- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Én nekem az irodalommal volt a bajom.
Nem értettem , hogy minek kell megtanulni egy verselemzést.Mindenki úgy értelmez egy verset ahogy akar , ahelyett egy előre megírt elemzést kellett megtanulni.A nyelvtannal semmi bajom sem volt , hasznosnak találtam.Legalább az ember tudjon helyesen írni.
Amúgy középiskolában mi úgy voltunk, ha semmit sem tanultunk akkor is legalább egy kettest összekapartunk, leírtuk azt ami megmaradt az órákról.
(#21) Pukkancs
Ja nálunk is volt ilyen . Az osztály két robotja megírta a töri tételeket azt kiderült hogy pár nincs befejezve.Én ezt érettségi előtt 20 percel tudtam meg.Akkor káromkodtam egy rendeset , aztán végül is nem lett belőle semmi.De az egyik cimbim már nem járt szerencsével(azóta is szidaj a töritanárt
)
Amúgy én az irodalom tételsorunkat a mai napig nem tudom pontosan.Kb a felét tudtam a többinek még a címét se.
-
LordVader80
őstag
József Attiláról egy szót sem tudni? Ha soha nem tanították volna, még akkor is tud az ember róla beszélni....
sztem.
Én úgy mentem be, hogy semmilyen tantárgyból nem volt olyan tétel, amiből nulla volt a tudásom. Választott az informatika volt, nyelv pedig angol. Matek 4es lett, többi 5ös.de a legfontosabb részemről is: Sok sikert az októberi pótérettségihez!
-
Gergosz2
veterán
Azért nálam az az osztályfőnököm aki egyben az irodalom és nyelvtan tanárom és egyben az igazgató is volt(jó párosítás mi
föleg hogy rühelltem az egész irodalom témát , de amúgy nagyon rendes volt velünk mindíg)
rutinos volt mert olyanokat kérdezett amire tudta hogy valamit ki tudok nyögni.Amúgy elég jó lett a szóbelim 77%-os , és Csokonai Vitéz Mihály A tihanyi ekhóhoz versét húztam.
Az én kidolgozott tételem ebből 5 soros volt.De lehetett könyvet haasználni amibe a vers volt és nem hittem el amit láttam.A lábjegyzet teli volt hasznos infókkal.Egész 4 év alatt nem nyitotttam ki a könyvet akkor láttam , hogy ilyen is van benne
Így sikerült valamit összehozni.
Nyelvtanból meg a nyelvemlékeket húztam , amit könnyen kitaláltam hogy mi is az.
Hát ja , nagyon nem szerettem a irodalmat , de most azért visszaülnék egy nosztalgia órára.
De te ne keseredj el , egy év nem a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van hogy ez a legrosszabbkor következik. Az érettségim története következik.
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest