Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
1997 februárjában nyitottam meg az első weblapot, az Altavista nevű keresőt. 2005-ben vettem az első mobilomat, amibe rögtön feltelepítettem az OperaMinit és böngésztem telefonról is. Az első személyi számítógép, amit láttam és amire írtam egy primitív programocskát (leírás alapján) a Commodore 20-as volt. De ennél jobban nem mélyedtem bele a programozásba, megmaradtam felhasználónak.
Szerencsémre könyvek közt nőttem fel, így megbecsülöm a könyveket. A kütyük pedig a használati értékük alapján érdekel. Például a térdemen fekvő netbook egy nagyon jó eszköz, egyszerre munkagép, tévé, közösségi felület. Gyakorlatilag az életem 1/3-dát a világhálón szaladgálva töltöm el. Picit sem zavar az offline/online élet kettőssége, hiszen már gyerekkoromban volt egy kettősség, álmaim/valóság. Ráadásnak a személyiségemnek is két oldala van.
Tehát a válaszom, nem zavar, hogy IT-lény is vagyok.
Crystalheart: Neked saját szócikked van az értelmező kéziszótárban, annyira egyedi vagy.

-
Csemike
aktív tag
Én is.

-
Crystalheart
őstag
Én a kertészeti könyveket nem is szoktam könyv-számba venni, amikor kérdezik, hogy mit olvastam épp, vagy mit olvasok.
Pedig már sok ezer oldalon vagyok rúl. -
zolikaDB
veterán
Ööö, hopp. Én 1985-ben születtem, te meg már könyvtári tag voltál...
Fura. Régen mindig eltudtuk ütni az időt, aztán olvastunk is, mint a veszedelem, most meg itt a net.
Amikor olvasok, akkor e-book-ot, de kezdem érezni, h az személytelen. Neked nem hátrány, h fejlett IT-lény vagy? (hülye kérdés, hisz a bejegyzés szerint nem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest