- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
mert szar 1.6-os renault motor van benne.
pedig lehetne benne igazi német jóság is
R19-ünk 95-ös évjárat, 1.4 benzines, két olajcsere között nem kell 1 litert utántölteni.
-
icemad
nagyúr
Nem azt mondom, hogy meg KELL venni, hanem azt, hogy van rá lehetőség. Én semmit nem fizetek ki egyszerre. Így mindig van félretett pénzem. Tavaly vettem egy tévét, és egy hűtőt részletre. Bőven volt félretett pénzem,szóval kp megtudtam volna venni. De a részletfizetés mellett döntöttem. Rá 2 hétre beszart a kazánom. 3000 euró. És ott nincs hitel. Ha egyben fizettem volna a tévét és a hűtőt, akkor se meleg víz, se fűtés. Így meg nem volt gond.
-
Algieba
őstag
Húsz éve is voltak negyedmilliós készülékek, amikor többet ért a pénzünk. Ezek szintén elképesztően drágák voltak, eszembe se jutott bármelyikre vágyni. Ja, a másik valóság akkor is megvolt. Ami változott, hogy a marketing tömegekkel hitette el, hogy lehet nekik is ilyenjük, ott van az áruhitel, az előfizetés szolgáltatónál stb. Aztán jön a sírás, a fekete leves, a valóság ismeretének totális hiánya. Nem. Ezek valóban a mai napig luxustermékek. Ezt kéne észben tartani.
A speciális termékek egészen más dimenzióban mozognak. Célszerszámok, amiknek érthető az emelt ára. -
törölt tag
Jól látod, a probléma az, hogy ma az emberek azt hiszik, hogy nekik mindenképp kell a csúcsteló és háborognak, ha drága. Persze nem normális ez az árnövekedés, de arról nem sopánkodik senki, hogy miért drága egy Ferrari. Az, hogy miért drága az S20 Ultra 5G az már probléma. Pedig tök ugyanaz a kontextus. Csak a telefon annyira közelivé vált az emberhez, hogy egyszerűen létezni nem tudnak nélküle, ha az nincs legalább két havi fizetés.
-
telefonok munkához kellenek Milyen munkához? Ellentétben a laptopokkal a telók kb. 50 ezer környékén elérik a maximális strapabírást, onnantól csak lejjebb van. Telefonálni, netezni meg bőven elég az is.
Laptopból van az, hogy csak a high end használható normálisan. De telóból ez nem igaz.
-
-
icemad
nagyúr
Én nem értem ezt a sápítozást... 10 éve is volt vertu 1.5 millió forintos kezdőárral. EX szabványú buta mobilok most is 1500 eurónál kezdődnek. 20 éve a 3210 is 30-40 ezer forint volt. Mennyi volt akkor a minimálbér? Szerintem semmi gond nincs a drága mobilokkal. Akinek az kell, az vegye azt. Nem járhat minden ember Daciaval...
-
janeszgol
félisten
Csak az akku harmatos, de amúgy tényleg jó telefon. (Mi más lenne? Hiszen Note.)
Ezek a drága telefonok pedig reklámok is. Notiban is van olyan 700-800 ezer ft körül, aminek megtalálod központi hardveresen a társát 500 ezer körül. Csak az egyebekben, apróságokban nyújt többet a drágább, amik valakinek megérik a pluszt, valakinek meg nem. -
Én ha tehetném megvenném. Konkrétan kiváltaná a tabletet és a laptopot a melóhoz - csak dokkoló kellene.
-
dabadab
titán
Ezek az árak számomra is értelmezhetetlenek, eszembe nem jutna ennyi pénzt adni egy telefonért (Redmi 8-om van, negyvenvalamennyiezer volt, életem legjobb telefonja, csak lehetne egy kicsit kisebb).
-
+1. Bő 3 éve flagship telót vettem, egy S7edge-et, újonnan német garival 600EUR-ért, a launch után kb 5 hónappal. Csak a note széria volt drágább.
Ma egy hasonló buli ugye az általad említett horror árakon menne, EUR-ban is kb másfélszeres áron. A fizetésem másfélszerezte valaki? Frászt, csak a lakbér emelkedett kb 20%-ot...
Nem tudom hol él ez a világ, de az tuti, hogy nálam is ki vannak lőve az 1000tajrós drágafonok, tökéletesen jó lesz nekem majd 400$-ért egy Oneplus 8 gearbestről Black Friday-kor. Ha felcseszik annak is az árát, akkor meg veszek egy 7est.
-
iday
aktív tag
Jó kérdés hova szállnak az árak.
Úgy 6éve vettem részletre, akkori horror áron 180.000Ft-os telefont.
5évig használtam, 4éves koráig az eredeti akkuval.
Most is megvan, másodlagos telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bementem a helyi műszaki nagyáruházba megnézni az új Samsung szériát. Valószerűtlenül drága a Galaxy S20 Ultra 128GB,...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest