Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó, de azért ilyennel megmagyarázni, hogy balkézzel ne fogjuk a telefont... Azért elég gyenge magyarázat.. Tehát magyarázd meg, hogy miért kell kiszorítani a piacról a balkezeseket? Mert lényegében eléggé úgy hangzott, hogy ne fogjuk balkézzel a telót, mert akkor rossz a térerő..
Azért ez elég vicces... Ez is úgy hangzott, mintha úgymond lepattintanák magukról a hiba okát...De ez mellett ,nekem teljesen mindegy, engem jelenleg nem fenyeget az a veszély, hogy Apple terméket vegyek...
A másik, főként az amerikaiaknak mindent el lehet adni, csak jó marketing kell hozzá, semmi több..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor meg 1 netbook, és vesz bele az ember mégnagyobb akksit. Mondjuk amivel vmennyivel lehet megnő a tömeg... De lehet, hogy még pénz is marad.
Nade manapság már a netbook-ok is elmennek ~6 órát akksiról netezős olvasgatós használat mellett.. 
Ha csak az árat nézzük, dehát kinek a pap, kinek a paplan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy javaslat, oldalakra bontva kicsit jobb lenne, szerintem.
A másik, hogy Én máig azt vallom, hogy nem nekünk lett ez kitalálva...Jó meg minden.. De valahogy mégsem..Ezen én sehogy se lennék hajlandó filmet nézni, mert kb, szokolrádió hang..Hát nehogymár. Meghát a ~220k, hát nemtudom...

Ettől függetlenül, használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Baz, ez kész.

Csak számomra nem ér annyi pénzt, amennyibe kerülnek a termékeik.