- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: 23 éve itt...
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismundus
csendes tag
Hajjaj, de jó is olvasni ezeket az ódákat ! Általában meg vagyok elégedve a telefonjaimmal, sikerül jól választanom, de mind közül a MOTO V3 volt a legkedvencebb. .. Ha gyártanának olyan okostelefont amelynek mondjuk a megjelenő billentyűzete lenne olyan mint a V3-é, már meg is lenne a következő !
-
Algieba
őstag
moto V1200?

V-ről nem tudok, A1200 van, ami egy okostelefon a gyártótól.
-
CurrentValue
tag
használd egésséggel, örülök hogy jó kezekbe került.
Üdv

-
Algieba
őstag
-
33as
senior tag
-
Telomanikus
senior tag
nah megvan akkor az ok, hogy miért mozdulj ki

-
Telomanikus
senior tag
komoly telefonok

-
Magnum_
nagyúr
-
Algieba
őstag
lehet, hgy én is beszerzek egyszer egy V3-at mindig is tetszett, de sose volt.... most ez a kedvenc telefonom, de éppne tegnap rendeltem egy felújított Nokia 8850-et...
Motorolában nekem a V50 volt a kedvenc....
Ericsson T29? Ha igen, akkor nekem is volt egy.

Sőt, rövid ideig Nokia 8850-es is ücsörgött a zsebemben. -
Magnum_
nagyúr
lehet, hgy én is beszerzek egyszer egy V3-at mindig is tetszett, de sose volt.... most ez a kedvenc telefonom, de éppne tegnap rendeltem egy felújított Nokia 8850-et...
Motorolában nekem a V50 volt a kedvenc....
-
Telomanikus
senior tag
Ehh... minek cseréljem ki? Azt is csak hasonló módon eltörném..
Nem való nekem szép telefon.Ez már 6-7 éve megvan, most vettem hozzá meg az 5. akksit.
Viharvert, ütött-kopott, de szinte mindent kibír.
Néha lefagy, de ettől eltekintve klafán működik még mindig.Akkor nekd ez kell

ez biztos bírná a megpróbáltatásaidat

/egyébként nekem is volt olyan telóm..nagyon vagány
/ -
Algieba
őstag
Még mindig nincs V3i-m.
Pedig vettem neki egy szép tokot és új akkut is.
-
Thunderzolee
veterán
-
k.
őstag
Na igen, sajna van ilyen. Velemis volt, hogy az mp3 lejátszómra ugy vigyáztam mint a szemem fényére, erre a dokkolójával együtt! repült le a földre mert véletlen hozzáértem a kábeléhez......Azthittem elvisz a szívroham.
-
remixboy
tag
-
k.
őstag
Munka közelébe csak egyszerűbb készülékeket viszek. Jó emlék a SE W200. Gond nélkül bírta a strapát, holott velem volt favágás, ásás, veteményezés, biciklizés közben is.
Na, most, tessék elképzelni ugyanezt egy high-tech tapizós modellel. 
Mostanában a munkás telefonom a jó öreg SE K320. Már három éve szolgál, és hibátlan. Egyedül az akkuját kellene cserélnem.Szerintem az alap "probléma" ezekkel a mai telefonokkal-pl az enyémmel is
- hogy ezek már inkább életmód számítógépek. Az ember nem vinné el olyan helyre ahol baja eshet egyszerűen azért mert túl drága, túl okos és túl tökéletes. Én is ugy féltem a telefonom, hogy csak na eszembe nem jutna elvinni mondjuk fátvágni. -
EczkE
veterán
-
Algieba
őstag

Minden jöhet, ami Motorola, illetve mobil.

A V8 nekem túl futurisztikus.
-
remixboy
tag
nokia párti vagyok ,de nekem motorola közül a v8 tetszik,de az nagyon.
formailag dizájn, ami bejön.tudom érdemesebb lenne a v9 el szemezni de
az kicsit drágább... esetleg van valakinek ilyen csodamasinája?
bocsi hogy így belepofátlankodok
-
Algieba
őstag
Ehh... minek cseréljem ki? Azt is csak hasonló módon eltörném..
Nem való nekem szép telefon.Ez már 6-7 éve megvan, most vettem hozzá meg az 5. akksit.
Viharvert, ütött-kopott, de szinte mindent kibír.
Néha lefagy, de ettől eltekintve klafán működik még mindig.Munka közelébe csak egyszerűbb készülékeket viszek. Jó emlék a SE W200. Gond nélkül bírta a strapát, holott velem volt favágás, ásás, veteményezés, biciklizés közben is.
Na, most, tessék elképzelni ugyanezt egy high-tech tapizós modellel. 
Mostanában a munkás telefonom a jó öreg SE K320. Már három éve szolgál, és hibátlan. Egyedül az akkuját kellene cserélnem. -
Thunderzolee
veterán
-
Algieba
őstag
Nekem is ilyen van. V3i.

És a farzsebemben hordom.
Aminek meg is lett az eredménye. Nem tudom már, hová ültem le, de elpattant a fedelén a kijelző.
Kapható külön plexi a fedlaphoz. A kis kijelzőnek a fotó alapján semmi baja.
Ezért írtam, hogy a V3-masomat reflexszerűen vettem ki és tettem át az oldalsó zsebbe leülés előtt.
Sosem ültem rá. -
Thunderzolee
veterán
-
EczkE
veterán
Van még egy rakás telefonom.
De a kiszemelt példány biztosan jó, mert megbízható emberé. Élmény farzsebben hordani a mobilt. Egyetlen telefonom utazott eddig a farzsebemben (ha leültem valahová egyből áttettem az oldalsó zsebbe) a fekete V3. Cool volt. A Motorola valóban egy mobil legendát alkotott az első Pengével. Benne van a mobil Top10-esemben. Egy V3i-t bármikor ismét örömmel kézbe veszek.Akkor használd egészséggel!

-
Algieba
őstag
Van még egy rakás telefonom.
De a kiszemelt példány biztosan jó, mert megbízható emberé. Élmény farzsebben hordani a mobilt. Egyetlen telefonom utazott eddig a farzsebemben (ha leültem valahová egyből áttettem az oldalsó zsebbe) a fekete V3. Cool volt. A Motorola valóban egy mobil legendát alkotott az első Pengével. Benne van a mobil Top10-esemben. Egy V3i-t bármikor ismét örömmel kézbe veszek. -
EczkE
veterán
Lehet azzal jobban járnál, az exem telójával sok gond volt. Fagyás stb.
De kívánom, hogy neked tökéletesen működjön. 
-
Algieba
őstag
Ráleltem itt a hardveraprón egy harmadik eladó példányra, ilyen színben:

Ugyan "fiús" megjelenésű a V3i szürkében, de a fórumos kollégában maximálisan megbízok. Tehát a három V3i közül eme harmadik példány a legjobb ajánlat. Egyedül a szín a negatívum, de minden más érv támogatja a megvételét.
Végül is szép és elegáns ezüstszürkében a V3i. Tetszik.
Violalilában, rózsaszínben, gesztenyevörösben egyértelműen nőies, de tekintve egyszerűségre, praktikusságra törekvő öltözködésemet (értsd, nem vagyok egy paradicsommadár) pont jó lesz az ezüstszürke a kezembe. -
Algieba
őstag
Itt van egy szép piros.
Itt ugyan nincs piros, de van fehér, és még kétféle.(Ha kell, szívesen segítek.)
Ezek új példányok, de ilyen árban már inkább vennék egy új Nokia C3-mast a szolgáltatómnál feltöltőkártyás csomagban.

Amit a fórumos kolléga árul, jó lesz nekem.

Köszi a linkeket!
-
Vakegérke
félisten
Itt van egy szép piros.
Itt ugyan nincs piros, de van fehér, és még kétféle.(Ha kell, szívesen segítek.)
-
Algieba
őstag
Emlékszem ex-bnőmnek akartunk egyet narancsban, de nem volt t-nél ezért rendeltünk neten, de ott se volt, írták, hogy majd szólnak ha lesz. Végül sikerült Szombathelyen találni feketét így azt vettük meg, mert mondták, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy lesz narancs. Egy hét múlva jött az e-mail, hogy van narancs.

De mostani barátnőmnak is van egy fekete, de az sima V3.

Ráleltem itt a hardveraprón egy harmadik eladó példányra, ilyen színben:

Ugyan "fiús" megjelenésű a V3i szürkében, de a fórumos kollégában maximálisan megbízok. Tehát a három V3i közül eme harmadik példány a legjobb ajánlat. Egyedül a szín a negatívum, de minden más érv támogatja a megvételét.
-
EczkE
veterán
Emlékszem ex-bnőmnek akartunk egyet narancsban, de nem volt t-nél ezért rendeltünk neten, de ott se volt, írták, hogy majd szólnak ha lesz. Végül sikerült Szombathelyen találni feketét így azt vettük meg, mert mondták, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy lesz narancs. Egy hét múlva jött az e-mail, hogy van narancs.

De mostani barátnőmnak is van egy fekete, de az sima V3.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- E-roller topik
- Megmutatta a DLSS 5 paraméterezhetőségét az NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Robogó, kismotor
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1tb Robot White - 3 év garancia
- Nagy Nintendo Switch csomag (2 Pokémon játék+Zelda+Animal Crossing
- HP ProBook 430 G5 / 13,3" FHD / i5-8250U/ 8GB DDR4 / 256GB SSD / W11
- KERESEK Radeon RX 560 LP, azaz Low Profile grafikus kártyát
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár közel 500ezer Ft!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Ezüst Újszerű, használt - 100% Akkumulátor (70 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ/bontott 0perces! 16" Legion Slim 5 Ryzen 7 7435HS 16GB DDR5 2x512GB SSD RTX 4060 8G QHD+ 165Hz

Pedig vettem neki egy szép tokot és új akkut is.

De kívánom, hogy neked tökéletesen működjön.