Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight #38 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest