- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
"Főleg, ha esetleg teszünk is ezért valamit...
"
Én már tényleg csak a nagy kibocsájtókra fektetném a hangsúlyt. Az embereknek szerintem csak annyit kellene megtanulniuk, hogy ne vigyenek túlzásba dolgokat. Vegyen el abból és annyit amit és amennyit kell neki, de ne habzsoljon feleslegesen. Ez a probléma méregfogát kivenné.
Ezt az egyész klímaproblémára megoldásra törekvést az egyes szervezetek részéről én úgy foglamaznám meg, hogy olyan mintha valaki fogyókúrázik, és azt úgy teszi meg hogy napi három levél salátát eszik meg.
PL.: Az autóipart (Eu-ban) már nagyon kicsontozták, szerintem ennyire nem kellett volna. (Nincs chip! Jah.. de van csak nem az EU-ban)
-
Szevam
senior tag
Hmm...
Nekem gyanús, hogy hoszabb távon ott lesz elsivatagosodás Magyarországon, ahol a hőingás a legnagyobb... szóval kb Dél-Kelet magyarország teljes területe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ma jött szembe ez is facebookon, a tegnapi bejegyzésemhez kicsit kapcsolódva.Kevésbé interaktív ugyan, de legalább...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest