Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Én úgy gondolom nem hiperérzékenységről van szó, ez inkább egy próbálkozás, hogy a társalgás minősége nem süllyedjen újra egy szokványos Apple cikk alatti kommentek szintjére. Mindenki tudja, hogy mire gondolok: "ezt az android évek óta tudja, ebben mi a revolutionary, mindenki csak villog vele, agymosott aki ezt használja stb." végtelen a lista.
Én már azt is értékelem, hogy ezt a jelenséget járjuk körbe, mint a sz*rig lerágott toposzokat ismételgetnénk/olvasnánk itt. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot... -
xZer0kidx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest