Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz marcus.fenix #52 üzenetére

"Akinek megfelel, az játszik vele, akinek meg nem, az nem játszik vele.
    Azt azonban el kell ismernie még annak is, aki játszik vele, hogy..."

...hogy először vicces, másodszorra idegesítő, harmadszorra pedig röhejes olyanok negatív véleményét olvasni egy fórumon, akik megjelenés előtt nem hogy játszottak vele, de végig is játszottak egy játékot, aztán folyton a negatívumokról beszélnek.
    Vagy csináljátok neki a reklámot, hogy ha már tőletek nem kaptak pénzt a készítők (leszarom, mikor veszitek meg, ha egyáltalán), hogy legalább mások figyelmét felhívjátok a játékra, aminek már - ahogyan itt olvastam - megszületnie sem volt egyszerű... vagy a másik lehetőség: ööö... ragozzam még?
    Szerintem a véleményemben nincs semmi érthetetlen.
    Nem tudok olyan játékot mondani, amiben semmilyen hiba nincs, de ökölbe szorul az arcom ezektől a teljesen jogtalan "fúúúj, hihihi, ez foscsi, az meg szarcsi" háeszektől.

Az a szép, hogy a "túloldalon" is rengeteg embernek tetszik a játék... sőt, ahogy olvastam, van aki mát ötször is végigjátszotta. Kevésbé zavar, mint az, ami itt folyik, de szerintem ez is világos... legalább nem köt bele...

Na, workpiece emberek;), annyi a meló mint a fene, hegyekben áll, akárhová nézek munka:(((! Hegymászás áááááá...:DDD!

Új hozzászólás Aktív témák