Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Nem az a cél
Csak én hamar megunom a ilyen dolgokat, telefonjaim is gyakran cseréltem, és mivel diákként a hobbim mellett nem engedhettem meg magamnak azt, hogy csak úgy kidobjak tízezreket ilyen dolgokra, ezért gyakran hetekig nézegettem a hirdetéseket és kerestem azokat az ajánlatokat amikkel a legjobban járhatok, voltak dolgok amikkel tudtam keresni is persze, de nem feltétlen az volt a célom, mindig az, hogy ne bukjak
2-3 év alatt nagyjából 10 különböző telefonom és mint itt is látható, jó néhány tableten is átrágtam magam. Szeretem kipróbálni a dolgokat, szóval az sincs kizárva, hogy valamikor tényleg bekattanok és veszek egy ipad-et 
smc:Én is az eddigi legjobb vételnek mondom a t100-at, nézegettem mostanában a 4giga ramos t101-et, lehet, hogy az lesz a következő, majd még meglátszik

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak én hamar megunom a ilyen dolgokat, telefonjaim is gyakran cseréltem, és mivel diákként a hobbim mellett nem engedhettem meg magamnak azt, hogy csak úgy kidobjak tízezreket ilyen dolgokra, ezért gyakran hetekig nézegettem a hirdetéseket és kerestem azokat az ajánlatokat amikkel a legjobban járhatok, voltak dolgok amikkel tudtam keresni is persze, de nem feltétlen az volt a célom, mindig az, hogy ne bukjak
2-3 év alatt nagyjából 10 különböző telefonom és mint itt is látható, jó néhány tableten is átrágtam magam. Szeretem kipróbálni a dolgokat, szóval az sincs kizárva, hogy valamikor tényleg bekattanok és veszek egy ipad-et