- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
rroolleerr
üzenetére
Egy a lényeg, legyél határozott, magabiztos, mosolygós. Ez jó hatással van leendő munkaadódra.

-
Vakegérke
félisten
válasz
rroolleerr
üzenetére
Hardvertervezéssel kapcsolatos ajánlat készítésből.
Bocs, magas labda volt, nem bírtam kihagyni.
Egyébként sikeres bemutatkozást kívánok leendő munkahelyeden.
-
rroolleerr
csendes tag
Sziasztok,
Holnap megyek egy interjúra. A pozíció hardvertervezéssel kapcsolatos ajánlat készítés. 11.00 -tól 12.30 -ig szól az időpontom.
Nekem kellene az ajánlatokat elkészítenem, számolnom.
Kapcsolattartó lennék a projektvezető, termékosztály és hardvertervezés között.Tud valaki valami infót adni, miből lenne célszerű készülni?
Üdv.
-
Nem hívtak, nem írtak, vagyis nem kerültem be a második körbe. Ennyi volt. Kipipálva, letudva, tapasztalat zsebre téve.
-
-
-
-
Vakegérke
félisten
Végül miben maradtatok? Kiértesítenek? És ha igen, van határidő?
-
-
tildy
nagyúr
Drukkolok

-
-
Egy a kétszázhoz az esélyem, hogy megkapom a munkát. Kb. kétszázan jelentkeztek az egy munkára. Az élet-halál küzdelem folytatódik.
-
A Fényesről 14:45-kor induló busszal mentem el az állomáshoz. Átszálltam a 15:18-kor induló belföldi gyorsvonatra. Mostanra megérkeztem a bátyám albérletébe, és innen megyek reggel az állásinterjúra. Nagyon közel van egymáshoz az albérlet és a Greenpeace irodája. Tíz perc alatt ott leszek. Tuti, hogy nem fogok késni.

-
Csak beugrottam, mert hamarosan megy a buszom, aztán átszállok a vonatra, és kb. hatra megérkezek Budapestre.

-
-
Nem nézem mások életét, a magamét élem.
Miért keserednék el? Valahogy a környezetemben senkinek sincs egyszerre megjelent regényei, megművelt kertje, igényes blogja, és sose ment ki külföldre kalandozni, nem dolgozott önkéntesként és még sorolhatnám.
Lehet, hogy megátalkodott bérmunkakerülő vagyok, de ennek ellenére tele alkotásokkal és kalandokkal az életem.
Most csak azért akarok visszatérni a mókuskerékbe, hogy előrébb lendítsem a hosszútávú terveimet. -
Vakegérke
félisten
Valóban munka, amit csinálsz, csak éppen egy petákot sem kapsz érte. Akkor lenne "jövedelmező" munka, ha lenne egy jól kereső társad, te pedig háztartásbeli lennél.
"...nem akarok azért élni, hogy dolgozhassak."
Érthető. Viszont a megfogalmazás alapján feltételezhető, hogy kényszernek érzed a munkát, amely talán pont ezért kerül téged.
Jó, tudjuk, hogy a szellemi munka is munka. De nincs. -
-
Иван
őstag
Osztálytársam vitája a filozófia tanárunkkal:
[T] - Csak azért dolgozunk, hogy legyen pénzünk?
[D] - Igen.Ennyiben maradtak.
Amúgy meg sok sikert

-
PazsitZ
addikt
Egy kis magabiztosság, mosoly és menni fog.

Sok sikert! -
nincsisbéla
aktív tag
Mindent bele!

-
Csak tudnám, hogy miért picsogok a sarokba bújva? Úgy látszik, túl sokáig kapaszkodtam a "semmi ágába" és elfáradtam...
-
danih
veterán
Hajrá!
-
Vakegérke
félisten
Megcsillant a homokban a gyémánt.
Tiszta szívből kívánom, hogy megkapd az állást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Hyundai, Kia topik
- Crimson Desert
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest