- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Vagy de. Ezek direkt arra vannak kitalalva, hozzavaló driverrel, egy gyengébb FireGL is lenyomja a komolyabbnak latszó Radeont tervezőprogramok alatt. Hat még az azonos generació... Aki ilyen jatekkartyaval akar CAD-ezni, az elég komolytalan, max hobbi pötyögés lehet, egy cégnél kiröhögnének vele.
-
Dr. Akula
félisten
Nekem a legnagyobb egy 15"-es Acer volt, az recsegett-ropogott alapból is, pedig az "csak" 3 kg. Lehet hogy nem törik el, de ki tudja. Nem merném kipróbalni. Meg azért 5 kg az mar egy női súlyzó.
Az MXM modulok cseréje inkabb elméleti, eddig még soha nem lattam önallóan arult mobil VGA-t. Ebayen persze lehet bontottat, de ami oda kihullik, az nem az a csúcskategória amire egy ilyen gép tulajdonosa cserélne. Meg aztan ott van a hűtés is, lehet hogy a notiba épített a hozza adott videokartyat elbírja, de egy nextgent mar nem, leolvad az egész magatól.
-
Dr. Akula
félisten
Azért 5 kilónal én mar 1 kézzel se merném megfogni a DTR-t, mert félek hogy letörik a sarka. Ez inkabb mar csak menőzni jó, a 3. Hummer mellé gizdazni hogy nekem erre is telik, de gyakorlati értelmét én se latom. Hordozni 1.5 kg 12"-es kell, jatszani meg asztali gép (lehet miniITX hazba is szerelni), mert azt megfelelően lehet hűteni, és még fejleszteni/cserélni is tudod az alkatrészeket. Súlyban meg nem sokkal több. Meg itt hiaba 7970 CF, azért a mobil meg az asztali cucc teljesítménye köszönőviszonyban sincs, csak az arcédulaja. Sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple TV+
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest