- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Nem kell mindenben mély drámát sejteni. Leírtam a problémát, hogy a könnyű (a 4 tölthető elemmel azért a kis öregnek is van súlya) gépemet utolérte az elfáradás, nekem meg fáj a vállam és a nyakam a nagytól, de imádok fotózni. Van fotózásra használt mobilom, a Pixel 2XL, amit pár éve itt vettem az aprón, és kedvelem is, de a mobil fotós könyvecskében széles látó kamerára és zoomra is vannak tippek, amiket a P30 Pro már tud. Meg tudnám venni a kiszemelt modellt, de azért nem létszükségletről van szó, hiszen a fotózás csak egy hobbi számomra, tehát el is tudom hagyni és nem szórnám fölösleges a pénzemet. Bármennyire hihetetlen számodra, de létezik az önzetlen ajándékozás és vannak jó emberek. Nem a szegény művész megalázkodik egy blog bejegyzésben szituáció áll fenn. Alaposan benézted. Van ilyen.
Szerk.: Köszönöm a segítő hozzászólásokat! Az is jó lenne, ha a kis öreg javítható lenne helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest