- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Az akku kiszedése nem szétszedés. Egyébként így működik a dolog, képzelheted milyen a töltöttségi szintje, amikor az Android 100%-nak látja és lekapcsolja a töltést, ha még háromnegyed órán keresztül töltődik kikapcsolt állapotban az akku kivétele majd visszarakása után. Persze nem mindig és nem minden telefonnál fordul elő a hiba, de MOD-oknál vagy főzött ROM-oknál valószínű a dolog.
-
Rickazoid
addikt
A program felesleges hozzá, sőt nagyon nem elég. Feltöltöd a telefont 100%-ra, nem veszed le a töltőről, törlöd a /data/system/batterystats.bin fájlt, kikapcsolod a telefont, miközben még a töltőn van, ha megjelent a 100%, kiveszed az akkut, ha megjelent a kérdőjel visszarakod és töltöd 100%-ig (ha valami nem volt jó, akár háromnegyed órán keresztül is töltheti még, 60%-ról indulva). Ha kész, leveszed töltőről és bekapcsolod, majd lemeríted teljesen (én 5%-nál már fel szoktam tenni töltőre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Minden, ami Unreal Engine
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest