Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
"Akinek megfelel, az játszik vele, akinek meg nem, az nem játszik vele.
Azt azonban el kell ismernie még annak is, aki játszik vele, hogy..."...hogy először vicces, másodszorra idegesítő, harmadszorra pedig röhejes olyanok negatív véleményét olvasni egy fórumon, akik megjelenés előtt nem hogy játszottak vele, de végig is játszottak egy játékot, aztán folyton a negatívumokról beszélnek.
Vagy csináljátok neki a reklámot, hogy ha már tőletek nem kaptak pénzt a készítők (leszarom, mikor veszitek meg, ha egyáltalán), hogy legalább mások figyelmét felhívjátok a játékra, aminek már - ahogyan itt olvastam - megszületnie sem volt egyszerű... vagy a másik lehetőség: ööö... ragozzam még?
Szerintem a véleményemben nincs semmi érthetetlen.
Nem tudok olyan játékot mondani, amiben semmilyen hiba nincs, de ökölbe szorul az arcom ezektől a teljesen jogtalan "fúúúj, hihihi, ez foscsi, az meg szarcsi" háeszektől.Az a szép, hogy a "túloldalon" is rengeteg embernek tetszik a játék... sőt, ahogy olvastam, van aki mát ötször is végigjátszotta. Kevésbé zavar, mint az, ami itt folyik, de szerintem ez is világos... legalább nem köt bele...
Na, workpiece emberek
, annyi a meló mint a fene, hegyekben áll, akárhová nézek munka
! Hegymászás áááááá...
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, annyi a meló mint a fene, hegyekben áll, akárhová nézek munka
! Hegymászás áááááá...
!