Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Van, hogy én is használom ,,éjjeli rádióként" lefekvéskor minimum hangerőn.
Internetet egyszer igényeltem rá, mégpedig azt az 1 hónapos, ingyenes próbaidőt, és általában facebookoztam rajta. Agyalok azon, hogy hosszabb távra is teszek rá, csak nem tudom, megér-e nekem havi 1000et. -
mcs
veterán
Elégedett vagyok vele én is amúgy, főleg, hogy szuper áron jutottam hozzá. A gumi hátlapját különösen kedvelem, mert a tenyerem a lakkra például pillanatok alatt hajlamos ráizzadni. Átalakítókból sem kell egy tucat, mert szabványos micro usb, és úgyszintén szabványos 3,5 jack van rajta. Tipikus filléres kis mindenes.
Kisebb hibákat sms-nél, és rádiónál fedeztem fel csak. Előbbinél az ékezeteket nem kezeli rendesen 1-2 betűnél, utóbbinál pedig az rds infók vagy megjelennek, vagy nem. Ha 1-2 tizeddel arrébb lököm a frekit, akkor mindig előjön. -
mcs
veterán
Ha bevált a C3-00, akkor szerintem nézz valami olcsóbb Nokiát, mint pl. C2-01 vagy esetleg C1-01.
Mondjuk én a jack csatlakozó milyenségét kifogásolom ezeken, legalábbis apám 1 hetes C2esén kritikán aluli módon laza, és kontakthibás is kicsit. Az Alcatelnek sem éppen extramasszív, de a C2 azon is túltesz. -
mcs
veterán
válasz PierNight #10 üzenetére
Egy Meizu E3 lejátszó után én is csalódtam kissé benne, de nem vészes, mert buszon is elegendő a hangereje Panasonic RP-HJE300 fülessel, legalábbis nem igazán zavar bele a busz zaja. Ami furcsa, hogy a rádió egy hajszálnyit hangosabb, és valamelyest jobban is bírja a terhelést.
-
mcs
veterán
Fülesre céloztam én is, hogy torzulás nélkül átlag hangerőn fog szólni csak. Ha nincsenek ennél nagyobb igényeid, akkor tökéletes lesz másodlagos telefonnak. Kikapcsolod a felesleges akksizabáló dolgokat, mint pl. gprs meg billentyűzet háttérvilágítás, ezen kívül a kijelző fényerejét is a legkisebbre veszed, és egészen sokáig bírja majd naftával.
-
mcs
veterán
Hát akkor csalódni fogsz benne, ugyanis közepes hangerő (13-14/16) felett már betorzít, legalábbis fülsüketítő zenélésre abszolút nem alkalmas. Az is idegesítő lehet számodra, hogy nem fájlnév, hanem id3 title szerint rendezi sorba a számokat. Az ekvalizer hangképek zöme is hiába van, ha csak normalon, és véleményem szerint még rockon szól normálisan.
A gyári borzadály fülesről nem is beszélve, amit feltétlenül érdemes lecserélni valami kúltúráltabb intra aurális (agybadugós) cuccra.[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Én is ilyet vettem tavaly decemberben, köszönet és sim nélküli kedvezménnyel 5810ért.
Ilyen áron kétségtelenül remek vétel volt, eddig legalábbis semmilyen komolyabb hibát nem tapasztaltam rajta. A felépítése kifejezetten masszív ahhoz képest, hogy filléres kategória, pláne, hogy a legtöbb Nokiát maga mögé utasítja ebben.
Ha esetleg több kakaóra vágysz hangerő terén, akkor kinn az ,,asztalon" a *#364463# paranccsal eljuthatsz a szervíz menübe, ahol az audio menüben kiválasztod az adott üzemmódot (normal/headse modet), és a melody részben a 16 level settingsben a max level gaint megnöveled 255ig bármilyen tetszőleges értékre. Mondjuk egy bizonyos hangerőn túl már alaposan torzít a kicsike.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest