Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
A Pushbulletet főleg üzenetküldésre használtam eddig menyasszonyommal, viszont úgy tűnik, hogy valamiért a rendszer szelektál, nem küldi el az összes üzenetet!
Naponta frissítenek. Ti találkoztatok ilyen hibával?
Érdekes, hogy továbbra is fennáll, hogy a teló van amelyik üzenetet megjeleníti a zártképernyő, valamelyiknél csak jelez!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
veterán
Hát ez érdekes, nem tudom mi lehet, nálam jó.......de esetleg tedd fel a pc-s verziót is, hátha az megkönnyíti a dolgokat .) Nálunk megy a chromban is, meg a pc-n is a háttérben. Vagy esetleg még próbáld meg törölni a telóról, aztán újra feltenni.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne!
Nemrég találtam rá erre a remek programra. Minden rendben, viszont egy valamit nem értek.
Miért lehet az, hogy csak akkor a jelez a Chrome, hogyha némán van a telefon!
Ha van rajta hang, akkor nem jelez ki semmit...A válaszokat előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
veterán
-
veterán
Köszi a cikket. Én is már régóta használom, nagyon jó. Ezt egy másik topicba írtam, de itt is jól jöhet valakinek esetleg:
"Nemrég vettem észre, hogy a kisebb kijelzős munka-telefonomon (LG F60 4.5 col) nem megy a pushbullet alkalmazás. Ha valakinek esetleg volt már ilyen gondja, itt a megoldás. Kis módosítással ez már megy kisebb kijelzős telefonokon is:[link]"
-
#Morcosmedve
veterán
Köszönöm, hogy a tudatlanságom csökkenthettem ezzel a hasznos programmal... bizony jól jött volna párszor...
© asszongya'hogy
-
gery2123
őstag
Nekem nagyon sokat segített ez cikk, mert tényleg rég óta kerestem egy ilyet. Módjuk a Tasker auto remote funkcióját is meg lehet csinálni, de nincs kedvem megvenni a plug-in és itt azért jóval egyszerűbb az egész csak bejelentkezem és kész is. A file küldés nem nagyon érdekel arra van jobb és gyorsabb megoldás.
Az air Droid pedig egy teljesen más alkalmazás, más funkciókkal. Persze ezt is lehetne tovább fejleszteni, és fogják is de már ez is nagyon jó hogy látom az értesítseket a gépen
-- PSN_ID: GerY2123
-
trebrona
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #19 üzenetére
Nem ugyanazt tudja a kettő. Itt igazából a fájlátvitel másodlagos. Ez egy régebbi bemutató: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Peet
senior tag
Én a Google Keep-et használom jegyzetelési és átviteli célra, szvsz az is van ilyen jó, bár a telefonhívásról és sms-ről nem értesít.
-
gghrtz
őstag
Ha meg közvetlenül telefonról > telefonra szeretnék file-t átküldeni, akkor a SuperBeamet ajánlom. Mind a két telefonon fent kell lennie. A küldő telefonról file kiválaszt > megosztás superbeam > csinál egy QR kódot, másik telefonon SuperBeam megnyít, kamerával rámész a QR kódra, és már hasít is a file átvitel. Még közös router sem kell hozzá, mert a küldő telefon csinál egy hotspotot, amire a QR kód alapján a másik telefon fel is csatlakozik. Marha gyors az átvitel is.
-
trebrona
nagyúr
Én is régóta használom, nagyon szeretem. Egy valamire kell figyelni, bárhol vagy WiFi hálózatra csatlakozva, az otthoni gépeden folyamatosan megjelennek az értesítések. SMS, mail, bejövő- kimenő hívások stb. Ha pl. asszony előtt valami titkolni valója van az embernek, tuti bukta.
Persze minden beállítás kérdése.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gtasystem
őstag
ez tényleg jónak tűnik..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
gery2123
őstag
Na ezt kerestem én mer rég óta. Remek kis program, mondjuk az hogy mennyire stabil még kiderül.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Zoja™
őstag
Köszi a cikket, pont jól jött az alkalmazás.
-
balees
tag
Egy ideje már használom, nagyon jó.
-
zone
őstag
Ez jobb, mint az airdroid?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ZoliBen
tag
Remélem, hogy ipadre is mihamarabb optimalizálják, mivel elég idegesítő az iphoneos felsklálazott verziója, amit el sem lehet forgatni.
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
d@vee
őstag
Lumiám van
Ja
-
MattM
tag
Szerencsére nemsokára jön WP-re
-
ABal
őstag
Hosszú ideje használom, szerintem nagyon hasznos.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
gghrtz
őstag
Jó kis program! Köszi a felhomályosítást, használni is fogom!
-
.OM.
aktív tag
"hejesirás elenörzése" - bug v. feature?
ex .Oldman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- BMW topik
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- Purlov Macska alomtálca kilépő, macska alom szőnyeg, macskaalom alátét, macskatoalett alátét, macska
- Órajavító készlet 13 db-os, csavarhúzóval és kiegészítőkkel Speciális szerszámkészlet jól használha
- Huawei MediaPad T3 TÁBLAGÉP ELADÓ
- LED-es hal-, poggyász mérleg bőrönd mérleg 40 kg-ig
- fülhallgató + GSM indukciós kártya micro (puska, vizsga) headsethez micro füles 2025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest