Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1240) cskamacska válasza Soulfly842 (#1208) üzenetére


cskamacska
addikt

"Ne használjon szájmaszkot az, aki egészséges!"

Aztán ha mégsem, akkor a környezete instant ráb@szott. :K Amúgy mindegy, mert akkor sem lenne elég maszk, ha a hivatalos álláspont józanabb lenne. :)

"Az emberek annyit tehetnek, hogy figyelik magukat, és ha a tüneteket észlelik, orvoshoz fordulnak."

Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy elmennek körzeti orvoshoz influenza szerű tünetekkel. És ha már ott vannak, végigfertőzhetik a teljes kórtermet(lásd még a tegnapi köhögős élményem), no meg a háziorvos sem marad ki a buliból, mert nekik sincs semmi védelmük. Lásd még Rive mocskosellenzékipropaganda cikkét.

A tldr az, hogy aki egyébként általános orvosi ellátásra szorulna az vagy csipkedje magát, vagy szüneteltesse fél évig. Normál esetben én vagyok a ésmegnézettedmárorvossal híve a jóvanazúgy legyintéssel szemben, de ha a megfázástól köhögő nénikék azt koronára cserélik, és lesznek háromszor annyian, akkor nem csak e-recepttel gazdagabban jön ki az ember az orvosától. :(

más

Reddit összefoglaló - The WHO sent 25 international experts to China and here are their main findings
WHO jelentés PDF
2 órás sajtótájékoztató a kutatásról

A fertőzöttekből 20% lélegeztetőgépes kezelésre szoruló (13,8% súlyos, 6,1% kritikus) az nagyon durva szám, Magyarországon nem lesz annyi palack(oxigén pótláshoz) és gép(direkt lélegeztetéshez) ha ez bedurran.

Feltárt esetek számának növekedése az első 50 fertőzés után
alt="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""" title="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""""

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.