Hirdetés
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
jelenleg is vannak forgalomtól függő adók, például a termékek áfájánál, ha azóta nem változott, attól függ, hogy kell-e adott országba külön felszámolni áfát vagy otthoni áfával számolhatsz, hogy mennyi forgalmat bonyolítottál oda. Szolgáltatások esetén pedig pár éve már a vevő országa szerint kell áfát számolni ls a nemzeti adóhatóságok a leadott nyilvántartások alapján továbbítják egymásnak.
btw, korábban szóba került, hogy google meg facebook ingyé van és kit érdekel, ha többet kell adózni jellegű kommentek. Gondoltam szólok, hogy a cég nem a szemetek kékségének eladásából él, hanem reklámfelület és felmérésekhez használható adatok eladásából. Azért pedig szükség szerint kérhetnek többet. Ezekért pedig azok a cégek fizetnek - emelés után többet -, akiknek a termékeit veszitek, szolgáltatásaikat használjátok. Persze nem szó szerint minden egyes reklámért - mert tudom mindig van olyan egyszerű ember, aki képtelen rendszerben gondolkodni - hanem általánosságban. Szóval szépen belecsorog az áremelésük a termékek és szolgáltatások árába is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest