika
újonc
Tudtok valamit Ipad jalibreakről? Szertnék nyerni egyet(http://www.facebook.com/profile.php?id=100000664146170#!/pages/Ismerkedj/153335478013805?ref=ts) és nem tudom, hogy kikódolható-e.
-
zandrs
csendes tag
Ohh Királyság!
köszönjük.

(sok szabadidőd van, de értékeljük)
2-3 "lényegtelen kérdés maradt "szörszálhasogatásként" az IPadhoz részemről
(egyenlőre)1-hogyan tudom a bejegyzéske színét megváltoztatni a naptárban (most minden bejegyzés kék, de szeretném megkülönböztetni a kötelező és szabadidős programjaim)
-ehhez tartozig hogy nem alma-telefonról át tudom e tenni Padra a teljes címjegyzékemet, vagy pötyögjem tele a noteszt?
-és végezetül: hogy tudokm a PDF "könyveimnek" címlapot adni, vagy lecserélni ha nem tetszik az, ami van neki, mert a polcon bután néz ki a fehér első oldal....

tnx

Végezetül ajánlanám mindenkinek (a net mellé) padon a Zinio-t ahol ingyenes magazinok is vannak interaktív formában.. nagy élmény! Valóban nagyon úgy néz ki ez lesz a napi-magazinpiac jövője mert a lapkiadás bizony haldoklik. -
FekaBá
csendes tag
Az elmúlt pár napban nem unatkoztam

Próbáltam egy kis segítséget összedobni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.
iOS (iPad, iPhone, iPod touch) videó konvertálás
APN (Net) MMS beállítások iPhone és iPad 3G tulajoknakÉs nem utolsó sorban indítottam egy kis nyereményjátékot is

Játék -
zandrs
csendes tag
köszönöm
végülis a megoldás az lett hogy divixre oplayer
a rendes 720-as filmre meg (az eredetileg is 720-as anyagot) át kell konvertálni "appletv" azaz ipad-formátumra, így már berántható movie-ként s s nincs hangcsúszás sem.Időközben a netet is sikerült beüzemelni rajta... így meg már nem egyszerű játékszer, hanem egy interaktív net s magazin-tsoda

csak ajánlani tudom mindenkinek! -
sanp
tag
Air Video, feltelepíted a szerver alkalmazást az asztali gépedre, megadod neki a filmes könytáraidat és ez szépen iPadre streamel neked mindent még 1080p mkv-t is felirattal, még a karakterkódolást is jól kitalálja, az iPad által nem támogatott formátumokat transzkódolja, ehhez nem árt egy újabb kétmagos processzor az asztali gépben, 3G-n is működik csak ahhoz már
komolyabb kimenő sávszélesség kell otthon, mondjuk kábelnet, ill. Wifin a világon bárhol elérheted vele az összes otthoni filmedet.A fizetős verziót inkeltem, de van Lite verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de a zátlagembernek már megírták a GUI-s felületet a Ctorrenthez, a másik meg szerintem nem jó ötlet torrentezni rajta, nekem iPhone estére előmaradt, hogy torrentezzen, töltőre dugva stb ... ugy megmelegedett, hogy szerviz lett belőle, leolvadt a WiFi antenna. Szóval csak óvatosan hűvös helyen tároljátok torrentezés közben.

(egyenlőre)