Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Én úgy gondolom nem hiperérzékenységről van szó, ez inkább egy próbálkozás, hogy a társalgás minősége nem süllyedjen újra egy szokványos Apple cikk alatti kommentek szintjére. Mindenki tudja, hogy mire gondolok: "ezt az android évek óta tudja, ebben mi a revolutionary, mindenki csak villog vele, agymosott aki ezt használja stb." végtelen a lista.
Én már azt is értékelem, hogy ezt a jelenséget járjuk körbe, mint a sz*rig lerágott toposzokat ismételgetnénk/olvasnánk itt. -
janeszgol
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Te csinálod jól. Én ritkán megyek régebbi fórumba, legtöbbször csak a hírekhez szólok hozzá és ezekben a fórumokban vagyok pár napig.
A hiperérzékenységről meg annyit, hogy VR Pisti. Mindenkit anyáz, fikáz, megjegyzéseket tesz, mondván ne legyünk ennyire érzékenyek, miért baj ez, aztán ha meg valaki neki címez valamit, rögtön jón a siránkozás, meg a nyavalygás. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Creality Nebula Camera
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest