- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Van még egy rakás telefonom.
De a kiszemelt példány biztosan jó, mert megbízható emberé. Élmény farzsebben hordani a mobilt. Egyetlen telefonom utazott eddig a farzsebemben (ha leültem valahová egyből áttettem az oldalsó zsebbe) a fekete V3. Cool volt. A Motorola valóban egy mobil legendát alkotott az első Pengével. Benne van a mobil Top10-esemben. Egy V3i-t bármikor ismét örömmel kézbe veszek.
-
Algieba
őstag
Ráleltem itt a hardveraprón egy harmadik eladó példányra, ilyen színben:
Ugyan "fiús" megjelenésű a V3i szürkében, de a fórumos kollégában maximálisan megbízok. Tehát a három V3i közül eme harmadik példány a legjobb ajánlat. Egyedül a szín a negatívum, de minden más érv támogatja a megvételét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mobilaréna, teszt: [link]Itt hever mellettem az ágyon, és le kell gyűrnöm a vágyat, hogy ismét elővegyem a digigépet és...
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Politikai mémek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest